POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

Notificare de confidențialitate

Aceasta este notificarea de confidențialitate a Your Education Shape. În acest document, „noi”, „al nostru” sau „nouă” se referă la Your Education Shape.

Teodora Raducanu, cu NIF Y7286828M și adresa înregistrată la Calle Perez Galdos 13, 5, 14 Alginet, 46230, Valencia, Spania, este proprietara www.educationshape.ro și www.educationshape.com (denumirea comercială Your Education Shape) și este înregistrată ca operator intracomunitar, Număr TVA ESY7286828M.

Persoana responsabilă cu protecția datelor este Teodora Raducanu. O puteți contacta la teodora@educationshape.com sau prin adresa noastră poștală menționată mai sus.

Politica de confidentialitate

Introducere

Această notificare de confidențialitate are scopul de a te informa despre modul în care colectăm și procesăm orice informații pe care le obținem de la tine sau pe care ni le furnizezi. Acoperă informații care te-ar putea identifica („informații personale”) și informații care nu ar putea face acest lucru. În contextul legii și al prezentei notificări, „proces” înseamnă colectarea, stocarea, transferul, utilizarea sau acționarea în alt mod asupra informațiilor. Te informează despre drepturile tale de confidențialitate și despre modul în care legea te protejează.

Ne angajăm să îți protejăm intimitatea și confidențialitatea informațiilor personale. Politica noastră nu este doar un exercițiu de respectare a legii, ci o continuare a respectului nostru față de tine și informațiile tale personale.

Ne angajăm să păstrăm confidențialitatea tuturor informațiilor pe care ni le furnizezi și sperăm că vei face la fel.

Politica noastră respectă Legea organică 15/1999, din 13 decembrie, privind protecția datelor cu caracter personal (LOPD) și Regulamentul (UE) 2016/679, al Parlamentului European și al Consiliului European, din 27 aprilie („Regulamente de protecția generală a datelor” sau „GDPR”).

Legea ne impune să te informăm despre drepturile tale și obligațiile noastre față de tine în ceea ce privește prelucrarea și controlul datelor tale personale. Facem acest lucru acum, solicitându-ți să citești informațiile furnizate la https://www.aepd.es/reglamento/derechos/index.html

Cu excepția celor stabilite mai jos, nu distribuim, nu vindem, nu dezvăluim unei terțe părți nicio informație colectată prin intermediul site-ului nostru web.

Persoana responsabilă cu protecția datelor

Teodora Răducanu este responsabilă de asigurarea respectării politicii noastre.

Dacă ai întrebări cu privire la această notificare de confidențialitate, inclusiv orice solicitări de exercitare a drepturilor tale legale, te rugăm să o contactezi pe Teodora Răducanu la adresa de email teodora@educationshape.com.

Date pe care le prelucrăm

Putem colecta, utiliza, stoca și transfera diferite tipuri de date cu caracter personal despre tine. Le-am grupat în seturi după cum urmează:

 • Identitatea ta include informații precum prenumele, numele de fată, numele de familie, titlul, data nașterii, copie după pașaport și/sau carte de identitate, starea civilă, funcția, numele companiei, genul, istoricul academic, rapoartele școlare, rezultatele examenelor, certificate și alți identificatori pe care este posibil să îi fi furnizat la un moment dat.
 • Informațiile tale de contact includ informații precum adresa de facturare, adresa de livrare, adresa de e-mail, numerele de telefon și orice alte informații pe care ni le-ai dat în scopul comunicării sau întâlnirii.
 • Datele tale financiare includ informații cum ar fi contul tău bancar și detaliile cardului de plată.
 • Datele privind tranzacțiile includ detalii despre plăți sau comunicări către și de la tine și informații despre produsele și serviciile pe care le-ai achiziționat de la noi sau de la instituțiile noastre partenere.
 • Datele tehnice includ adresa protocolului tău de internet (IP), tipul și versiunea browserului, setarea fusului orar și locația, tipurile și versiunile de plug-in-uri ale browserului, platforma și sistemul de operare, precum și alte tehnologii de pe dispozitivele pe care le utilizezi pentru a accesa acest site web.
 • Profilul tău include informații precum interesele tale, preferințele, activitățile, munca de voluntariat, CV-ul, scrisoarea de motivație, limbile vorbite, preferințele de carieră, feedback-ul, răspunsurile la sondaje și orice alte informații personale nesolicitate care nu sunt acoperite altfel de această Notificare de confidențialitate pe care alegi să le trimiți printr-o cerere sau printr-un email, sms, WhasApp, chat web sau în persoană către un reprezentant al Your Education Shape.
 • Datele de marketing includ preferințele tale în primirea de materiale de marketing de la noi; preferințele de comunicare; răspunsuri și acțiuni în legătură cu utilizarea de către tine a serviciilor noastre.
 • Datele aplicațiilor de rețele sociale includ, fără limitare, profilul tău public, relațiile din rețelele sociale, istoricul listat de muncă și educație, orașul natal și orașul actual listate, fotografiile de profil, descrierea personală și „like-urile”.
 • Informațiile personale sensibile includ originea ta rasială sau etnică, credințele religioase sau filozofice, datele privind sănătatea sau datele referitoare la viața sexuală sau orientarea sexuală a unei persoane fizice, date genetice, date biometrice, apartenența la un sindicat, opinii politice. De asemenea, includ informații despre condamnări și infracțiuni penale.

Putem prelucra date anonime, cum ar fi date statistice sau demografice, în orice scop. Datele anonime sunt date care nu te identifică ca persoană fizică. Datele prelucrate pot fi derivate din datele tale personale, dar nu sunt considerate informații personale în legislație deoarece nu îți dezvăluie identitatea.

De exemplu, putem prelucra date de profil pentru a evalua interesul pentru un produs sau serviciu. Cu toate acestea, în cazul în care combinăm sau conectăm date prelucrate cu informațiile tale personale, astfel încât să te poată identifica în orice mod, tratăm datele combinate ca informații personale și vor fi utilizate în conformitate cu această notă de confidențialitate.

Informații personale speciale

Informațiile personale speciale sunt date despre rasa sau etnia ta, credințele religioase sau filozofice, viața sexuală, orientarea sexuală, opiniile politice, apartenența la sindicat, informațiile despre sănătatea ta și datele genetice și biometrice.

De asemenea, include informații despre condamnări și infracțiuni penale.

Putem colecta informații personale speciale despre tine dacă există o bază legală care să permită.

Dacă nu furnizezi informațiile personale de care avem nevoie

În cazul în care trebuie să colectăm date cu caracter personal prin lege sau în temeiul unui contract pe care îl avem cu tine și dacă nu furnizezi aceste date atunci când ți se solicită, este posibil să nu putem executa acel contract. În acest caz, este posibil să trebuiască să încetăm să îți oferim un anume serviciu. Dacă acesta este cazul, îți vom notifica acest lucru la momentul respectiv.

Bazele pe care prelucrăm informații despre tine

Legea ne impune să stabilim sub care dintre cele șase baze definite procesăm diferite categorii de informații personale și să te informăm despre baza pentru fiecare categorie.

Dacă o bază după care prelucrăm informațiile tale personale nu mai este relevantă, vom înceta imediat prelucrarea datelor tale.

În cazul în care baza se modifică, dacă este cerut de lege, te vom notifica despre schimbare și despre orice bază nouă după care am stabilit că putem continua să procesăm informațiile tale.

Informații pe care le prelucrăm pentru că avem o obligație contractuală cu tine

Când completezi formularul nostru de înregistrare, cumperi un produs sau un serviciu de la noi sau de la partenerii noștri ești de acord în alt mod cu termenii și condițiile noastre, se încheie un contract între tine și noi.

Pentru a ne îndeplini obligațiile care decurg din contractul respectiv, trebuie să prelucrăm informațiile pe care ni le oferi. Unele dintre aceste informații pot fi informații personale.

Le putem folosi pentru a:

 • verifica identitatea ta în scopuri de securitate;
 • verifica disponibilitatea locurilor pentru școlile, programele de studiu, cursurile sau serviciul de guardian solicitate;
 • vinde produse sau servicii către tine;
 • îți furniza serviciile noastre;
 • completa formularul de înregistrare/rezervare/aplicație pentru școlile, programele de studiu sau cursurile solicitate;
 • ajuta la cercetarea oricăror îngrijorări sau reclamații pe care le ai cu privire la serviciile noastre și pentru a-ți răspunde la întrebări și cereri;
 • ajuta la cercetarea și planificarea de noi servicii;
 • trimite către terțe părți pe care le-am ales pentru a furniza servicii pe care noi, tu sau clientul nostru le-au solicitat;
 • îți oferi sugestii și sfaturi cu privire la produse, servicii și cum poți obține maximul din utilizarea site-ului nostru web;
 • verifica și îmbunătăți calitatea serviciilor noastre.

Procesăm aceste informații pe baza existenței unui contract între noi sau dacă ai solicitat să le folosim înainte de a încheia un contract legal.

Vom continua să prelucrăm aceste informații până când contractul dintre noi încetează sau este reziliat de oricare dintre părți în conformitate cu termenii contractului.

Informații pe care le prelucrăm cu acordul tău

Prin anumite acțiuni, atunci când nu există o relație contractuală între noi, cum ar fi atunci când navighezi pe site-ul nostru web sau ne soliciți să îți oferim mai multe informații despre afacerea noastră, inclusiv oportunități de locuri de muncă și despre produsele și serviciile noastre, ne acorzi consimțământul tău pentru a procesa informații ce pot fi informații personale.

Ori de câte ori este posibil, ne propunem să obținem consimțământul tău explicit pentru a procesa aceste informații, de exemplu solicitându-ți să acceptați utilizarea cookie-urilor noastre.

Dacă ne-ai acordat permisiunea explicită de a face acest lucru, este posibil ca din când în când să transmitem numele și informațiile tale de contact unor colaboratori special aleși despre care considerăm că ar putea să îți ofere servicii sau produse pe care le-ai considera utile.

Continuăm să procesăm informațiile tale pe această bază până când îți retrageți consimțământul sau se poate presupune în mod rezonabil că acesta nu mai există.

Îți poți retrage consimțământul în orice moment, anunțându-ne la adresa de email teodora@educationshape.com. Cu toate acestea, dacă faci acest lucru, este posibil să nu poți utiliza în continuare site-ul nostru web sau serviciile noastre.

Informații pe care le prelucrăm în scopul intereselor legitime

Putem procesa informații pe baza existenței unui interes legitim, fie pentru tine, fie pentru noi, de a face acest lucru.

În cazul în care procesăm informațiile tale pe această bază, o facem după ce am luat în considerare cu atenție:

 • dacă același obiectiv ar putea fi atins prin alte mijloace;
 • dacă prelucrarea (sau neprelucrarea) îți poate provoca daune;
 • dacă te-ai aștepta ca noi să prelucrăm datele tale și dacă, în schimb, vei considera rezonabil să facem acest lucru.

De exemplu, putem prelucra datele tale pe această bază în scopul:

 • evidenței pentru administrarea corectă și necesară a afacerii noastre;
 • răspunsului la comunicarea nesolicitată de tine la care credem că te așteptați la un răspuns;
 • protejării și afirmării drepturilor legale ale oricărei părți;
 • asigurării sau obținerii de consiliere profesională necesară pentru gestionarea riscului de afaceri;
 • protejării intereselor tale acolo unde credem că avem datoria de a face acest lucru.

Informații pe care le prelucrăm pentru că avem o obligație legală

Uneori trebuie să prelucrăm informațiile tale pentru a respecta o obligație legală.

De exemplu, este posibil să ni se solicite să oferim informații autorităților legale dacă solicită acest lucru sau dacă au autorizația corespunzătoare, cum ar fi un mandat de percheziție sau o hotărâre judecătorească.

Aceasta poate include informațiile tale personale.

Utilizări specifice ale informațiilor pe care ni le furnizezi

Informații furnizate cu înțelegerea faptului că vor fi partajate cu o terță parte

Site-ul nostru web vă permite să postezi informații pentru ca aceste informații să fie citite, copiate, descărcate sau utilizate de alte persoane.

Exemplele includ:

 • postarea unui mesaj pe rețelele noastre sociale;
 • etichetarea unei imagini;
 • postarea unui testimonial;
 • făcând click pe o pictogramă lângă mesajul altui vizitator pentru a transmite acordul, dezacordul sau mulțumirea ta.

În postarea de informații personale, depinde de tine să te asiguri cu privire la nivelul de confidențialitate al fiecărei persoane care ar putea să le utilizeze.

Nu folosim în mod specific aceste informații decât pentru a permite afișarea sau partajarea acestora.

Le stocăm și ne rezervăm dreptul de a le utiliza în viitor în orice mod decidem.

Odată ce informațiile tale intră în domeniul public, nu avem control asupra a ceea ce poate face orice terță parte cu acestea. Nu acceptăm nicio responsabilitate pentru acțiunile lor în niciun moment.

Site-ul nostru web conține link-uri către alte site-uri terțe neafiliate. Your Education Shape nu este responsabilă pentru practicile de confidențialitate, declarațiile de confidențialitate sau conținutul aflat în sau referitor la aceste alte site-uri web terțe care nu includ această Notificare de confidențialitate. Ar trebui să consulți notificările de confidențialitate ale acestor site-uri web terțe neafiliate în cazul în care decizi să le vizitezi.

Aplicațiile de rețele sociale de la terți, cum ar fi Facebook, Instagram, Twitter sau YouTube (fiecare, o „Aplicație pentru rețele sociale”) pot utiliza butoane afișate pe site-ul nostru web pe care poți face click pentru a „aprecia” sau „partaja” sau „conecta” conținut disponibil pe site-ul nostru web sau să dai „follow” către Your Education Shape sau oricare dintre ofertele noastre de produse sau servicii puse la dispoziție pe site-ul nostru web. Aceste butoane pot înregistra adresa ta IP, tipul și limba browserului, ora de acces și adresele de referință ale site-ului web. Când ești conectat la acele aplicații de socializare, acestea pot, de asemenea, să conecteze aceste informații colectate cu informațiile de profil de pe acea aplicație de socializare. Nu controlăm aceste tehnologii de urmărire a unei terțe părți și înțelegi și ești de acord că utilizarea de către oricare aplicație de social media a informațiilor colectate de la tine (sau autorizate de tine) este guvernată de politicile de confidențialitate ale acelei aplicații de social media, de termenii și condițiile și de setările tale din aplicația folosită.

Cu condiția ca solicitarea ta să fie rezonabilă și să nu existe niciun temei legal pentru a le păstra, atunci la discreția noastră putem fi de acord cu solicitarea ta de a șterge informațiile personale pe care le-ai postat. Poți face o solicitare contactându-ne la adresa de email teodora@educationshape.com.

Reclamații privind conținutul de pe site-ul nostru web

Dacă te plângi de orice din conținutul de pe site-ul nostru, vom investiga reclamația ta.

Dacă vom considera că este justificat sau dacă credem că legea ne impune acest lucru, vom elimina conținutul în timp ce verificăm.

Libertatea de exprimare este un drept fundamental, deci trebuie să luăm o hotărâre cu privire la al cui drept va fi obstrucționat: al tău sau cel al persoanei care a postat conținutul care te ofensează.

În cazul în care credem că reclamația ta este ofensatoare sau fără niciun temei, nu vom da curs acesteia.

Informații referitoare la metoda ta de plată

Informațiile de plată nu sunt preluate niciodată de noi sau transferate nouă prin intermediul site-ului nostru web sau altfel. Angajații și contractorii noștri nu au acces niciodată la acestea.

Este posibil să avem acces la dovada plății dacă ne-o trimiți nouă și/sau la detaliile vizibile în contul nostru bancar.

Aplicare pentru un loc de muncă și angajare

Dacă ne trimiteți informații în legătură cu o aplicație pentru un loc de muncă le putem păstra până la trei ani în cazul în care decidem să te contactăm la o dată ulterioară.

Dacă te angajăm, colectăm din când în când informații despre tine și munca ta pe toată durata angajării tale. Aceste informații vor fi utilizate numai în scopuri direct relevante pentru angajarea ta. După încheierea angajării vom păstra dosarul tău timp de șase ani înainte de a-l distruge sau șterge.

Comunicarea cu noi

Când ne contactezi, fie prin telefon, prin site-ul nostru web, prin e-mail, WhatsApp, rețele sociale sau personal, colectăm datele pe care ni le-ai dat pentru a răspunde cu informațiile de care ai nevoie.

Înregistrăm solicitarea și răspunsul nostru pentru a crește eficiența afacerii noastre.

Păstrăm informații de identificare personală asociate cu mesajul tău, cum ar fi numele și adresa de e-mail, pentru a putea urmări comunicările noastre cu tine și pentru a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Reclamații

Când primim o reclamație, înregistrăm toate informațiile pe care ni le-ai dat.

Folosim aceste informații pentru a rezolva reclamația ta.

Dacă reclamația ta necesită în mod rezonabil să contactăm o altă persoană, am putea decide să îi oferim acelei persoane o parte din informațiile conținute în reclamația ta. Facem acest lucru cât mai rar posibil, dar este o chestiune la discreția noastră exclusivă dacă oferim informații și, dacă o facem, care sunt aceste informații.

De asemenea, putem compune statistici care să arate informații obținute din această sursă pentru a evalua nivelul serviciului pe care îl oferim, dar nu într-un mod care să te poată identifica pe tine sau pe orice altă persoană.

Informații despre colaboratori și parteneri de afaceri

Acestea sunt informații pe care ni le-ai dat în calitate de afiliat al nostru sau de partener de afaceri.

Ne permite să recunoaștem vizitatorii pe care i-ai trimis către noi și să îți credităm comisionul datorat pentru astfel de recomandări. De asemenea, include informații care ne permit să îți transferăm comisionul.

Informațiile nu sunt utilizate în niciun alt scop.

Ne angajăm să păstrăm confidențialitatea informațiilor și a termenilor relației noastre.

Ne așteptăm ca orice afiliat sau partener să fie de acord să răspundă în mod reciproc la această politică.

Utilizarea informațiilor pe care le colectăm prin sisteme automate atunci când vizitezi site-ul nostru web

Cookies

Cookie-urile sunt fișiere text mici care sunt plasate pe hard disk-ul computerului tău de către browser-ul tău web atunci când vizitezi orice site web. Acestea permit stocarea informațiilor colectate de pe o pagină web până când sunt necesare pentru a fi utilizate pe alta, permițând unui site web să îți ofere o experiență personalizată și proprietarului site-ului web statistici despre modul în care utilizezi site-ul web, astfel încât acesta să poată fi îmbunătățit.

Unele cookie-uri pot dura o perioadă de timp definită, cum ar fi o zi sau până când închizi browser-ul. Altele rămân pe termen infinit.

Browser-ul tău web ar trebui să îți permită să ștergi pe oricare alegi. De asemenea, ar trebui să îți permită să previi sau să limitezi utilizarea acestora.

Site-ul nostru web folosește cookie-uri. Acestea sunt plasate de software-ul ce operează pe serverele noastre și de software-ul operat de terții ale căror servicii le folosim.

Când vizitezi site-ul nostru pentru prima dată, te întrebăm dacă dorești să folosim cookie-uri. Dacă alegi să nu le accepți, nu le vom folosi pentru vizita ta decât pentru a înregistra că nu ai consimțit utilizarea lor în niciun alt scop.

Dacă alegi să nu utilizezi cookie-uri sau împiedici utilizarea acestora prin setările browser-ului tău, nu vei putea utiliza toate funcționalitățile site-ului nostru web.

Folosim cookie-uri în următoarele moduri:

 • pentru a urmări modul în care utilizezi site-ul nostru web;
 • pentru a înregistra dacă ai văzut mesaje specifice pe care le afișăm pe site-ul nostru web;
 • pentru a te menține conectat pe site-ul nostru;
 • pentru a înregistra răspunsurile tale la sondaje și chestionare pe site-ul nostru în timp ce le completezi;
 • pentru a înregistra firul conversației în timpul unui chat live cu echipa noastră de asistență.

Oferim mai multe informații despre cookie-urile pe care le folosim în politica noastră privind cookie-urile.

Identificatori personali din activitatea ta de navigare

Cererile adresate de browser-ul tău către serverele noastre pentru pagini web și alt conținut de pe site-ul nostru web sunt înregistrate.

Înregistrăm informații precum locația ta geografică, furnizorul tău de servicii de internet și adresa ta IP. De asemenea, înregistrăm informații despre software-ul pe care îl utilizezi pentru a naviga pe site-ul nostru web, cum ar fi tipul de computer sau dispozitiv și rezoluția ecranului.

Folosim aceste informații în ansamblu pentru a evalua popularitatea paginilor web de pe site-ul nostru web și modul în care performăm în furnizarea de conținut pentru tine.

Dacă sunt combinate cu alte informații pe care le știm despre tine din vizitele anterioare, datele ar putea fi folosite pentru a te identifica personal, chiar dacă nu ești conectat la site-ul nostru.

Utilizarea noastră de re-marketing

Re-marketingul implică plasarea unui cookie pe computerul tău atunci când navighezi pe site-ul nostru web pentru a-ți putea servi o reclamă pentru produsele sau serviciile noastre atunci când vizitezi un alt site web.

Putem folosi uneori o terță parte pentru a ne furniza servicii de re-marketing. În acest caz, dacă ai consimțit utilizarea noastră de cookie-uri, este posibil să vezi reclame pentru produsele și serviciile noastre pe alte site-uri web.

Divulgarea și partajarea informațiilor tale

Informații pe care le obținem de la terți

Deși nu dezvăluim informațiile tale personale niciunei terțe părți (cu excepția celor prevăzute în această notificare), primim uneori date care sunt alcătuite indirect din informațiile tale personale de la terți ale căror servicii le folosim.

Publicitate de la parte terță pe site-ul nostru

Părți terțe pot face publicitate pe site-ul nostru web. Procedând astfel, acele părți, agenții lor sau alte companii care lucrează pentru ei pot utiliza tehnologie care colectează automat informații despre tine atunci când reclama lor este afișată pe site-ul nostru web.

De asemenea, pot utiliza alte tehnologii precum cookie-uri sau Java Script pentru a personaliza conținutul și pentru a măsura performanța anunțurilor lor.

Nu avem control asupra acestor tehnologii sau asupra datelor pe care aceste părți le obțin. În consecință, această notificare de confidențialitate nu acoperă practicile de informare ale acestor terți.

Referință de credit

Pentru a ajuta la combaterea fraudei împărtășim informațiile cu agențiile de referință de credit, în măsura în care acestea se referă la clienți care instruiesc emitentul cardului de credit să ne anuleze plata fără a ne fi furnizat mai întâi un motiv acceptabil și fără a ne fi oferit posibilitatea de a le rambursa banii.

În consecință, datele obținute în Spania sau în orice altă țară ar putea fi prelucrate în afara Uniunii Europene.

De exemplu, unele dintre software-urile pe care le folosește site-ul nostru web pot fi dezvoltate în Statele Unite ale Americii sau în Australia.

Folosim următoarele garanții cu privire la datele transferate în afara Uniunii Europene:

 • clauzele de protecție a datelor din contractele noastre cu operatorii de date includ clauze de transfer scrise sau aprobate de o autoritate de supraveghere din Uniunea Europeană.
 • respectăm un cod de conduită aprobat de o autoritate de supraveghere din Uniunea Europeană.

Controlul asupra propriilor informații

Datoria ta de a ne informa despre modificări

Este important ca datele personale pe care le deținem despre tine să fie corecte și actuale. Te rugăm să ne informați dacă datele tale personale se modifică.

Acces la informațiile tale personale

În orice moment poți revizui sau actualiza informațiile de identificare personală pe care le deținem despre tine, trimițând un e-mail la adresa teodora@educationshape.com.

Pentru a obține o copie a oricărei informații ce nu este furnizată pe site-ul nostru web ar trebui să ne contactezi pentru a face această solicitare.

După primirea cererii, te vom informa când ne așteptăm să îți furnizăm informațiile.

Eliminarea informațiilor tale

Dacă dorești să eliminăm informații de identificare personală de pe site-ul nostru web, ar trebui să ne contactezi pentru a răspunde cererii tale.

Acest lucru poate limita serviciul pe care ți-l putem oferi.

Verificarea informațiilor tale

Când primim orice solicitare de acces, modificare sau ștergere a informațiilor personale de identificare, vom lua mai întâi măsuri rezonabile pentru a-ți verifica identitatea înainte de a-ți acorda accesul sau de a urma orice altă acțiune. Acest lucru este important pentru a-ți proteja informațiile.

Portabilitatea datelor

Ai dreptul să ceri să transferăm informațiile pe care ni le-ai dat către o altă organizație sau către tine, în anumite circumstanțe.

Nu ți se cere să plătești nicio taxă pentru exercitarea drepturilor tale. Dacă faci o solicitare, avem o lună pentru a-ți răspunde.

Te rugăm să ne contactezi la teodora@educationshape.com, +34662241514; +40767829472 și/sau Calle Perez Galdos 13, 5, 14, Alginet, 46230, Valencia, Spania, dacă dorești să faceți o cerere.

În concluzie, te informăm că ai următoarele drepturi:
Dreptul de acces – ai dreptul să soliciți o copie a datelor personale pe care le deținem despre tine.
Dreptul la rectificare – ai dreptul să corectezi datele pe care le deținem despre tine, care sunt inexacte sau incomplete.
Dreptul de a fi uitat – în anumite circumstanțe poți cere ca datele pe care le deținem să fie șterse din evidențele noastre.
Dreptul la restricționarea prelucrării – dacă există anumite condiții, ai dreptul să restricționezi procesarea.
Dreptul la portabilitate – ai dreptul ca datele pe care le deținem să fie transferate unei alte organizații.
Dreptul de a formula obiecții – ai dreptul să te opui anumitor tipuri de procesare, cum ar fi marketingul direct.
Dreptul de a te opune prelucrării automate, inclusiv profilarea.

Alte elemente

Utilizarea site-ului de către copii

 • Nu vindem produse și nu oferim servicii pentru achiziționare de către copii și nici nu ne promovăm către copii.
 • Dacă ești minor, poți utiliza site-ul nostru web numai cu acordul unui părinte sau tutore.
 • Colectăm date despre toți utilizatorii și vizitatorii acestor zone ale site-ului, indiferent de vârstă, și anticipăm că unii dintre acești utilizatori și vizitatori vor fi copii.
 • Astfel de utilizatori și vizitatori copii vor vizita în mod inevitabil alte părți ale site-ului și vor fi subiectul oricărui marketing de pe site pe care îl găsesc, orice ar vizita.

Criptarea datelor trimise între noi

Folosim certificate Secure Sockets Layer (SSL) pentru a verifica identitatea noastră în browserul tău și pentru a cripta orice date pe care ni le transmiți.

Ori de câte ori informațiile sunt transferate între noi, poți verifica dacă acest lucru se realizează folosind SSL, căutând un simbol de lacăt închis sau un alt semn de încredere în bara URL sau bara de instrumente a browser-ului tău.

Cum poți reclama

Dacă nu ești mulțumit de politica noastră de confidențialitate sau dacă ai vreo reclamație, atunci ar trebui să ne spui.

Dacă o dispută nu este soluționată, sperăm că vei fi de acord să încercăm să o rezolvăm angajându-ne cu bună-credință într-un proces de mediere sau arbitraj.

Dacă ești în vreun fel nemulțumit de modul în care prelucrăm informațiile tale personale, ai dreptul de a depune o reclamație la Agenția spaniolă pentru protecția datelor (AEPD). Acest lucru se poate face la Agencia Española de Protección de Datos | AEPD. Cu toate acestea, am aprecia oportunitatea de a discuta despre îngrijorarea ta înainte de a te adresa Agenției spaniole pentru protecția datelor (AEPD).

Perioada de păstrare a datelor cu caracter personal

Cu excepția cazului în care se menționează altfel în această notificare de confidențialitate, păstrăm informațiile tale personale numai atât timp cât ne este necesar:

 • pentru a-ți oferi serviciile pe care le-ai solicitat;
 • pentru a respecta alte legi, inclusiv pentru perioada solicitată de autoritățile noastre fiscale;
 • pentru a susține o revendicare sau o apărare în instanță.

Respectarea legii

Notificarea noastră de confidențialitate a fost întocmită astfel încât să respecte legislația Spaniei. Dacă crezi că nu respectă legea jurisdicției tale, te rugăm să ne transmiți acest lucru.

Cu toate acestea, în cele din urmă este alegerea ta dacă dorești să utilizezi site-ul nostru web.

Revizuirea acestei notificări de confidențialitate

Este posibil să actualizăm din când în când această notificare de confidențialitate, după cum este necesar. Termenii care se aplică pentru tine sunt cei postați aici pe site-ul nostru web în ziua în care utilizezi site-ul nostru web. Te sfătuim să imprimi o copie pentru înregistrările tale.

Dacă ai întrebări cu privire la notificarea noastră de confidențialitate, te rugăm să ne contactezi.

Acest document a fost actualizat ultima dată la 06/06/2022.

RO

ES