Tabere vocationale_tabere de specializare in Barcelona

Tabere de specializare în Barcelona | Barcelona| Spania

Îți dorești să urmezi cursuri de vară academice și creative în însorita Spanie, bucurându-te în același timp de vreme bună, oameni primitori, mâncare excelentă și de un oraș superb, plin de cultură și istorie? Atunci aceste tabere de specializare organizate în Barcelona sunt ceea ce cauți.

Taberele sunt organizate în limba engleză și îți poți alege 2 materii pe care să le studiezi de-a lungul întregii luni:

  • O specializare (major) pentru care vei avea ore în fiecare zi;
  • O materie secundară (minor) pentru care vei avea cursuri de trei ori pe săptămână.

Pentru alegerea specializării și a materiei secundare ai următoarea selecție de opțiuni academice și creative, toate predate de experți și concepute pentru a folosi Barcelona și resursele sale extraordinare ca instrument de predare: arhitectură, cultură și gastronomie, fashion & design, international business, relații internaționale, biologie marină, medicină, fotografie, psihologie și limba spaniolă.

Arhitectură* (major, minor)

Profitând de arhitectura extraordinară a orașului, vei descoperi cum a evoluat dezvoltarea urbanistică pe parcursul a doua mii de ani, vizitând diferite obiective, de la ruinele romane până la stadionul echipei de fotbal FC Barcelona, în timp ce vei învăța cum să transformi propriile idei în machete. Pentru acest curs (major) se percepe o taxă suplimentară de $75, pentru materiale.

Cultură și gastronomie* (major, minor)

Prin intermediul acestui curs vei descoperi bucătăria spaniolă, explorând diferite specialități regionale, cum ar fi paella, gazpacho sau pinchos și rolul vital pe care Barcelona l-a avut și îl are în gastronomia mondială. Vei învăța cum să prepari diferite feluri de mâncare pe care le vei împărți cu colegii și vei vizita diferite piețe, brutării, măcelării și cofetării, descoperind la fața locului bogăția culinară a orașului. Pentru acest curs se percepe o taxă suplimentară de $300 pentru major și $250 pentru minor, pentru materiale.

Fashion și Design* (major, minor)

Puține orașe sunt la fel de creative și la modă ca Barcelona. Exploatând aceste resurse extraordinare oferite de oraș vei studia artiștii și designerii care au făcut Barcelona faimoasă. Vei întâlni antreprenori și creatori locali ce te vor ajuta să-ți dezvolți abilitățile necesare pentru a crea și a dezvolta propriile branduri de la zero. Vei elabora de-a lungul cursului un portofoliu pe care îl vei prezenta la finalul taberei. Pentru acest curs se percepe o taxă suplimentară de $100 pentru major și $50 pentru minor, pentru materiale.

International Business (major, minor)

Profitând de proximitatea locației față de centrul financiar al Barcelonei, vei dobândi cunoștințe de primă mână despre problemele actuale din lumea afacerilor și a economiei, studiind corporațiile locale. Vei realiza studii de caz pe teme care variază de la poziționarea brandului la gestionarea crizelor, iar până la finalul taberei vei dezvolta și prezenta un plan de afaceri pentru un start-up.

Relații internaționale (major, minor)

În acest curs vei aborda cele mai importante probleme de relații internaționale ale momentului combinând teoria, studiile de caz și proiectele practice. Vei analiza modul în care diferite organisme internaționale acționează pe scena mondială, precum și modul în care statele suverane influențează și sunt influențate de lumea de dincolo de granițele lor. Îți vei dezvolta gândirea critică, abilitatea de a dezbate și pe cea de prezentare studiind diferite subiecte de actualitate, cum ar fi globalizare, menținerea păcii, securitatea, negociere diplomatică, terorismul, arbitrajul juridic și mass-media.

Biologie marină (major, minor)

Vei combina diferite vizite specifice pe coasta mării cu cele de la Institut de Ciencies del Mar și la acvariul din oraș pentru a-ți completa orele de curs. Tematica cursurilor cuprinde viața marină autohtonă, ecosistemul local, diferențierea speciilor, conservarea coastelor, biologia evoluționistă și posibile soluții la provocările de mediu cu care se confruntă oceanul.

Medicină (major, minor)

Prin acest curs vei lua contact cu aspectele cheie ale medicinei și ale practicii medicale moderne. Combinând prelegeri de specialitate cu experimente și discuții în sala de curs, vei învăța despre cele mai importante principii ale anatomiei și fiziologiei umane, patologia și semnificația anumitor boli, principalele provocări cu care se confruntă știința medicală în prezent, precum și despre varietatea și natura schimbătoare a carierelor în medicină.

Fotografie* (minor)

Fotograf începător sau experimentat, prin intermediul acestui curs vei lua contact și îți vei îmbunătăți abilitățile de fotograf prin intermediul unor proiecte care abordează atât portretul, cât și peisajele urbane, fotojurnalismul și fotografia de artă, putând considera Barcelona ca pe propriul studio. La finalul taberei îți vei expune cele mai bune lucrări. Trebuie să îți aduci propriul aparat foto DSLR cu cablu USB, încărcător, manual și cel puțin un card de memorie de 8GB. Pentru acest curs se percepe o taxă suplimentară de $75, pentru materiale.

Psihologie (major, minor)

În cadrul acestui curs de studiu, vei investiga o gamă largă de subiecte psihologice, inclusiv visele, memoria, conștiința, anxietatea, limbajul corpului, relațiile de gen, sexualitatea și educația. Pe lângă examinarea istoriei subiectului, a unor istorii de caz selectate și a diferitelor tulburări psihice, vei face cunoștință cu metodologiile de cercetare și cu diverse cadre analitice pentru a-ți proiecta propriile experimente. La finalul acestui curs vei avea o mai bună înțelegere a opțiunilor de carieră în acest domeniu și a posibilelor arii de cercetare ulterioară.

Limba spaniolă (major, minor)

Vei învăța limba spaniolă în mod practic și interactiv, prin diferite activități cate te vor ajuta să îți îmbunătățești gramatica, vocabularul și abilitatea de a comunica. Vei participa la activități de povestire și de interpretare de roluri, la scurte module tematice ce includ vizite la muzee și obiective culturale, precum și interacțiunea cu localnici vorbitori nativi de limbă spaniolă, ocazie cu care îți vei exersa pronunția, intonația și vorbirea în public. La începutul programului vei fi evaluat și repartizat într-o grupă corespunzătoare nivelului tău.

Pe lângă excursiile din cadrul programului și numeroasele ieșiri pe faimoasele plaje din Barcelona, zilnic poți opta să participi la concerte sau recitaluri, să urmărești spectacole de dansuri catalane și spaniole, să vizitezi unul dintre muzeele de clasă mondială din Barcelona sau să mergi în excursii ghidate de experți la nenumăratele atracții ale orașului. Fie că asiști la un concert de muzică clasică în gloriosul Palau de la Música Catalana, fie că vizitezi faimosul Muzeu Picasso, ai întotdeauna la dispoziție o gamă de activități stimulante.

Contactează-ne pentru informații suplimentare referitoare la cazare, mese, activități și procedura de înscriere.

Vârstă: 15 -18 ani
Cazare: campusul Colegio Mayor Universitario Sant Jordi
Perioadă:
5 iulie – 1 august 2023

Preț curs + cazare + 2 mese/zi:
$8995 pentru toată perioada
$50 ÷ $300 pentru materialele necesare derulării cursului*

Costuri suplimentare:
Bilet de avion
Asigurare medicală și de călătorie
Bani pentru masa de prânz
Bani de buzunar

Serviciile de consultanță oferite de Your Education Shape, pentru înscrierea în această tabără, sunt gratuite. 

RO

ES