Tabara academica_Tineri lideri_ACS Cobham_UK

Tineri lideri | ACS Cobham | UK

Ești în căutarea unei tabere de vară în care să combini diferite activități academice cu cele distractive, în timp ce continui să îți îmbunătățești abilitățile de comunicare în limba engleză? Organizat în campusul ACS Cobham, cursul de tineri lideri este pentru tine dacă ai cel puțin un nivel intermediar (B1) de limba engleză.

În această tabără ai posibilitatea să înveți și să te distrezi împreună cu tineri britanici de vârstă apropiată (English Student Hosts). Ei participă la întregul program astfel încât progresul tău lingvistic să fie unul accelerat.

Acest program combinat de engleză, antreprenoriat, abilități de prezentare (MUN) și STEM încurajează dezvoltarea abilităților de conducere și de rezolvare a problemelor în echipă – abilități esențiale pentru succesul în secolul XXI. Pe durata acestei tabere academice vei studia următoarele module:

Limba engleză

Vei putea aplica cunoștințele lingvistice în situații reale, prin dezbateri și analize a unor chestiuni și situații curente (de exemplu, editarea ADN-ului, știri false). Astfel îți vei putea îmbunătăți fluența în vorbire, competențele de bază, acuratețea tehnică și puterea de exprimare, atât în formă scrisă cât și verbală.

Antreprenoriat

Prin intermediul unor proiecte practice, îți vei dezvolta o mentalitate antreprenorială și vei învăța care sunt pașii de urmat pentru a deveni un tânăr lider încrezător în propriile forțe. Vei dezvolta un concept, vei cerceta piața și vei crea și prezenta produsul tău. Vei rezolva probleme și vei concepe soluții creative prin introducerea unor proiecte de afaceri.

Abilități de prezentare/Modelul ONU (MUN)

Îți vei alege un subiect care îți stârnește interesul și vei pregăti o prezentare pe care o vei susține în fața unei audiențe. Vei învăța cum să te implici, să inspiri și să convingi, explorând o serie de tehnici practice care te vor ajuta să îți dezvolți încrederea în tine însuți.

STEM (Știință, Tehnologie, Inginerie, Matematică)

Prin intermediul unui proiect practic ce integrează știința, tehnologia, ingineria și matematica vei proiecta, evalua și realiza un „dispozitiv mecanic”. Îți vei îmbunătăți abilitățile de gândire logică și de rezolvare a problemelor, iar lucrând la diferite teme împreună cu colegii îți vei îmbunătăți și abilitățile de colaborare.

Ți se va desemna un ”mentor” personal care te va ajuta să identifici și să îți îndeplinești obiectivele personale și vei fi încurajat să participi la o serie de activități ce te vor ajuta să îți descoperi talentele.

După orele de curs te vei bucura de un program complet și variat, compus din:

  • Activități de după-amiază: sport, teatru, gătit, plimbări în natură, artă și meșteșug;
  • Activități de seară: întreceri pe echipe, quiz, mistery shows, jocuri tradiționale britanice, disco;
  • Evenimente speciale: dansuri tradiționale, pool party, atelier de radio;
  • 2 excursii săptămânale la diferite obiective turistice, de exemplu Londra (London Eye, croazieră pe malul Tamisei), Hampton Court Palace, Oxford (tur de plimbare ghidat de un profesionist, muzee, plimbare cu barca), Thorpe Park, muzical West End.

Contactează-ne pentru informații suplimentare referitoare la cursuri, cazare, mese, activități și procedura de înscriere.

Vârstă: 12-16 ani
Cazare: campusul ACS Cobham
Perioadă:
1 – 15 iulie 2023 – 2 săptămâni
8 – 22 iulie 2023 – 2 săptămâni
1 – 22 iulie 2023 – 3 săptămâni
15 – 22 iulie 2023 – 1 săptămână

 

Preț curs + cazare + mese:
£1800 pentru 1 săptămână
£3600 pentru 2 săptămâni
£5400 pentru 3 săptămâni
Transferul de pe aeroporturile Heathrow/Gatwick, între orele 9-16, în zilele de sosire/plecare este inclus în pachet.

Costuri suplimentare:
Bilet de avion 
Asigurare medicală și de călătorie
Bani de buzunar

Serviciile de consultanță oferite de Your Education Shape, pentru înscrierea în această tabără, sunt gratuite. 

RO

ES