Banner tabara_Pregatire pentru universitate_Oxford_UK_Tabere vocationale_Your Education Shape

Pregătire pentru universitate

Oxford | UK

Vârstă: 16-18 ani

Experimentează viața de student la una dintre cele mai prestigioase universități din lume. Cursurile interactive, conferințele, workshop-urile și dezbaterile îți vor dezvolta cunoștințele și abilitățile necesare pentru admiterea la universitate.

Experimentează viața de student și transformă-ți visurile în realitate

Această tabără este pentru tine dacă:

 • Ești motivat și vrei să studiezi materia dorită la nivelul primului an de studiu universitar;
 • Ești în căutarea unei pregătiri academice relevante și provocatoare;
 • Îți dorești să experimentezi viața de student la una dintre cele mai bune universități din Marea Britanie și să vizitezi locuri emblematice precum Biblioteca Bodleiană și Colegiul Christ Church;
 • Vrei claritate în ceea ce privește admiterea la universitățile de top din Marea Britanie, inclusiv Oxford și Cambridge;
 • Ai un nivel avansat (C1) sau nativ de cunoaștere a limbii engleze.

Materii oferite

 • Business Management Studies
 • Computer Science & Information Technology
 • Global Finance & Economics
 • History of Innovation & Original Thought
 • International Relations & Global Governance
 • Mathematics
 • Physics
 • Politics, Philosophy and Economics (PPE)
 • Pre-Law
 • Pre-Medicine
 • Psychology

Contactează-ne pentru descrierea detaliată a fiecărei materii.

Cursurile sunt predate de către experți în domeniu, mulți dintre ei fiind absolvenți Oxbridge. Folosind o varietate de metode pedagogice practice și interactive, aceștia te vor ajuta să explorezi subiecte provocatoare într-un mod interactiv. Vei studia materia aleasă în grupuri de maximum 8-10 cursanți, într-un mediu academic stimulant și provocator. Cele 23 de ore pe săptămână combină orele curs pe materia aleasă, cu conferințe și workshop-uri ținute de invitați speciali, dezbateri, și tutoriale cu profesorii de la materiile alese.

Conferințe și workshop-uri

În fiecare săptămână, vei asista la o conferință organizată de un specialist de renume, care va împărtăși din experiența și cunoștințele sale. Subiectele conferințelor includ adesea împărtășirea cercetărilor de ultimă oră, o discuție despre evenimente actuale, sau explorarea viitorului unui domeniu de studiu. Conferințele vor avea loc în locații ale Universității Oxford, cum ar fi Bodleian Library, St. Annes College și Saïd Business School. Orele de curs se desfășoară la Oxford International College.

Tutoriale

Modul de predare în cadrul taberei de pregătire pentru universitate reflectă în multe feluri procesul de învățare la universitățile Oxford și Cambridge, inclusiv prin tutoriale în grupuri mici. Tutorialele sunt o strategie educațională importantă care reflectă modelul de învățare activă și centrată pe student. Această metodă încurajează explorarea activă și învățarea autonomă, facilitând în același timp colaborarea între colegi și munca în echipă.

Dezbateri

Societățile de dezbateri fac parte integrantă din viața studenților la universitățile Oxford și Cambridge. Sesiunile de dezbateri îți vor oferi șansa de a explora și discuta o serie de subiecte care te pasionează, în afara materiilor pe care le studiezi. Dezbaterile te ajută să îți dezvolți o gândire critică puternică și abilități analitice, plus construirea de abilități de lucru în echipă, leadership și comunicare.

Masterclass-uri

Vei participa la materclass-uri ce te vor ajuta să îți dezvolți aptitudinile necesare studiului într-o universitate de top, în domeniul ales. Scrisoarea de motivațiepregătirea pentru interviu și UCAS-ul sunt teme abordate pe durata materclass-urilor.

La finalul celor 2 săptămâni vei primi un raport detaliat referitor la progresul avut pe durata desfășurării taberei, un certificat de participare și o scrisoare de recomandare din partea organizatorului taberei.

Excursiile Study-in-Action, vizitele culturale, activitățile sportive și sociale fac și ele parte din program.

Contactează-ne pentru informații suplimentare referitoare la cursuri, cazare, mese, activități și procedura de înscriere.

Vârstă: 16 -18 ani
Cazare:
Oxford International College
Perioadă:
02 – 16 iulie 2024
16 – 30 iulie 2024

Preț curs + cazare + mese:
£5310 pentru 2 săptămâni

Costuri suplimentare:
Bilet de avion 
Asigurare medicală și de călătorie
Bani de buzunar

10% REDUCERE pentru înscrierile efectuate până pe 29 februarie.
Serviciile de consultanță oferite de Your Education Shape, pentru înscrierea în această tabără, sunt gratuite.