Banner_Contact_Your Education Shape_Your Educational Consultant RO

YOUR EDUCATION SHAPE

Your Educational Consultant

Your Education Shape oferă îndrumare și suport atât părinților cât și copiilor și tinerilor interesați să găsească școala potrivită și cel mai adecvat parcurs educațional în străinătate.

Există mii de școli și sute de programe din care să alegi. Cum le alegi pe cele potrivite ție?

Te încurajăm să iei legătura cu noi pentru a afla mai multe informații despre serviciile pe care le oferim tinerilor și familiilor interesate de studiile în străinătate și despre oportunitățile pe care le ai.

Suntem la un e-mail/telefon distanță!

CUM TE PUTEM AJUTA

Fie că ești în căutarea unei școli, a unui program de studiu potrivit, a unei experiențe educaționale în străinătate sau a unui specialist alături de care să îți construiești strategia de carieră, Your Education Shape îți poate fi un partener de încredere.

Hai să ne cunoaștem și să stabilim împreună strategia potrivită ție!

Pentru toate programele de studiu oferite de instituțiile partenere din Anglia, Austria, Canada, Elveția, Franța, Germania, Italia, Monaco, Portugalia, Spania și SUA, serviciile de consultanță sunt gratuite.

SERVICII PERSONALIZATE DE CONSULTANȚĂ EDUCAȚIONALĂ

Contactează-ne și află mai multe detalii despre serviciile personalizate de consultanță educațională pe care le oferim. Fie că intenționezi să participi la o tabără de orientare în carieră, academică sau lingvistică, să obții admiterea într-un liceu internațional sau să beneficiezi de consiliere și îndrumare în ceea ce privește cariera ta, suntem aici pentru a-ți oferi suportul necesar.

CUM NE POȚI CONTACTA

Trimite un e-mail la adresa teodora@educationshape.com
Contactează-ne la numărul 0040 767 829 472