Banner_Programe și destinații de studiu_Your Education Shape_Your Educational Consultant

PROGRAME ȘI DESTINAȚII DE STUDIU

Atunci când vine momentul alegerii liceului potrivit ție și a țării de destinație, apar o multitudine de întrebări la care cauți răspuns:

  • Ce program de studiu ți se potrivește ȚIE, ținând cont de aptitudinile și interesele tale?
  • În ce țări poți studia programul dorit și care sunt particularitățile de care trebuie să ții cont?
  • Dincolo de curriculum, limba de predare, activități extrașcolare, costuri, tipul de școală, ce alte elemente trebuie să iei în considerare?
  • Dacă…? Unde…? Când…? Cum…?

Hai să găsim împreună răspunsul la fiecare întrebare!

GĂSEȘTE IESIREA DIN ACEST LABIRINT, CU AJUTORUL UNUI PROFESIONIST

 

Alegerea țării de destinație și a programului de studiu pot fi copleșitoare, mai ales atunci când ai atât de multe opțiuni din care să alegi și atâtea emoții de gestionat.

Fiecare țară are cultura sa unică, un sistem educațional specific și diferite tipuri de scoli. Fiecare sistem educațional are propriul curriculum și propriile examinări care le permit elevilor să treacă la următoarea etapă educațională.

În funcție de cariera dorită, de destinația universitară aleasă și de profilul tău, un sistem educațional poate fi mai potrivit decât altul. Suntem aici pentru a te ghida prin acest labirint și pentru a te ajuta să iei o decizie informată.

Oferit de școli partenere în: Anglia, Austria, Canada, Elveția, Germania, Italia, Portugalia, Spania, SUA.

Oferit de școli partenere în: Anglia, Elveția, Portugalia, Spania.

Oferit de școli partenere în: Canada.

Oferit de școli partenere în: SUA, Anglia, Austria, Elveția, Italia.

Oferit de școli partenere în: Elveția.

Oferit de școli partenere în: Germania și Elveția. 

CE TIP DE ȘCOALĂ SAU LICEU ALEGI?

Te rog să nu uiți că pe lângă programul de studiu, mediul educațional, calitatea actului educațional, varietatea activităților extrașcolare, facilitățile, bunăstarea elevilor, cerințele de admitere și compatibilitatea sunt de asemenea importante atunci când alegi școala potrivită ȚIE.

Noi suntem la un click/telefon distanță dacă îți dorești să beneficiezi de ajutor și suport profesionist, de la prima întâlnire până la absolvire. Contactează-ne