Tabara academica LAS Summer Edge Elvetia

LAS Summer Edge | Leysin | ELVEȚIA

LAS Summer Edge și-a propus să găsească acea combinație optimă de factori care facilitează învățarea entuziasmată, condusă de curiozitate.

Pe durata celor 3 săptămâni pline de acțiune:

  • îți vei debloca potențialul creativ,
  • îți vei îmbunătăți abilitățile de conducere și muncă în echipă și
  • te vei bucura de o gamă variată de activități palpitante.

Este un program de vară captivant și exclusiv, care subliniază misiunea LAS de „dezvoltare a cetățenilor inovatori, plini de compasiune și responsabili ai lumii”. Vei cunoaște oameni inspiraționali și vei participa la activități distractive care te vor ajuta să-ți explorezi punctele forte și să-ți dezvolți încrederea în tine.

Învățarea prin experiențe practice pune capăt decalajului dintre ceea ce se învață la orele de curs și lumea reală. Exemple de proiecte: organizarea unei mini conferințe cu sportivi olimpici, gestionarea unui stand de strângere de fonduri pentru o cauză caritabilă, proiectarea unei grădini comunitare ecologice.

Pe durata taberei te vei bucura și de activități mai provocatoare, care te ajută să îți testezi abilitățile: alpinism, rafting, windsurfing, paddle boarding, zbor cu parapanta, cățărări și tiroliene, ciclism montan, indoor skydiving.

Excursiile organizate au drept scop vizitarea unor locații în care inovatori plini de compasiune și responsabili își pun ideile în practică. Exemple de excursii: Națiunile Unite, Organizația Mondială a Sănătății, conservarea grădinii zoologice La Garenne, Virtual Reality Game Center.

Contactează-ne pentru informații suplimentare referitoare la cazare, mese, activități și procedura de înscriere.

Vârstă: 13 -17 ani
Cazare: campusul LAS
Perioadă:
03 – 23 iul 2022

Preț curs + cazare + mese:
9500 CHF

Costuri suplimentare:
Bilet de avion 
Asigurare medicală și de călătorie
Bani de buzunar

Serviciile de consultanță oferite de Your Education Shape, pentru înscrierea în această tabără, sunt gratuite. 

RO

ES