Biotehnologie si genetica_tabara academica 13-15 ani

Biotehnologie și Genetică | Cambridge | UK

Ești unul din tinerii pasionați de științe și curioși despre lumea ce ne înconjoară și dorești să te familiarizezi cu descoperirile de ultimă oră, să înțelegi cum se schimbă lumea în jurul nostru și să explorezi de unde ar putea veni următoarea descoperire tehnologică? În acest caz tabăra de vară organizată în cadrul Cambridge University este o ocazie foarte bună pentru tine.

Pe parcursul celor două săptămâni de program provocator vei explora cele mai importante descoperiri în medicină, farmacologie și agricultură, descoperind răspunsuri la întrebări complexe despre diferite aspecte, de la bazele biologiei celulare până la protestele controversate împotriva limitărilor naturale.

Vei căpăta o bază solidă de cunoștințe și vei stabili fundamentul pentru studii avansate în domeniu, înțelegând rolul biotehnologiei și geneticii în societatea modernă, precum și întrebările etice ce pot apare.

Vei studia în clase mici de maxim 8 elevi, având astfel o mai mare libertate de a pune întrebări și de a purta discuții cu profesorul și cu colegii de clasă. Prin intermediul predării interactive, profesorii te vor ghida prin noi concepte și îți vor aloca teme practice pentru a îți crește cunoștințele și abilitățile. De asemenea, vei avea parte de muncă în echipă, cercetare independentă și teme pentru acasă ce vor fi discutate în clasă.

Profesorii ce vor preda la clase sunt specialiști experți în domeniu, mare parte dintre ei fiind absolvenți ai unor universități de top.

În pachet este inclus și accesul la un curs online modular ce te va ajuta să îți dezvolți capacitatea de a învăța. Acest curs online îți va prezenta atât metodele de predare utilizate pe durata desfășurării taberei, cât și un pachet de resurse cu ajutorul cărora te vei pregăti pentru tabără.

În afara orelor de curs te vei putea bucura de diferite excursii și activități sociale și distractive. Vei avea parte de excursii ghidate la muzee, activități de punting pe râu, dezbateri, crochet, disco, vizite la Westminster, Canterbury, Greenwich, Castelul Warwick, Turnul Londrei, Portsmouth. În pachet sunt incluse și ieșiri la restaurante din zonă, unde vei experimenta diferite gastronomii.

Vei locui într-unul dintre căminele situate în centrul orașului, astfel putând explora cele mai bune zone, inclusiv cele mai vechi colegii și cele mai minunate cafenele. Vei simți sufletul unui oraș recunoscut mondial pentru calitatea învățământului, plecând de aici plin de inspirație și motivație.

La finalul taberei te vei bucura și de un banchet formal, cu masă completă, precum și de o ceremonie de absolvire.

Contactează-ne pentru informații suplimentare referitoare la cazare, mese, activități și procedura de înscriere.

Vârstă: 13 -15 ani
Cazare:cămin studențesc în centrul Cambridge
Perioadă:
25 iunie – 08 iulie 2023 – Full
02 iulie – 15 iulie 2023 – Full
09 iulie – 22 iulie 2023
16 iulie – 29 iulie 2023 – Full
23 iulie – 05 august 2023 – Full
30 iulie – 12 august 2023 – Full

Preț curs + cazare + mese:
£5895/2 săptămâni

Costuri suplimentare:
Bilet de avion
Asigurare medicală și de călătorie
Bani de buzunar
Transfer aeroport în afara intervalului recomandat

Serviciile de consultanță oferite de Your Education Shape, pentru înscrierea în această tabără, sunt gratuite. 

RO

ES