Breaking digital_tabara de vara UK

Breaking Digital | Earlscliffe | UK

Ești curios, bine informat, gândești independent, și îți place să lucrezi în echipă? Vrei să dobândești abilități și cunoștințe ce te vor ajuta să interpretezi critic informațiile, datele și știrile pentru a ajunge la o viziune echilibrată a marilor probleme globale? Atunci această tabără de vară este potrivită pentru tine.

Pe parcursul acestei tabere vei învăța și cum să îți comunici în mod creativ propriile idei și opinii către audiențe țintă și vei valorifica propriile abilități tehnice prin crearea de materiale video, audio și text pentru a aduce în discuție subiecte politice, culturale și sociale.

Printre temele abordate se numără:

  • Analiza știrilor: navigarea în peisajul media al acestui secol;
  • Jurnalism de investigație, colaborând la crearea unui ziar al școlii;
  • Vei învăța despre film și fotografie;
  • Vei afla despre rolul pe care internetul și social media îl joacă în societate și cum pot acestea modela viitorul;
  • Vei participa la diferite dezbateri și simulări de campanie electorală;
  • Planificare și luare de interviuri;
  • Prezentarea propriilor rezultate în fața unei audiențe.

Dar pentru că o tabără de vară nu este doar despre studiu, bineînțeles că te vei putea bucura și de o gamă largă de activități sportive, culturale, distractive, artă și meșteșugărit, competiții și plimbări, astfel încât cu siguranță vei găsi ceva care să îți placă.

Vei putea practica volei, baschet, badminton, tenis de masă în campus. Activitățile de după-amiază și de seară includ printre altele karaoke, softball, fotbal, înot, diferite competiții între cămine, disco, tenis, gătit, quizz. Vei merge la plajă, la shopping, obiective situate în apropiere de școală.

În pachet sunt incluse și două excursii de câte o zi în zilele de miercuri și duminică, plus excursii de seară la popice, laser tag și cinema.  Excursia de miercuri este în Londra, unde vei vizita diferite obiective binecunoscute, cum ar fi Tate Modern, London Dungeon, London Eye, Natural History Museum, tur cu barca pe Tamisa, Tower of London, British Museum, Buckingham Palace. În Londra vei participa și la un atelier media cu profesioniști din domeniu.

Printre obiectivele pe care le vei vizita duminica pot fi: Canterbury și un tur cu barca, patinaj pe gheață și shopping în centrul comercial Bluewater, parcul tematic Thorpe Park, Dreamland, castelul Windsor.

Dacă totuși vrei mai multe sau alte activități decât cele oferite în pachet, există posibilitatea de a achiziționa separat diferite opțiuni, cum ar fi: paddle boarding, paintball, excursie muzicală în cartierul londonez West End sau Warner Bros Harry Potter Tour, un tur la studiourile de filmare unde vei putea vedea diferite elemente din mult iubita serie.

Contactează-ne pentru informații suplimentare referitoare la cazare, mese, activități și procedura de înscriere.

Vârstă: 14 -17 ani
Cazare: campusul liceului Earlscliffe
Perioadă:
25 iunie – 08 iulie 2023
08 iulie – 22 iulie 2023
22 iulie – 05 august 2023

Preț curs + cazare + mese:
£3275 pentru 2 săptămâni

Costuri suplimentare:
Bilet de avion 
Asigurare medicală și de călătorie
Bani de buzunar

Serviciile de consultanță oferite de Your Education Shape, pentru înscrierea în această tabără, sunt gratuite. 

RO

ES