Tabara academica experimenteaza educatia britanica

Experimentează educația britanică | Cambridge | UK

Ești elev de liceu și ești în căutarea unei experiențe academice autentice? Această tabără academică este proiectată pentru a îți oferi o experiență focusată pe perspectivă și dezvoltare academică, îmbogățită de workshop-uri practice axate pe abilități.

Programul este compus din partea academică dimineața, workshop-uri pentru dezvoltarea abilităților după-amiaza și diferitele prelegeri săptămânale susținute de profesori ai Universității Cambridge.

Pentru partea academică îți poți alege unul din următoarele cursuri: artă și design, business și economie, drept, medicină, matematică, relații internaționale și politice, IELTS. Vei experimenta tot ce are mai bun educația britanică: un stil de predare autentic și inovator, clase cu maximum 8 cursanți și profesori excepționali.

Orele de curs sunt completate de ateliere practice dedicate dezvoltării abilităților de viață. Ai libertatea de a alege săptămânal un modul pe care să îl aprofundezi: Entrepreneurship, Public Speaking, Resilience, Making an Impact, Creative Problem Solving, Critical Thinking. După terminarea acestui curs de vară vei avea acces încă 12 luni la cursurile online EtonX, corespondente modulelor studiate.

Bineînțeles că vei avea parte și de activități distractive după terminarea orelor, Cambridge fiind un oraș studențesc compact, cu multe locuri și activități interesante. Iată câteva exemple de activități: teatru, cinema, ieșiri la restaurant, patinaj, karaoke, popice, escape room, cățărări și altele.

Programul taberei include și excursii în alte orașe, iar timp de două nopți vei dormi în orașul pe care îl vei vizita: 15-17 iulie Bath, 29-31 iulie Londra.

Contactează-ne pentru informații suplimentare referitoare la cazare, mese, activități și procedura de înscriere.

Vârstă: 13 -17 ani
Cazare: centru special de cazare aproape de școală
Perioadă:
10 iulie – 23 iulie 2022
24 iulie – 6 august 2022

Preț curs + cazare + mese:
£3500 pentru 2 săptămâni
£200 supliment pentru cameră cu baie proprie
£250 taxă pentru susținerea examenului IELTS.

Costuri suplimentare:
Bilet de avion 
Asigurare medicală și de călătorie
Bani de buzunar

Serviciile de consultanță oferite de Your Education Shape, pentru înscrierea în această tabără, sunt gratuite. 

RO

ES