Introducere in arhitectura_tabara de vara pentru tineri 13-15 ani UK

Introducere în arhitectură | Cambridge| UK

Arhitectura este o disciplină care cuprinde o gamă largă de competențe și combină viziunea artistică cu cunoștințele de istorie, cultură și principii de inginerie. Ea necesită creativitate, precum și atenție la cele mai fine detalii și este o profesie care rămâne la mare căutare în întreaga lume.

Acest curs este o introducere în bazele acestei discipline și evidențiază rutele disponibile pentru cei care doresc să urmeze pe viitor această specializare. Pe măsură ce vei explora atât teoria, cât și practica arhitecturii, te vei familiariza cu diverse abilități fundamentale și stiluri arhitecturale.

Pe durata celor 2 săptămâni de tabără:

  • Vei căpăta o înțelegere a istoriei și trendurilor ce stau în spatele arhitecturii moderne, pornind într-un tur al orașului Cambridge pentru a schița momente și detalii de interes arhitectural sub îndrumarea tutorelui.
  • Vei cunoaște câteva dintre teoriile recunoscute ale arhitecturii contemporane prin examinarea lucrărilor unor arhitecți importanți înainte și după războaiele mondiale. Îi vei studia în detaliu pe unii dintre ei, în special cei care au influență chiar și în zilele noastre.
  • Vei participa la diferite workshop-uri în care vei descoperi și vei pune în practică elemente noi, cum ar fi utilizarea și utilitatea unui desen secțional. Vei realiza propriul desen, concentrându-te asupra spațiului de locuit. Vei fi încurajat să explorezi arhitectura contemporană prin cercetare independentă.
  • Vei studia diferite stiluri arhitecturale existente cu câteva secole în urmă, spre exemplu arhitectura palladiană și renașterea gotică, evidențiind astfel evoluția teoriei arhitecturale. Vei exersa conturând propriul plan la scară al unor obiecte, punând accent pe folosirea anumitor detalii cheie.
  • Vei cunoaște aspecte tehnice ca axonometria și izometria și vei compune propriul desen folosind cunoștințele acumulate, continuând dezvoltarea propriului portofoliu.
  • Vei participa la un atelier în care vei învăța cum să înregistrezi, să observi și să desenezi locații la scară, urmând să aplici aceste concepte la propriile lucrări.
  • Vei dobândi o înțelegere de bază a metodologiei proiectării arhitecturale, lucrând la propriile desene. Acest lucru îți oferă un cadru prin care să îți poți structura propriile propuneri de design, vei face diferite cercetări independente sub îndrumarea unui specialist, continuând să îți completezi portofoliul.
  • Vei descoperi cum să faci o prezentare grafică pentru a o prezenta potențialilor clienți, împreună cu toate explicațiile necesare. Vei pregăti o astfel de prezentare pe care o vei prezenta în fața audienței.

Cursul este predat de specialiști care și-au perfecționat expertiza prin predarea cursurilor de licență la universități de clasă mondială, inclusiv la universitățile Cambridge, Oxford și Harvard, și se va încheia prin elaborarea si prezentarea în fața unei audiențe a unui proiect personal. După ce ți s-a furnizat planul de lucru, trebuie să faci cercetări și să pregătești o propunere de design. Aceasta va reflecta teoria pe care ai învățat-o pe durata taberei și este, de asemenea, o oportunitate de a-ți demonstra abilitățile practice pe care le-ai dezvoltat. Aceasta va culmina cu un “crit”, mijlocul prin care majoritatea școlilor de arhitectură notează lucrările studenților. Feedback-ul primit atât din partea tutorelui, cât și din partea colegilor participanți, va evidenția punctele forte ale propunerii de design și va sugera, de asemenea, orice aspecte care pot fi îmbunătățite pentru a ridica și mai mult calitatea lucrării.

Vei participa, de asemenea, și la diferite workshop-uri în care vei avea ocazia să îți dezvolți abilitățile necesare pentru a studia la universitate și îți vei crește încrederea în forțele proprii, permițându-ți deblocarea propriului potențial. Aici vei putea învăța dincolo de programa tradițională.

La finalul taberei vei primi un raport individual din partea tutorelui și un certificat de participare

În completarea orelor de curs bineînțeles că te vei putea bucura și de diferite activități sociale, sportive și distractive, precum și de excursii în care vei vizita Oxford, Cambridge sau Londra. Pentru o experiență completă, vei lua parte și la 2 cine formale, în prima zi de miercuri și în ultima zi, după ceremonia de absolvire.

Contactează-ne pentru informații suplimentare referitoare la cazare, mese, activități și procedura de înscriere.

Vârstă: 13 -15 ani
Cazare: unul dintre campusurile Universității Cambridge
Perioadă:
02 – 15 iulie 2023
23 iulie – 5 august 2023
06 – 19 august 2023

Preț curs + cazare + mese:
£5995 pentru 2 săptămâni

Costuri suplimentare:
Bilet de avion 
Asigurare medicală și de călătorie
Bani de buzunar
Bani pentru masa de prânz
Transfer aeroport

Serviciile de consultanță oferite de Your Education Shape, pentru înscrierea în această tabără, sunt gratuite. 

RO

ES