EPQ Boot Camp_tabara de pregatire EPQ

EPQ Boot Camp | Oxford | UK

Tabăra de pregătire EPQ (Extended Project Qualification) este potrivită pentru tine dacă:

  • Ai nevoie de ajutor cu EPQ-ul;
  • Școala ta nu oferă EPQ-ul dar îți dorești / ai nevoie de puncte UCAS suplimentare pentru admiterea la universitatea aleasă;
  • Ești pasionat de un anumit domeniu și dorești să îți extinzi cunoștințele prin realizarea unui proiect unic.

EPQ-ul este un proiect bazat pe cercetare care implică scrierea unei disertații (de obicei, 5000 de cuvinte). Sunt și elevi care în locul disertației aleg să întreprindă proiecte practice care implică crearea unui artefact sau a unei producții care sunt apoi susținute de un raport de 1.000 de cuvinte. Etapa finală este o prezentare de 10-15 minute în fața unui grup de nespecialiști.

EPQ-ul este o parte importantă în procesul de admitere la universitatea dorită, responsabilii cu admiterea luând în considerare această lucrare. Multe universități fac oferte cu condiții mai relaxate (reduse) pentru elevii care obțin o notă bună la EPQ, în timp ce unele universități vor lua în considerare un EPQ pentru a obține punctele UCAS necesare pentru admitere. De aceea este absolut necesar ca tu să fii pregătit pentru întocmirea EPQ-ului, să fii conștient de ceea ce urmează și să-ți dezvolți abilitățile necesare pentru a duce la bun sfârșit acest proiect, la finalul căruia să obții un rezultat cât mai mare.

Această tabără de vară organizată în Oxford vine în ajutorul tău, oferind un total de 70 ore de timp de studiu, direct și supervizat, de-a lungul tuturor celor 4 săptămâni. La sfârșitul taberei EPQ-ul este trimis spre evaluare către centrul de examinare, urmând ca în toamnă să primești certificatul oficial Pearson Edexcel Level 3. Această calificare oficială are o valoare de până la 28 puncte UCAS, cât jumătate dintr-un A-Level. Există posibilitatea de a participa doar la 2 săptămâni de tabără, însă reține că nu vei primi calificarea menționată anterior decât dacă vei participa ulterior la alte 10 ore online unu la unu, pentru terminarea modulului.

Practic, independent și motivat, vei petrece mult timp documentându-te și scriind o lucrare academică. Vei fi îndrumat de un tutore Oxbridge care are o experiență dovedită în producerea de disertații remarcabile. Cu ajutorul mentorilor și a liderului de curs vei trece prin mai multe draft-uri, astfel încât la terminarea cursului să ai EPQ-ul terminat. Vei primi nota finală, lucrarea va fi trimisă spre evaluare către un centru de examinare, după care vei primi un email cu nota și cu calificarea Pearson Edexcel Level 3 emisă după vară.

Pe durata taberei vei participa la diferite workshop-uri despre documentarea academică și scrierea de nivel universitar, precum și la prelegeri și workshop-uri despre crearea și prezentarea de teorii academice.

Toate aceste activități enumerate până acum te vor ajuta să te echipezi cu toate abilitățile de care ai nevoie pentru a scrie un EPQ de succes și pentru a reuși la universitățile de top:

  • Gândire critică
  • Documentare independentă
  • Abilități privind referințele
  • Abilități academice
  • Abilități de rezolvare de probleme
  • Abilități de planificare, analiză și prezentare

De asemenea, vei avea parte și de câte 3 excursii de o zi în două săptămâni de tabără, precum și de o serie de activități sociale și culturale în campus și în oraș după terminarea orelor. Una dintre cele 3 excursii va fi relaționată domeniului de studiu ales, iar celelalte 2 includ și locații ca Londra și Cambridge.

Programul se va încheia cu o cină formală în sala de mese a colegiului gazdă, pentru o experiență completă de student la Oxford.

Contactează-ne pentru informații suplimentare referitoare la cazare, mese, activități și procedura de înscriere.

Vârstă: 16 -18 ani
Cazare:Wadham College, University of Oxford
Perioadă:
09 – 22 iulie 2023
23 iulie – 5 august 2023

Preț curs + cazare + mese:
£4500 pentru 2 săptămâni
£8500 pentru 4 săptămâni

Costuri suplimentare:
Bilet de avion 
Asigurare medicală și de călătorie
Bani de buzunar
Transfer aeroport în afara intervalului recomandat

 

Serviciile de consultanță oferite de Your Education Shape, pentru înscrierea în această tabără, sunt gratuite. 

RO

ES