Tabar vocationala_tabara de vara_neurostiinte_Cambridge UK

Neuroștiințe | Cambridge | UK

Ești curios să afli ce se află în spatele gândirii umane, cum funcționează creierul uman, vrei să descoperi minunile minții? Tabăra de neuroștiințe organizată în Cambridge îți oferă o ocazia excelentă pentru a găsi răspunsuri la aceste întrebări.

Vei explora structura și potențialul creierului uman, începând cu funcțiile celulelor de bază până la cum gândim, cum simțim și cum acționăm în activitatea de zi cu zi. Vei învăța despre sistemul nervos, cum creierul influențează comportamentul și personalitatea noastră și cum simțurile noastre își pun amprenta asupra experienței de viață și asupra intensității emoțiilor.

Pe parcursul taberei vei primi o privire generală asupra sistemului nervos, pentru începători, cu accent pe componentele creierului, care sunt, cum sunt organizate și cum funcționează ele în relație cu măduva spinării.

Exemple de topicuri studiate:

  • Introducere în sistemul nervos.
  • Anatomia de bază a creierului.
  • Care sunt funcțiile de bază ale fiecărei părți ale creierului?
  • Neurotransmisie: ce sunt neuronii și sinapsele?
  • Măduva spinării: anatomia de bază a diferitelor tipuri de vertebre și nervi spinali.
  • Identificarea dermatoamelor și uzul lor clinic.
  • Înțelegerea căilor senzoriale și motorii.
  • Privire generală asupra unor leziuni și boli comune ale creierului și ale măduvei spinării.

Vei studia în clase mici de maximum 8 elevi, cu aceleași abilități și experiență. Deoarece o mare parte din predare se va face prin intermediul seminarelor, aceste sesiuni îți oferă posibilitatea de a-ți expune ideile într-un mediu academic, dar deschis. Vei lua parte la dezbateri provocatoare și îți vei dezvolta abilitățile de cercetare și de prezentare în domeniul ales. Prin intermediul predării interactive, profesorii te vor ghida prin noi concepte și îți vor aloca teme practice pentru a îți crește cunoștințele și abilitățile. De asemenea, vei avea parte de lucru în echipă, cercetare independentă și teme pentru “acasă” ce vor fi discutate în clasă.

Profesorii sunt experți în domeniu, mare parte dintre ei fiind absolvenți ai unor universități de top.

În pachet este inclus și accesul la un curs online modular ce te va ajuta să îți dezvolți capacitatea de a învăța. Acest curs online îți va prezenta atât metodele de predare utilizate pe durata desfășurării taberei, cât și un pachet de resurse cu ajutorul cărora te vei pregăti pentru tabără.

În afara orelor de curs te vei putea bucura de diferite excursii și de activități sociale și distractive. Vei avea parte de excursii ghidate la muzee, activități de punting pe râu, dezbateri, crochet, disco, vizite la Westminster, Canterbury, Greenwich, Castelul Warwick, Turnul Londrei, Portsmouth. În pachet sunt incluse și ieșiri la restaurante din zonă, unde vei experimenta diferite gastronomii.

Vei locui într-unul dintre căminele situate în centrul orașului, astfel putând explora cele mai bune zone, inclusiv cele mai vechi colegii și cele mai minunate cafenele. Vei simți sufletul unui oraș recunoscut la nivel mondial pentru calitatea învățământului, plecând de aici plin de inspirație și motivație.

La finalul taberei te vei bucura și de un banchet formal, cu masă completă, precum și de o ceremonie de absolvire.

După finalizarea taberei vei primi o scrisoare de recomandare ce va include un rezumat al conținutului cursului, munca pe care ai întreprins-o și ai finalizat-o și performanța ta individuală.

Contactează-ne pentru informații suplimentare referitoare la cazare, mese, activități și procedura de înscriere.

Vârstă: 13 -15 ani
Cazare: cămin studențesc în centrul Cambridge

Perioadă:
25 iunie – 08 iulie 2023 – Full
2 iulie – 15 iulie 2023
09 iulie – 22 iulie 2023 – Full
16 iulie – 29 iulie 2023 – Full
23 iulie – 05 august 2023
30 iulie – 12 august 2023

Preț curs + cazare + mese:
£5895 pentru 2 săptămâni

Costuri suplimentare:
Bilet de avion
Asigurare medicală și de călătorie
Bani de buzunar
Transfer aeroport în afara intervalului recomandat

Serviciile de consultanță oferite de Your Education Shape, pentru înscrierea în această tabără, sunt gratuite. 

RO

ES