Tabara de vara cu optiuni multiple_TASIS_UK

Tabără de vară cu opțiuni multiple | Thorpe, Londra| UK   

Ești în căutarea unei tabere de vară de 3 săptămâni care să îți ofere o experiență de neuitat de explorare și învățare? Vrei să combini învățarea cu distracția și cu posibilitatea de a-ți face noi prieteni? Cu o selecție variată de cursuri care îți permit să îți urmezi pasiunile și interesele și să îți creezi propriul program, această tabără de vară îți oferă libertatea de a alege.

Poți alege între cursuri de arte creative, STEM, dezvoltare personală, pregătire pentru admiterea la universitate și multe altele. Pentru fiecare sesiune de 3 săptămâni îți alegi un curs principal și un curs opțional din multiplele variante oferite. Săptămânal vei avea 12.5 ore alocate cursului principal, 4 ore și 10 minute alocate cursului opțional și 5-6 ore alocate temelor sau studiului independent.

Pentru cursul principal poți alege una dintre următoarele variante: arhitectură și design 3D (13-17 ani), limba engleză (11-17 ani), pregătire pentru admitere la facultate (15-17 ani), antreprenoriat (13-17 ani), știința sportului (13-17 ani), design vestimentar și textil (13-17 ani), geometrie (14-17 ani, 6 săptămâni), IELTS (15-17 ani), academia de leadership (13-17 ani), fotografie (13-17 ani), abilități pentru studii liceale (11-13 ani), vorbire în public și dezbatere (13-17 ani), artele spectacolului (13-17 ani), STEM (13-17 ani) și STEM junior (11-13 ani), îmbunătățirea abilităților de scriere (14-17 ani), producție video (13-17 ani).

Arhitectură și design 3D (13-17 ani)

Vei descoperi diferite elemente din arhitectură, cum ar fi: calitățile spațiului arhitectural, formă, funcție și materialitate, prin desen, experimente și demonstrații în cadrul unor ateliere specializate. Vei avea șansa proiectării propriului spațiu locuibil folosind o serie de tehnici precum schița, colajul, desenul tehnic, plierea hârtiei și modelarea 3D într-o varietate de medii și scări.

Limba engleză (11-17 ani)

Sub îndrumarea profesorilor școlii și în grupa potrivită ție, te vei concentra pe principalele arii de competențe: gramatică, vorbire, citire și scriere.  Vei primi instruire și practică în aspecte precum formele și timpurile verbale, prepozițiile, formele comparative, propozițiile condiționate, formele pasive și vorbirea raportată. Mediul dinamic al clasei include discuții, lucru în grup, lucru în perechi, prezentări orale, exerciții de ascultare, cântece, dialoguri, jocuri de rol, jocuri de comunicare, dictare, jurnale zilnice și teme de scriere bine structurate.

Pregătire pentru admitere la facultate (15-17 ani)

Folosind cele mai actuale resurse, te vei pregăti pentru testele SAT, necesare pentru admiterea la facultățile din SUA. Vei trece în revistă cunoștințele necesare pentru SAT, vei învăța strategii de susținere a testului și vei exersa astfel încât să dobândești experiență și încredere. Acest modul abordează și alte aspecte ale procesului de admitere la facultate, acordând o atenție deosebită redactării scrisorii de motivație.

Antreprenoriat (13-17 ani)

Vei analiza activitatea unora dintre cei faimoși antreprenori din istorie pentru a înțelege mai bine care sunt abilitățile, obiceiurile și acțiunile importante și necesare pentru a avea succes. Vei învăța, de asemenea, elementele fundamentale ale unei bune afaceri, inclusiv strategia, marketingul, managementul și finanțele. La finalul cursului vei elabora un proiect în cadrul căruia vei dezvolta un concept unic și vei construi propria propunere de afaceri pe care o vei prezenta colegilor tăi.

Știința sportului (13-17 ani)

Dacă ești interesat de sănătate și wellness, sau de propria performanță sportivă, de potențialul tău ca viitor antrenor sau profesionist în domeniul fitness-ului, sau chiar fizioterapeut, atunci acest curs este pentru tine. Pe durata celor 3 săptămâni îți vei construi o bază în ceea ce privește fitness-ul și wellness-ul personal.

Design vestimentar și textil (13-17 ani)

Acest studiu combinat îți oferă o oportunitate de a învăța și de a stăpâni diverse tehnici de design textil, inclusiv imprimarea, pictura, țesutul, pâslăria și cusutul. De asemenea, vei învăța cum să creezi articole de îmbrăcăminte, modele și instalații bidimensionale sau tridimensionale folosind diferite metode, materiale și tehnici practice.

Geometrie (14-17 ani, 6 săptămâni)

Vei căpăta o bază temeinică în geometria euclidiană plană, punând accentul pe natura formală a definiției, pe structura cunoașterii, precum și pe raționamentul inductiv și deductiv. De asemenea, vei primi și o introducere în trigonometrie prin triunghiuri similare și în geometria analitică prin planul de coordonate.

IELTS (15-17 ani)

Dacă ai în plan admiterea la o universitate britanică, acest curs intensiv te va pregăti pentru versiunea academică a examenului IELTS. Vei lucra pe diferite secțiuni ale examenului: scriere, vorbire, ascultare și citire, și te vei familiariza cu strategiile de îmbunătățire a scorurilor IELTS.

Academia de leadership (13-17 ani)

Vei învăța și vei experimenta elementele care fac o echipă puternică. De asemenea, vei dezvolta activități și inițiative în campus pentru a-ți ghida colegii și vei lucra împreună cu ei prin diverse strategii specifice vârstei, concentrându-te pe vorbirea în public, comunicarea între colegi, învățarea social-emoțională, conștientizarea și responsabilitatea de a accepta liderul din tine însuți.

Fotografie (13-17 ani)

Vei descoperi Londra și împrejurimile prin obiectivul unui aparat de fotografiat, în timp ce surprinzi imagini ale vieții de zi cu zi cu ajutorul celor mai noi tehnologii digitale. Astfel vei fi încurajat să îți perfecționezi tehnicile pe măsură ce pregătești trei portofolii pe parcursul cursului. Subiectele lecțiilor includ fotografie de studio, acțiune în aer liber și fotografie statică.

Abilități pentru studii liceale (11-13 ani)

Acest curs este potrivit pentru tine dacă deja studiezi complet în limba engleză la școală și vrei să te pregătești pentru provocările pe care le vei avea în primii ani de liceu la clasele de engleză și matematică. Cursul de matematică constă într-o recapitulare a materiei anterioare și o introducere în concepte noi, cum ar fi regulile fracțiilor și calculul, operațiile cu numere întregi și rezolvarea ecuațiilor. În cadrul componentei de limba engleză vei citi texte și vei explora procesul de scriere, de asemenea îți vei dezvolta abilitățile de scriere, înțelegere și vorbire în public.

Vorbire în public și dezbatere (13-17 ani)

Vei învăța tehnici precum organizarea clară a ideilor și a contraargumentelor, tonul discursului, limbajul corpului și contactul vizual, care îți vor permite să îți îmbunătățești abilitățile de comunicare verbală și să devii un orator mai eficient. Acest curs îți va da încredere în capacitatea ta de a vorbi în public.

Artele spectacolului (13-17 ani)

Acest curs are ca scop dezvoltarea tehnicii de actorie și a încrederii pe scenă folosind instrumentele procesului de actorie. Vei fi încurajat să-ți explorezi abilitățile expresive pe măsură ce lucrezi la voce, la lucrul cu corpul, la dezvoltarea personajelor, la improvizație și la proiectarea scenelor.

STEM (13-17 ani) și STEM junior (11-13 ani)

Cursul de STEM (Științe, Tehnologie, Inginerie și Matematică) integrează concepte care sunt de obicei predate ca materii separate în clase distincte. Vei examina diferite componente care îți modelează viața în cadrul unor teme precum electronică și sisteme integrate, coding și programare, modelare 3D și design 3D. Acest curs pune accentul pe învățarea practică prin lecții și unități bazate pe proiecte. STEM junior este conceput pentru a-ți prezenta concepte cheie, predate de obicei ca materii separate, și pentru a le alinia la viața de zi cu zi. Vei obține astfel o perspectivă asupra unor subiecte importante legate de domeniile STEM. Cursul te va menține implicat prin simulări și activități practice. O mare parte a cursului va fi alocată unui proiect.

Îmbunătățirea abilităților de scriere (14-17 ani)

Dacă ai deja o înțelegere mai profundă a limbii engleze, atunci, lucrând pe materiale de nivel liceal, îți poți duce scrisul în limba engleză la un alt nivel și îți poți rafina abilitățile prin dezvoltarea vocabularului, gramaticii, ortografiei și a structurii propozițiilor. Vei exersa aceste abilități prin scrierea de reflecții, eseuri și lucrări de scriere creativă. Pe parcursul cursului, instruirea va pune accentul pe utilizarea metaforelor, a similitudinilor și a noului vocabular pentru a consolida compilațiile scrise.

Producție video (13-17 ani)

Vei învăța să îți produci propriile videoclipuri folosind echipamente de înregistrare de studio, precum și programele iMovie, Final Cut Pro și Quicktime. Astfel, vei trăi pentru o vară viața de regizor, producător sau prezentator de televiziune și vei avea și experiența unei producții în direct.

Pentru cursul opțional poți alege una dintre următoarele variante: design grafic, arte creative, dans, producție de film, producție muzicală, robotică, introducere în bloguri și vloguri.

Design grafic

Îți vei dezvolta cunoștințele și abilitățile necesare pentru a utiliza tehnologia computerizată pentru a proiecta și prelucra desene, medii fotografice și alte proiecte grafice. Acest curs oferă o introducere în principiile și tehnicile de design grafic folosind cele mai noi tehnologii și programe de calculator, subiectele abordate incluzând designul de punere în pagină, logo-uri, ilustrație vectorială și prelucrare fotografică. Programele utilizate vor include Adobe Photoshop.

Arte creative

Vei descoperi tehnici fundamentale de desen, schiță și pictură, și vei învăța natura liniei, a spațiului, a culorii, a compoziției și a formei folosind o varietate de mijloace, inclusiv cărbune, creion, cerneală, pastel și vopsea. Acest curs opțional include lucru în atelier și desen în aer liber în campusul privat vast al școlii.

Dans

În acest curs vei colabora cu alți pasionați de dans pentru a crea o piesă de dans originală. Astfel, cu îndrumarea profesorului, alegi muzica, dezvolți coregrafia, perfecționezi dansul și îl prezinți la spectacolul de talente de la finalul sesiunii.

Producție de film

Vei primi o introducere în cinematografie, ce îți va oferi posibilitatea de a scrie, regiza, produce și monta propriile tale scurtmetraje. Cursul este conceput pentru a te expune la cele trei faze ale producției de film: dezvoltare/pre-producție, producție și post-producție. Vei lucra în colaborare în fața și în spatele camerei de filmat pentru a-ți exprima ideile și pentru a-ți aduce filmul pe marele ecran.

Producție muzicală

Vei crea, combina, îmbunătăți și mixa muzica cu ajutorul unui software digital pentru a crea o compoziție muzicală originală.

Robotică

Vei primi o introducere în domeniul roboticii, descoperind astfel studiul proiectării, construcției, funcționării și utilizării roboților. Vei învăța despre vederea robotică, planificarea mișcărilor, mecanismele mobile, cinematica și senzori, iar proiectele vor cuprinde construcția de roboți acționați de un microcontroler.

Introducere în bloguri și vloguri

Vei face cunoștință cu blogging-ul și vlogging-ul ca platforme de social media, resursă de afaceri și mijloace de exprimare. Subiectele abordate vor include: introducere în bloguri/vloguri, structura paginii, scriere creativă și de investigație, SEO cu Google Analytics, utilizarea link-urilor, marketing online și cercetare de piață.

În afara orelor de curs te vei bucura și de diferite activități sportive, printre care kickboxing, baschet, fitness, fotbal, tenis, volei, dans aerobic, yoga, tir cu arcul și echitație, ultimele două având costuri suplimentare. De asemenea, la fiecare sfârșit de săptămână vor avea loc excursii și vizite la diferite obiective, cum ar fi de exemplu: Buckingham Palace, British Museum, Cambridge, Covent Garden, Knightsbridge & Harrods, London Eye, Oxford, Windsor, teatre, cinema, etc. Pentru lista completă nu ezita să ne contactezi. Mai mult, vei avea parte și de activități recreative în campusul școlii, cum ar fi de exemplu: disco, dodge ball, laser tag, show de talente, trivia, etc.

Punctul culminant al fiecărei sesiuni de vară este banchetul final de premiere, urmat de o croazieră disco memorabilă cu barca de-a lungul Tamisei.

Campusul în care este organizată această tabără de vară este unul sigur și spațios, cu clădiri vechi și noi, cu interioarele modernizate. Printre facilitățile campusului merită menționate: 3 centre de tehnologie, centru de inovație, bibliotecă, teatru de 320 de locuri, 2 săli de sport și de baschet, centru de fitness complet echipat, 6 terenuri de atletism și 4 terenuri de sport. În apropierea campusului se află un centru de echitație. Fiind aproape de Londra și de toate atracțiile sale culturale excursiile și activitățile organizate în weekend sunt foarte variate. În weekend poți alege dacă vrei să vizitezi Covent Garden, Windsor, Stonehenge, să te dai cu roller coaster-ul, să mergi la paintball sau să descoperi Londra. Lista de excursii și activități din care poți alege ce faci în weekend este concepută astfel încât weekend-urile să fie deopotrivă distractive și sigure.

Contactează-ne pentru informații suplimentare referitoare la cazare, mese, activități și procedura de înscriere.

Vârstă: 11 -17 ani
Cazare: campusul școlii TASIS
Perioadă:
25 iunie – 14 iulie 2023
16 iulie – 04 august 2023

Preț curs + cazare + mese:
£4995 pentru 3 săptămâni
£9225 pentru 6 săptămâni
Transferul aeroport este inclus pentru zilele de sosire/plecare între orele specificate, pentru Heathrow și Gatwick.

Costuri suplimentare:
Bilet de avion 
Asigurare medicală și de călătorie
Bani de buzunar

Serviciile de consultanță oferite de Your Education Shape, pentru înscrierea în această tabără, sunt gratuite. 

RO

ES