Banner tabara_Game Design_Londra_UK_Tabara vocationala_Your Education Shape

Game Design - Software Development & Gaming

Londra | UK

Vârstă: 15-18 ani

Ca game designer, vei crea și dezvolta jocuri video, gestionând fiecare aspect de la conținut până la gameplay. Prin intermediul experiențelor practice, această tabără îți oferă o înțelegere detaliată a ceea ce presupune proiectarea de jocuri.

O experiență practică pentru viitorii game designeri și dezvoltatori de software!

Ești pasionat de jocuri pe calculator și realitate virtuală și te gândești că ar fi o oportunitate bună să urmezi o carieră în acest domeniu? Atunci această tabără de vară este ideală pentru a descoperi această lume, prin intermediul proiectelor interactive, a atelierelor și a interacțiunilor cu specialiști, văzând astfel cum e să fii creator de jocuri pe calculator.

Vei avea o înțelegere aprofundată a ceea ce presupune designul jocului și vei căpăta abilitățile și cunoștințele necesare pentru putea crea jocuri în mod independent.

De-a lungul celor 2 săptămâni de tabără:

  • Vei afla principiile de bază ale proiectării jocurilor și cum să le aplici în lumea reală a creării jocurilor. Vei învăța cum să creezi scenarii, personaje, mecanica și dinamica jocului, vei cunoaște diferite genuri și vei crea coduri și jocuri folosind un program specific.
  • Vei avea parte de o introducere în programare și vei afla cum aceasta te poate ajuta în game design, de la simpla schimbare a unei culori până la cum un jucător progresează în povestea jocului.
  • Vei exersa aplicarea abilităților de codare în Roblox folosind limbajul de programare Lua, vei afla cum să folosești variabilele, buclele și condițiile, cum să stochezi informațiile utilizatorilor și cum să programezi jocuri simple.
  • Vei învăța cum să folosești platforma Unity: înțelegerea interfeței, crearea unui proiect propriu, interpretarea scripturilor vizuale, gestionarea domeniului. Vei descoperi și diferite elemente tehnice, cum ar fi: aplicarea efectelor de lumini și umbre și gestionarea imaginilor folosind GIMP.
  • Vei descoperi programul Python: concepte de programare de bază, cum să citești o sintaxă de bază a programului și cum să interpretezi mesajele de eroare. De asemenea, vei crea propriul joc.
  • Vei învăța cum să instalezi și să rulezi mediul TPGMaker, vei înțelege structura jocurilor create prin intermediul programului RPGMaker și vei crea hărți de joc, personaje, facilități și elemente pentru joc.
  • Vei descoperi Scratch și îl vei folosi pentru a începe construirea propriilor jocuri, aducând la viață propriile idei și a crea un prototip funcțional. Vei experimenta diferite soluții la probleme ce pot să apară în programarea jocurilor.
  • Vei explora diferite limbaje de programare folosite în programarea computerizată, cu accent pe acelea ce se folosesc în game design. Vei afla diferențele între ele, care sunt mai ușor de folosit, care sunt mai eficiente, înțelegând astfel care sunt cele mai recomandate în utilizare pentru diferite scopuri în programarea de jocuri.

În completarea experienței pe care o vei avea in această tabără de Game Design vin excursiile și vizitele la diferite companii și obiective din domeniu, în care vei avea ocazia să vezi cum e lucrul în game design, să cunoști, să discuți și să înveți de la profesioniștii din aceste companii și să înțelegi ce oportunități pot fi în acest domeniu. În program sunt incluse vizite la Otherworld VR, unde vei experimenta o lume a realității virtuale, și la National Videogame Museum, unde vei descoperi secretele creării jocurilor, cine sunt artizanii din spatele lor și de ce sunt create. Totodată, workshop-urile la care vei participa îți vor oferi o perspectivă unică asupra procesului de producție a jocurilor.

Bineînțeles că te vei putea bucura și de diferite activități sociale, sportive și distractive, precum și de excursii în care vei vizita diferite obiective din Londra. Cina formală la un restaurant de top din Londra și ceremonia de absolvire vin să completeze experiența, pentru a o face una completă.

Contactează-ne pentru informații suplimentare referitoare la cazare, mese, activități și procedura de înscriere.

Vârstă: 15-18 ani
Cazare: campusul UCL

Perioadă:
30 iunie – 13 iulie 2024

Preț curs + cazare + mese:
£6995 pentru 2 săptămâni

Costuri suplimentare:
Bilet de avion
Asigurare medicală și de călătorie
Bani de buzunar
Bani pentru masa de prânz
Transfer aeroport

£500 REDUCERE pentru înscrierile efectuate prin Your Education Shape.

Serviciile de consultanță oferite de Your Education Shape, pentru înscrierea în această tabără, sunt gratuite.