Tabara academica inginerie Cambridge UK

Inginerie | Cambridge | UK

Ești pasionat de inginerie și îți dorești să urmezi o carieră în acest domeniu, dar ai vrea mai întâi să îl testezi înainte de a porni pe acest drum? Foarte bine. Această tabără academică este potrivită pentru ceea ce îți dorești.

Prin intermediul acestei tabere de vară vei reuși să îți dezvolți înțelegerea unor concepte cheie din inginerie, cum ar fi termodinamică, inginerie mecanică, dinamica fluidelor, aerodinamică și electromagnetism, prin intermediul seminarelor, prelegerilor și atelierelor, în stilul în care se predă la universitate.

De asemenea, vei vedea cum lucrează inginerii și vei putea experimenta și tu lucrul în inginerie participând la programul Industry Experience inclus în această tabără.

Pe parcursul celor 2 săptămâni te vei bucura și de 3 prelegeri de la invitați speciali, 2 vizite tematice, proiecte dinamice la care vei colabora cu colegii tăi și activități practice de design și construcție, prin care vei înțelege mai bine principiile științifice și matematice ale materiilor studiate și cum sunt ele aplicate pentru a obține design-uri atrăgătoare. Vei studia elemente din ingineria chimică, ingineria civilă, ingineria electrică, ingineria mecanică și cea a mediului. 

Acest curs îți permite să te pregătești pentru viitor și să ieși în evidență datorită cunoștințelor îmbunătățite, instruirii continue ale abilităților de bază și pregătirii pentru aplicarea la universitate (aplicație, examene, interviu, comunicare, colaborare, gândire critică, abilități creative de rezolvare a problemelor). Îți vei dezvolta abilitățile esențiale academice și profesionale pentru viața la universitate și dincolo de aceasta, iar prin intermediul sesiunilor cu experți academici vei fi mai pregătit pentru admiterea la universitate.

Vei vizita campusul Universității Oxford și vei susține o prezentare formală cu propuneri de proiectare pentru proiectul alocat.

Excursiile, activitățile sociale și culturale vin în completarea cursului pentru a-ți oferi o experiență de neuitat!

Contactează-ne pentru informații suplimentare referitoare la program, cazare, mese, activități și procedura de înscriere.

Vârstă: 15 -17 ani
Cazare: centru special de cazare pentru elevi
Perioadă:
9 – 22 iulie 2023
23 iulie – 5 august 2023
6 – 19 august 2023

Preț curs + cazare + mese:
£4500 pentru 2 săptămâni
£90/direcție transfer aeroport Heathrow, în intervalul orar recomandat.

Costuri suplimentare:
Bilet de avion 
Asigurare medicală și de călătorie
Bani de buzunar

Serviciile de consultanță oferite de Your Education Shape, pentru înscrierea în această tabără, sunt gratuite. 

RO

ES