STRATEGIE DE CARIERĂ

Alegerea carierei potrivite ție reprezintă o provocare, nu doar din perspectiva multitudinii de opțiuni existente și a dinamicii lumii în care trăim, ci și a caracteristicilor care te definesc.

O etapă importantă o reprezintă alegerea informată a specializării pentru studiile liceale, a materiilor de studiu și a activităților extracurriculare, deoarece toate acestea te vor ajuta să îți alegi o carieră care să concorde cu aptitudinile și interesele tale.

Prin intermediul serviciilor de consultanță personalizate putem construi împreună o strategie de carieră și un plan de acțiune potrivit nevoilor tale.

Strategie de cariera_Your Education Shape

Cu toții suntem diferiți, nu numai în ceea ce privește personalitatea, ci și în ceea ce privește cunoștințele, abilitățile, interesele, valorile și, în diferite etape ale vieții noastre, e nevoie să primim îndrumare diferită.

De aceea, atunci când vine vorba de îndrumarea în carieră, serviciile de consultanță personalizate sunt obligatorii și ar trebui să le primim cu toții mai devreme decât credem.

De ce? Pentru că deciziile pe care le luăm în viața noastră școlară ne modelează viitorul! Materiile pe care le studiem, activitățile pe care le desfășurăm, oportunitățile pe care le acceptăm și provocările de care avem parte, toate contează, mai mult decât crezi.

De ce strategie de carieră?

  • Pentru că de cele mai multe ori avem nevoie de ajutor în alegerea carierei potrivite;
  • Pentru că informațiile pe care le obținem de pe internet și din perspectiva altor persoane nu sunt suficiente;
  • Pentru că trebuie să știm ce abilități sunt apreciate în cariera aleasă și cum putem să le dezvoltăm;
  • Pentru că dacă vrem să reușim, trebuie să avem cunoștințele necesare;
  • Pentru că trebuie să fim conștienți de varietatea instrumentelor de învățare pe care le putem accesa.

Dacă ai nevoie de îndrumare cu privire la modul în care poți dezvolta strategii practice pentru a-ți atinge obiectivele, contactează-ne.

RO

ES