Tabara academica pregatire pentru admitere universitate

Pregătire pentru universitate | Oxford, Cambridge | UK

Dacă ești în căutarea unui curs care să îți ofere posibilitatea să studiezi materiile dorite într-un format diferit, dar care să te pregătească și pentru admiterea pentru universitate, atunci această tabăra academică este pentru tine.

Cursurile sunt organizate după modelul orelor de curs ale universităților Oxford/Cambridge, în grupuri de maximum 8 cursanți. Pe durata celor 2 săptămâni vei studia 2 materii la alegere, din lista de materii oferite în campusurile din Oxford/Cambridge. Se alege o materie pe săptămână, din lista de mai jos (Oxford sau Cambridge):

Oxford:
Humanities: Classics & Ancient History, World Literatures & Cultures.
Social Science: Business & Management Studies, Global Finance & Economics, International Relations & Global Governance, Law, Marketing, PPE (Philosophy, Politics & Economics).
STEM: Architecture, Medicine, Psychology.

Cambridge:
Social Science: Business & Management Studies.
STEM: Computer Science & Information Technology, Civil & Mechanical Engineering, Environmental Science & Geography, Mathematics, Medicine, Physics, Psychology.

Vei avea 23 de ore pe săptămână din care 15 ore de curs pe materia aleasă, 6 ore de workshop-uri de pregătire pentru admiterea la universitate, seminare ținute de invitați speciali, dezbateri, și discuții 1 la 1 cu profesorii de la materiile alese.

Vei participa la materclass-uri ce te vor ajuta să îți dezvolți aptitudinile necesare studiului într-o universitate de top, în domeniul ales. Scrisoarea de motivație, pregătirea pentru interviu și alegerea universităților sunt teme abordate pe durata workshop-urilor.

La finalul cursului vei primi un raport detaliat referitor la progresul avut pe fiecare materie în parte.

Contactează-ne pentru informații suplimentare referitoare la cursuri, cazare, mese, activități și procedura de înscriere.

Vârstă: 16 -18 ani
Cazare:
Oxford: Campus Brasenose College
Cambridge: Campus Magdalene College

Perioadă:
Oxford
: 27 iunie – 08 aug. 2023
Cambridge: 11 iulie – 08 aug. 2023

Preț curs + cazare + mese:
£5310 pentru 2 săptămâni

Costuri suplimentare:
Bilet de avion 
Asigurare medicală și de călătorie
Bani de buzunar

Serviciile de consultanță oferite de Your Education Shape, pentru înscrierea în această tabără, sunt gratuite. 

RO

ES