Tabara de limbi straine si aventura St Gilgen Austria

Tabără de limbi străine și aventură | St. Gilgen | Austria

Ești în căutarea unei tabere în care să combini învățarea unei limbi străine cu activitățile în aer liber, distracția și vizitarea de locuri noi? Atunci tabăra aceasta poate fi o variantă excelentă pentru tine.

Organizată în zona orașului St. Gilgen, aproape de Salzburg, pe malul lacului Wolfgangsee, tabăra oferă posibilități nenumărate de a cunoaște tineri de vârsta ta din toată lumea, de a-ți face prieteni noi, de a experimenta diverse activități acvatice și montane, de a cunoaște cultura locală și de a practica limba pe care dorești să o studiezi.

În funcție de cursul lingvistic care ți se potrivește mai bine, ai două variante de tabere din care poți alege.

Tabăra de activități în aer liber și limbă străină (10-15 ani)

În această tabără ai parte de 15 ore/săptămână de predare a limbii engleze sau germane, de la nivel începător (A1 și A2) până la nivel intermediar (B1 și B2). Cele 3 ore/zi de predare a limbii străine sunt dimineața, sunt predate de profesori experimentați, sunt adaptate nivelului tău, chiar dacă ești începător, și pun accent pe dezvoltarea abilităților de comunicare și conversație.

După-amiezile sunt rezervate activităților de aventură în aer liber, când vei avea ocazia să practici sporturi nautice și sporturi montane, cum ar fi, printre altele: drumeții montane, cățărări, paddle boarding, caiac, ciclism, înot. De asemenea, vei participa la diferite vizite și excursii la obiective de interes local, unde vei putea descoperi cultura, gastronomia și istoria austriacă.

Tabăra de limba engleză (12-15 ani)

În această tabără se pune accent pe predarea limbii engleze, prin intermediul a 25 ore /săptămână. Această tabără se adresează tinerilor ce au nivel minim de limba engleză A2/B1 și vor să își îmbunătățească abilitățile de limbă engleză și să construiască o bază mai puternică pentru următorul an academic, astfel încât să se simtă pregătiți și încrezători să își înceapă studiile într-un mediu anglofon.

Cele 5 ore/zi de predare a limbii engleze sunt dimineața, sunt predate de profesori experimentați, sunt adaptate nivelului tău și pun accent pe dezvoltarea abilităților de comunicare și conversație. Vei participa și la diferite proiecte individuale ce vor contribui și ele la creșterea abilităților tale. Va trebui să ții un jurnal, scris în limba engleză, pe toată durata desfășurării taberei și vei avea posibilitatea să-ți exersezi abilitățile de citire/pronunție cu un membru al staff-ului în timpul orelor de lectură alocate.

După-amiezile și serile sunt rezervate diferitelor activități sportive, sociale, distractive și excursii, astfel vei putea experimenta drumeții montane, caiac-canoe, ciclism, înot, precum și jocuri de teatru și improvizație. De-a lungul celor 2 săptămâni de tabără vei pregăti, împreună cu colegii tăi, o piesă de teatru a cărei reprezentație va fi la finalul taberei, în prezența tuturor părinților participanților. De asemenea, vei primi un certificat oficial de atestare al limbii engleze și un plan de acțiune detaliat.

Vei fi cazat în unul dintre căminele școlii St. Gilgen International School, în camere cu baie proprie și cu coleg de cameră de vârstă apropiată. Părintele casei sau alți membri ai echipei vor fi non-stop disponibili participanților la tabără, astfel încât nimic să nu le lipsească. Mesele vor fi compuse atât din specialități austriece, cât și internaționale, și sunt preparate din ingrediente locale proaspete, iar salatele, legumele și fructele sunt disponibile la liber. În caz de probleme medicale, există un doctor în satul din apropierea campusului.  

Contactează-ne pentru informații suplimentare referitoare la cazare, mese, activități și procedura de înscriere.

Vârstă: 10 – 15 ani; 12 – 15 ani
Cazare: campusul St. Gilgen International School
Perioadă:
Tabăra de activități în aer liber și limbă străină:
15-28 iulie 2023
29 iulie- 11 august 2023

Tabăra de limba engleză:
12-25 august 2023

Preț curs + cazare + mese:
€3800 pentru cele 2 săptămâni
€400 suplimentar pentru activitățile de golf (opțional 29 iul. – 11 aug.)
Transfer aeroport inclus pentru zilele de sosire/plecare între orele specificate, pentru aeroportul din Salzburg.

Costuri suplimentare:
Bilet de avion 
Asigurare medicală și de călătorie
Bani de buzunar

Serviciile de consultanță oferite de Your Education Shape, pentru înscrierea în această tabără, sunt gratuite. 

RO

ES