Banner tabără_Tabără de limbi străine și aventură St. Gilgen Austria_Your Education Shape

Tabără de limbi străine și aventură

St. Gilgen | Austria

Vârstă: 10-15 ani

Bucură-te de o vară captivantă învățând limba engleză sau germană, decoperind cultura locală și aventurile în aer liber!

Descoperă Austria în această vară!

Ești în căutarea unei tabere în care să combini învățarea unei limbi străine cu activitățile în aer liber, distracția și vizitarea de locuri noi? Atunci tabăra aceasta poate fi o variantă excelentă pentru tine.

Organizată în zona orașului St. Gilgen, aproape de Salzburg, pe malul lacului Wolfgangsee, tabăra oferă posibilități nenumărate de a cunoaște tineri de vârsta ta din toată lumea, de a-ți face prieteni noi, de a experimenta diverse activități acvatice și montane, de a cunoaște cultura locală și de a practica limba pe care dorești să o studiezi.

În funcție de cursul lingvistic care ți se potrivește mai bine, ai două variante de tabere din care poți alege.

Tabăra de activități în aer liber și limbă străină (10-15 ani)

În această tabără ai parte de 15 ore/săptămână de predare a limbii engleze sau germane, de la nivel începător (A1 și A2) până la nivel intermediar (B1 și B2). Cele 3 ore/zi de predare a limbii străine sunt dimineața, sunt predate de profesori experimentați, sunt adaptate nivelului tău, chiar dacă ești începător, și pun accent pe dezvoltarea abilităților de comunicare și conversație.

După-amiezile sunt rezervate activităților de aventură în aer liber, când vei avea ocazia să practici sporturi nautice și sporturi montane, cum ar fi, printre altele: drumeții montane, cățărări, paddle boarding, caiac, ciclism, înot. De asemenea, vei participa la diferite vizite și excursii la obiective de interes local, unde vei putea descoperi cultura, gastronomia și istoria austriacă.

Activități suplimentare disponibile în perioada 27 iulie – 09 august 2024.

  • Golf – poți combina orele de limbă engleză/germană cu 5 zile de antrenament, câte 3 ore pe zi. Începător sau avansat, te antreneazi cu echipamente tehnice precum TrackMan sau SAM PuttLab în împrejurimile clubului de golf Mondsee. Poți obține și certificatul Platzreife, dacă îndeplinești cerințele. Atunci când nu ești pe terenul de golf, te alături celorlalte activități în aer liber incluse în programul taberei.
  • Engleză – Pe lângă cele 15 ore săptămânale de limba engleză incluse în program, vei avea și activități suplimentare în 3 după-amieze pe săptămână. Acestea pot consta în vizite sau activități de învățare a limbii sau în folosirea creativă a limbii engleze pentru a crea diverse proiecte, cum ar fi un scurt metraj, o melodie sau o piesă de teatru. Vei avea ocazia să îți prezinți lucrările în ultima zi de tabără. După-amiezile și serile sunt rezervate activităților. Vei putea experimenta drumeții montane, caiac-canoe, ciclism și înot atât în parcurile acvatice, cât și în lac.

Vei fi cazat în unul dintre căminele St. Gilgen International School, în camere cu baie proprie și cu coleg de cameră de vârstă apropiată. Părintele casei sau alți membri ai echipei vor fi non-stop disponibili participanților la tabără, astfel încât nimic să nu le lipsească. Mesele vor fi compuse atât din specialități austriece, cât și internaționale, și sunt preparate din ingrediente locale proaspete, iar salatele, legumele și fructele sunt disponibile la liber. În caz de probleme medicale, există un doctor în satul din apropierea campusului.  

Contactează-ne pentru informații suplimentare referitoare la cazare, mese, activități și procedura de înscriere.

Vârstă: 10 – 15 ani
Cazare: campusul St. Gilgen International School
Perioadă:
Tabăra de activități în aer liber și limbă străină:
13-26 iulie 2024
27 iulie- 09 august 2024

Preț curs + cazare + mese:
€3900 pentru 2 săptămâni
€400 suplimentar pentru activitățile de golf (opțional 27 iul. – 09 aug.)
Transfer aeroport inclus pentru zilele de sosire/plecare între orele specificate, pentru aeroportul din Salzburg.

Costuri suplimentare:
Bilet de avion 
Asigurare medicală și de călătorie
Bani de buzunar

10% REDUCERE pentru frați.

Serviciile de consultanță oferite de Your Education Shape, pentru înscrierea în această tabără, sunt gratuite.