Banner tabără_Tabără academică_Inginerie Cambridge UK_Your Education Shape

Inginerie

Cambridge | UK

Vârstă: 15-17 ani

Integrând teoria în proiecte practice, această tabără te înzestrează cu abilități esențiale în inginerie, pregătindu-te pentru viitor.

Explorare și inovare în inginerie

Pe durata celor 2 săptămâni te vei concentra pe o varietate de subiecte, de la robotică la aeronautică. Vei explora viitorul ingineriei și vei investiga provocările care îi așteaptă pe inginerii de mâine. Vei căpăta o imagine de ansamblu asupra principalelor teme de inginerie, cum ar fi robotica, mecanica, construcțiile și ingineria aeronautică.

Introducere în inginerie

În acest modul te vei familiariza cu lumea interesantă a ingineriei. Vei dobândi o înțelegere solidă a principiilor și conceptelor fundamentale ale ingineriei, inclusiv mecanica, știința materialelor și circuitele electrice. Prin experimente și proiecte practice, vei explora modul în care aceste principii sunt aplicate pentru a rezolva provocările inginerești din lumea reală. Acest modul pregătește terenul pentru o incursiune mai profundă în domeniul ingineriei.

Proiectare și realizarea de prototipuri inginerești practice

Acest modul se concentrează pe proiectarea practică în domeniul ingineriei și pe crearea de prototipuri. Vei aplica cunoștințele dobândite în primul modul pentru a concepe, planifica și construi propriile tale proiecte de inginerie. Vei lucra în echipe pentru a proiecta și a crea prototipuri pentru rezolvarea unor probleme specifice de inginerie, de la construirea de structuri la crearea de dispozitive electronice. De-a lungul acestui modul, îți vei dezvolta abilități esențiale de rezolvare a problemelor, gândire critică și lucru în echipă, dobândind în același timp experiență practică în gestionarea proiectelor de inginerie.

Inovație și tendințe viitoare

În acest modul orientat spre viitor, vei explora inovațiile inginerești de ultimă oră și tendințele viitoare. Vei aprofunda domenii emergente precum energia regenerabilă, designul durabil și robotica. Prin ateliere interactive, discuții și expunerea la experți din industrie, vei obține informații despre modul în care ingineria conduce inovația și modelează lumea. De asemenea, vei avea ocazia să îți imaginezi propriile soluții inginerești pentru provocările de mâine, stimulând creativitatea și gândirea orientată spre viitor.

Prin intermediul acestei tabere de vară:

  • Îți vei cultiva nu doar cunoștințele în domeniu, ci și abilitățile de comunicare, gândire critică și colaborare prin intermediul unor prelegeri interactive, seminare dinamice și ateliere practice.
  • Îți vei dezvolta capacitatea de a vorbi în public și de a lucra în echipă prin intermediul activităților de grup și al proiectelor Time to Shine.
  • Îți vei dezvolta și aplica competențele de bază ale secolului XXI, printre care gândirea critică, comunicarea, creativitatea și colaborarea cu ajutorul unor cursuri captivante.
  • Capeți o perspectivă reală și o înțelegere mai profundă a aplicațiilor practice ale conceptelor academice. Discuțiile cu invitații speciali și vizitele specifice completează programa academică și-ți oferă un context din lumea reală.
  • Vei avea parte de sesiuni speciale de coaching academic, concepute pentru a te ajuta în procesul de aplicare la o universitate din Marea Britanie, fie că este vorba de scrierea unei scrisori de motivație sau de pregătirea pentru interviu.

Excursiile, activitățile sociale și culturale vin în completarea cursului pentru a-ți oferi o experiență de neuitat!

Contactează-ne pentru informații suplimentare referitoare la program, cazare, mese, activități și procedura de înscriere.

Vârstă: 15 -17 ani
Cazare: St Andrew’s și Cardiff Sixth Form College Cambridge
Perioadă:
07 – 20 iulie 2024
21 iulie – 03 august 2024
04 – 17 august 2024

Preț curs + cazare + mese:
£4900 pentru 2 săptămâni
£130/direcție transfer aeroport Heathrow, în intervalul orar recomandat.

Costuri suplimentare:
Bilet de avion 
Asigurare medicală și de călătorie
Bani de buzunar

Serviciile de consultanță oferite de Your Education Shape, pentru înscrierea în această tabără, sunt gratuite.