Concord College Summer_tabara academica pentru copii si tineri

Concord College Summer | Acton Burnell | UK

Vrei să vezi cum e să studiezi la un liceu de top din UK, dar în același timp să îți îmbunătățești nivelul de limbă engleză sau cunoștințele academice, să cunoști tineri din întreaga lume și să te distrezi, să practici sport și să îți dezvolți noi aptitudini? Toate acestea plus o experiență minunată le poți avea în tabăra organizată la Concord College.

Vei face parte din grupul de vârstă potrivit ție și vei avea posibilitatea să îți personalizezi tabăra așa cum îți dorești. Poți alege între a studia limba engleză sau științe la orele de curs, îți poți alege la ce ateliere practice sau academice vrei să participi și activitățile distractive și recreative pe care le vrei parte din program.

Ore de curs

Pentru orele de curs poți alege una dintre următoarele variante:

 • Limba engleză, pentru a-ți îmbunătăți abilitățile de citire, scriere, vorbire și ascultare

sau

 • Științe. La acest curs experiențele sunt adaptate în funcție de categoria de vârstă, astfel:
  • 10-12 ani: vei participa la diferite sarcini teoretice și practice în laborator, descoperind biologia, chimia și fizica într-un mod practic.
  • 13-17 ani: vei primi o introducere în aceste materii la nivel de GCSE (clasele a 9-a și a 10-a) sau echivalent. Subiectele abordate sunt variate și cuprind subiecte teoretice fundamentale însoțite de lucrări practice ample. Vei avea ocazia astfel să încorporezi cunoștințele și abilitățile acumulate la cele trei discipline – biologie, chimie, fizică – într-o serie de activități practice care să facă legătura între teorie și realitate.

10 – 12 ani: Vei avea parte de 24 de ore de curs în clase de maximum 10 elevi.
13 – 17 ani: Vei avea parte de 21 de ore de curs în clase de maximum 15 elevi.

Înainte de începerea taberei vei avea de dat un test pentru a fi alocat grupei aferente nivelului tău.

Ateliere practice sau academice

În completarea orelor de curs vei putea alege unul dintre atelierele practice sau academice, astfel:

10-12 ani:

 • Artă și meșteșug, o oportunitate excelentă de a-ți dezvolta abilitățile creative. Vei explora diferite tehnici de artă și vei experimenta cu mai multe materiale pentru a crea propriul proiect artistic. Este inclusă și o excursie la o galerie de artă.
 • Istorie și cultură, o modalitate interesantă de a-ți dezvolta abilitățile de documentare și de prezentare. Vei explora istoria Marii Britanii, precum și cultura sa în diferite perioade și vei participa la o vizită educațională la un sit de patrimoniu sau atracție istorică.
 • Matematică, un atelier interesant și interactiv ce îți va extinde înțelegerea matematicii. Îți vei dezvolta cunoștințele și abilitățile matematice prin intermediul unor provocări și exerciții practice și vei explora secvențe, modele, raționament și multe altele. Este inclusă și o vizită la Thinktank Science Museum.
 • Tehnologie, dacă te pasionează să creezi lucruri noi și te bucuri de munca de design. Vei descoperi fascinanta lume a tehnologiei în timp ce îți vei dezvolta abilitățile de design și construcții, precum și pe cele de rezolvare de probleme. În acest curs interactiv și practic este inclusă și o vizită la Thinktank Birmingham Science Museum.

13-17 ani:

 • Artă și design, dacă dorești să îți dezvolți abilitățile și tehnicile artistice. Explorând o gamă largă de stiluri, artiști și materiale, te vei concentra pe o temă pentru a realiza propriul proiect. Acest curs practic include și o vizită la o galerie de artă.
 • Cultură britanică, îți oferă o introducere în cultura britanică explorând o serie de subiecte, de la patrimoniul britanic la Marea Britanie modernă. Vei dezvolta și prezenta un proiect de grup centrat pe identitatea britanică și vei participa la o vizită educațională la un sit din patrimoniul britanic.
 • Studii creative, dacă vrei să îți explorezi abilitățile creative prin scris și interpretare scenică. Vei explora scriitori britanici și diferite forme de literatură creativă, cum ar fi: ficțiune, poezie, piese de teatru și scenarii. Vei fi încurajat să-ți dezvolți propriile abilități creative prin producerea unei piese literare individuale sau de grup. Este inclusă și o vizită educațională, ce ar putea include un tur al Global Theatre din Stratford Upon Avon.
 • Lideri globali, dacă vrei să dobândești diferite abilități ce te vor pregăti pentru viitoarele studii sau loc de muncă. În timp ce vei explora subiecte globale curente de mare importanță, vei descoperi abilitățile și fundamentele ce stau la baza unui mare lider. Îți vei dezvolta și forma propriul stil de conducere lucrând la prezentarea pe care o vei avea de pregătit pe o anumită temă. Vei participa și la o vizită educațională.
 • Astrofizică și explorarea spațiului, îți vei îmbunătăți cunoștințele de fizică prin explorarea universului, descoperind planetele, stelele, galaxiile și sistemul nostru solar. Vei învăța despre diferite misiuni spațiale cunoscute și despre tehnologia spațiului și vei pregăti și prezenta propriul proiect. Este inclusă și o vizită educațională la un obiectiv specific, cum ar fi National Space Centre.
 • Computer science: tehnologii emergente, dacă ești pasionat de tehnologie și vrei să îți dezvolți cunoștințele și abilitățile în tehnica de calcul. Vei fi familiarizat cu elementele de bază ale dezvoltării de software și vei pune în practică propriile abilități de codare și programare prin intermediul unui proiect propriu. Vei participa și la o vizită educațională la un obiectiv specific, cum ar fi Thinktank Science Museum din Birmingham sau History of Science Museum din Oxford.
 • Inginerie, dacă ești pasionat sau doar curios în legătură cu tehnologia și design-ul. Vei explora diferite domenii din cadrul ingineriei, cum ar fi energie și mediu, călătorie și transport, societate și bunăstare, și vei elabora propriul proiect pe o anumită temă globală. Vei merge și într-o excursie educațională la un obiectiv de genul Thinktank Science Museum.
 • Matematică, un atelier interactiv unde îți vei aprofunda gândirea matematică prin analizarea unei game de concepte, numere și modele. Vei participa la elaborarea unui proiect de grup și vei merge într-o vizită educațională la un obiectiv specific, cum ar fi Thinktank Science Museum in Birmingham sau History of Science Museum din Oxford.

Activități distractive, sociale și de dezvoltare personală

În completarea orelor de curs și a atelierelor practice sau academice vei participa și la diferite activități distractive, sociale și de dezvoltare personală, astfel:

 • Activități de dezvoltare personală. În funcție de categoria de vârstă în care te încadrezi, vei putea alege două activități:
  • 10-12 ani: artă, jocuri și puzzle, arte marțiale, sporturi pe echipe, golf, activități în aer liber în afara campusului. Ultimele două sunt cu taxă suplimentară.
  • 13-17 ani: artă, badminton, curs de gătit, dans, fotbal, muzică, fotbal, volei, modă, fitness și multe altele.
 • Program social. Te vei bucura de diferite activități în campus, cum ar fi disco și talent show, precum și de excursii și vizite la cinema, muzee, patinoar, etc.
 • Timp liber, în care vei avea ocazia să petreci mai mult timp cu prietenii și ai timp să te bucuri de facilitățile excelente ale școlii.

Contactează-ne pentru informații suplimentare referitoare la cazare, mese, activități și procedura de înscriere.

Vârstă: 10-12, 13-17 ani
Cazare: campusul Concord College
Perioadă:
01 iulie – 18 iulie 2023
22 iulie – 08 iulie 2023

Preț curs + cazare + mese:

10-12 ani:
£3995 Engleză + ateliere practice 
£4395 Științe + ateliere practice 

13-17 ani:
£3995 Engleză + ateliere academice (Humanities)
£4395 Științe + ateliere academice (Humanities)
£4395 Engleză + ateliere academice (STEM)
£4795 Științe + ateliere academice (STEM) 

Transferul de la/până la aeroport este inclus pentru zilele de sosire/plecare în intervalele orare recomandate, pentru Heathrow și Manchester.

Costuri suplimentare:
Bilet de avion 
Asigurare medicală și de călătorie
Bani de buzunar

Serviciile de consultanță oferite de Your Education Shape, pentru înscrierea în această tabără, sunt gratuite. 

RO

ES