Banner_Tabără academică_Literatură engleză Cambridge UK_Your Education Shape

Literatură engleză

Cambridge | UK

Vârstă: 16-18 ani

Descoperă fascinația literaturii engleze! De la clasici la contemporani, de la poezie la proză, vei explora o gamă diversificată de subiecte, dezvoltându-ți abilitățile critice și analitice într-un mediu captivant!

O călătorie literară captivantă pentru pasionații de literatură

Ești în căutarea unei aventuri literare captivante? Fie că îți dorești să îți aprofundezi pasiunea pentru literatura engleză, fie că ești în pregătire pentru admiterea la universitate și îți propui o carieră în domeniul literar, această tabără este exact ceea ce cauți. Oferind o perspectivă unică asupra studiului literaturii engleze la nivel universitar, această tabără te ajută să descoperi provocările și frumusețea acestui domeniu fascinant.

Cursurile sunt concepute și predate de către profesori ai universităților Oxford și Cambridge, după modelul cursurilor universitare.

Cambridge a fost în centrul marii literaturi timp de secole și oferă cadrul perfect pentru a explora în detaliu literatura engleză. Vei călca pe urmele lui Marlowe, Milton, Wordsworth, Byron, Plath, Hughes și Zadie Smith. Vei descoperi diferite genuri literare, vei studia lucrări aferente acestor genuri, vei participa la diferite dezbateri tematice și vei învăța cum să adopți o abordare critică și cum să exprimi acest lucru într-un argument rafinat, dezvoltându-ți propria abordare ca și critic literar.

Pe durata celor două săptămâni de tabără, alături de tineri ambițioși asemeni ție, din toată lumea, vei afla și explora detalii despre cele mai bune lucrări literare, vei înțelege elementele de care are nevoie o scriere literară pentru a ieși în evidență, vei studia unii dintre cei mai mari scriitori de limba engleză și vei participa la dezbateri împreună cu colegii de curs expunându-ți propriile idei și comentarii. Toate acestea în grupuri mici de 7 (maximum 10) participanți, sub ghidarea unor profesori experți ce predau la unele dintre universitățile de top din lume.

De asemenea, vei participa și la diferite ateliere în care vei avea ocazia să îți dezvolți abilitățile necesare pentru a studia la universitate și îți vei crește încrederea în forțele proprii, permițându-ți deblocarea propriului potențial. Spre deosebire de școlile obișnuite, aici vei putea învăța dincolo de programa tradițională. Vei avea o bună înțelegere nu numai a conținutului de nivel universitar, ci și a diversității de programe de studii disponibile în domenii legate de literatura engleză. Vei explora, de asemenea, oportunitățile de carieră disponibile pentru absolvenții din acest domeniu.

Pe lângă prelegerile săptămânale ținute de invitați speciali din diverse domenii, vei avea discuții săptămânale 1 la 1 cu profesorul de la curs pentru a discuta progresul făcut și pentru a primi suport academic suplimentar într-un cadrul privat. Toate acestea te vor motiva, inspira și te vor ajuta să te dezvolți.

Pe durata celor 2 săptămâni vei lucra la un proiect individual care poate lua mai multe forme, dar de obicei este un eseu sau o prezentare susținută în ultima zi a taberei.  Prezentările sunt urmate de întrebări din partea audienței și de discuții mai ample despre anumite puncte de interes. Profesorul poate include feedback despre eseu sau prezentare în evaluarea scrisă pe care o vei primi după finalizarea taberei.

Pentru ca experiența să fie completă, ți se va aloca o “familie” de mentori, formată dintr-un grup de aproximativ 10 cursanți și un mentor. Mentorii sunt studenți sau absolvenți ai universităților Cambridge și Oxford, de la care poți afla informații practice și utile atât despre admiterea cât și despre viața de student la o astfel de universitate.

În completarea orelor de curs bineînțeles că te vei putea bucura și de diferite activități sociale, sportive și distractive, precum și de excursii în Oxford, Cambridge sau Londra. De asemenea, vei lua parte și la 2 cine formale, în sala de mese a Universității Cambridge și a Universității Oxford, pentru o experiență completă.

Contactează-ne pentru informații suplimentare referitoare la cazare, mese, activități și procedura de înscriere.

Vârstă: 16 -18 ani
Cazare: unul dintre campusurile Universității Cambridge

Perioadă:
07 – 20 iulie 2024
21 iulie – 03 august 2024

Preț curs + cazare + 2 mese/zi:
£6995 pentru 2 săptămâni
Preț curs:
£6195 pentru 2 săptămâni

Costuri suplimentare:
Bilet de avion
Asigurare medicală și de călătorie
Bani de buzunar
Bani pentru masa de prânz
Transfer aeroport, oferit contra cost.

£500 REDUCERE aplicată la pachetul complet pentru înscrierile efectuate prin Your Education Shape!

Serviciile de consultanță oferite de Your Education Shape, pentru înscrierea în această tabără, sunt gratuite.