Banner_Tabara de vara_English Plus_Lancing_UK_Your Education Shape

English Plus

Lancing | UK

Vârstă: 13-17 ani

Dorești să îți îmbunătățești competențele lingvistice într-un mod interactiv și captivant? Tabăra “English Plus” de la Lancing îți oferă șansa de a învăța, de a te dezvolta și de a te distra într-un mediu internațional stimulant. Cu un program captivant care combină orele de curs cu activități recreative, proiecte interactive și excursii interesante, fiecare zi este plină de aventură și descoperiri.

Înscrie-te acum!

Prietenie, învățare și aventură, totul într-o tabără de vară!

Această tabără se concentrează în special pe îmbunătățirea abilităților lingvistice și combină orele de limba engleză cu activități distractive, proiecte, excursii și sport, punându-se accent pe comunicare și pe construirea încrederii în forțele proprii atunci când vine vorba de vorbirea în public.

În urma testului de limba engleză pe care îl vei susține la începutul taberei vei fi alocat într-o grupă de studiu corespunzătoare, astfel încât să te bucuri de fiecare oră de curs, alături de colegi cu nivel asemănător de limba engleză.

Pe durata desfășurării taberei îți îmbunătățești abilitățile de înțelegere și exprimare în limba engleză, explorând și aprofundând cunoștințele culturale cu ajutorul unor materiale autentice din viața de zi cu zi, precum reclame, broșuri, social media, emisiuni TV, filme scurte, podcast-uri, articole online, bloguri și reviste.

La finalul fiecărei săptămâni, profesorii efectuează teste de progres pentru a monitoriza și evalua progresul cursanților și pentru a face orice ajustări necesare pentru săptămâna următoare.

PROIECTE

Lucrând în grupuri, vei explora zilnic teme de cercetare interesante și provocatoare, adaptate la nivelul tău de competență lingvistică. Fiecare temă săptămânală sau subiect de interes îți va oferi oportunitatea de a-ți dezvolta abilitățile de cercetare și de a-ți exprima creativitatea. Veți prezenta descoperirile și concluziile voastre printr-o varietate de mijloace, cum ar fi scenetele, spectacolele sau dezbaterile, dezvoltându-vă astfel nu doar abilitățile de vorbire și comunicare, ci și abilitățile sociale și interpersonale.

Aceste proiecte de cercetare sunt pline de distracție și competitivitate. Există competitivitate  atunci când se lucrează pe proiecte, fiecărui cursant fiindu-i recunoscută contribuția la realizarea proiectului și rolul avut în cadrul grupului (strângerea de informații, participarea la dezbateri, etc).

Sarcinile practice, precum scrierea unui cântec, ținerea unui jurnal video, webpage design, ore de gătit, se desfășoară în grupuri restrânse și sunt coordonate de specialiști. Profesorii care lucrează alături de cursanți pe proiecte și care se ocupă de excursiile tematice dedicate pregătirii proiectelor sunt diferiți de profesorii care țin orele de curs.

ACTIVITĂȚI SPORTIVE ȘI SOCIALE

Activitățile sociale oferite sunt variate, de la activități sportive la cele artistice, precum și diferite cluburi, organizatorul încercând astfel să stimuleze curiozitatea fiecărui cursant. Iată câteva exemple: gătit, dans, teatru, fotbal, handbal, înot, discotecă, karaoke, mini olimpiade, talent show, vânătoare de comori.

ACADEMII (opțional)

Dacă vrei să îți personalizezi programul taberei, academiile sunt cele care îți oferă această oportunitate. Academiile oferă instruire profesională într-o gamă de sporturi, activități recreative, activități creative și materii academice și sunt concepute pentru a crește cunoștințele, abilitățile și tehnica cursanților.

Cu un cost suplimentar, te poți înscrie la următoarele academii: Commercial Pop Dance, gândire critică*, scriere eseu*, aviație, sporturi acvatice sau de aventură, golf, echitație, relații internaționale*, management*, public speaking*, masterchef, tenis.

Săptămânal îți poți alege o singură academie sportivă/recreativă/creativă sau 2 academii academice (marcate cu *). Costurile și datele pentru academii sunt detaliate în formularul de înscriere. Este important de știut că academiile se desfășoară în timpul alocat activităților sportive și recreative incluse in program.

EXCURSII

Exemple de excursii:

  • Zilele de miercuri (jumătate de zi): Castelul Arundel, Brighton Sea Life și Pavilionul Regal, Castelul Leeds.
  • Zilele de sâmbătă (o zi întreagă): London Eye, Turnul Londrei, Grădina Zoologică din Londra
  • Zilele de duminică (zi întreagă): Castelul Dover, Thorpe Park, Greenwich, Canterbury.

Contactează-ne pentru informații suplimentare referitoare la cazare, mese, activități și procedura de înscriere.

Vârstă: 13 -17 ani
Cazare: campusul Lancing College
Perioadă:
30 iunie – 10 august 2024
Durata minimă: 2 săptămâni

Preț curs + cazare + mese:
£3090 pentru 2 săptămâni
£1545 pentru 1 săptămână suplimentară

Costuri suplimentare:
Bilet de avion 
Asigurare medicală și de călătorie
Bani de buzunar

Serviciile de consultanță oferite de Your Education Shape, pentru înscrierea în această tabără, sunt gratuite.