Tabara academica_Managementul afacerilor 13-15 ani UK

Managementul afacerilor | Oxford, Cambridge | UK

Această tabără este pentru tine, dacă aspiri să fii antreprenor sau lider de afaceri. Pe durata desfășurării taberei îți vei dezvolta cunoștințele despre teoriile cheie ale managementului și despre modul în care acestea se raportează la mecanismele din viața reală de construire a unei afaceri de succes.

Vei studia principalele teorii de management și studii de caz, învățând despre principiile și practicile necesare pentru a avea succes atât în construirea unei afaceri, cât și în gestionarea unei echipe.

Prin intermediul cursurilor bazate pe modelul de predare a studiilor de caz de la Harvard Business School, vei explora diferite industrii, vei face brainstorming de idei și oportunități și vei reflecta asupra succesului unor afaceri și al unor antreprenori din viața reală.

Cursurile sunt concepute și predate de către profesori ai universităților Oxford și Cambridge, absolvenți de MBA.

Pe durata celor două săptămâni de tabără, alături de tineri ambițioși asemeni ție, din toată lumea, vei afla și explora concepte noi și vei face schimb de idei. Toate acestea în grupuri mici de 7 (maximum 10) participanți, sub ghidarea unor profesori experți ce predau la unele dintre universitățile de top din lume, inclusiv la universitățile Oxford și Cambridge.

Vei studia următoarele module: introducere în managementul afacerilor, cum să evaluezi o idee de afaceri, marketing, conducere corporativă, atragerea de capital, cum să-ți învingi concurența, afacerile în secolul XXI.

De asemenea, vei participa și la diferite workshop-uri care te vor ajuta să îți dezvolți abilitățile de studiu și încrederea în forțele proprii, permițându-ți deblocarea propriului potențial. Aceste workshop-uri explorează o gamă variată de tematici, exemplele din trecut au variat de la “Sfaturi de creștere a productivității” la “Competențe tehnologice în secolul XXI”. Spre deosebire de școlile tradiționale, aici vei putea învăța dincolo de curriculum.

Pe lângă prelegerile săptămânale ținute de invitați speciali din diverse domenii, vei avea discuții săptămânale 1 la 1 cu profesorul de la curs pentru a discuta progresul făcut și pentru a primi suport academic suplimentar, într-un cadru privat. Toate acestea te vor motiva, inspira și te vor ajuta să te dezvolți.

Pe durata celor 2 săptămâni vei lucra la un proiect individual. Va trebuie să te documentezi și să pregătești o prezentare pe care o vei susține în fața colegilor tăi. Aceasta se va baza pe un aspect al teoriei pe care ai învățat-o pe durata taberei. Prezentarea este urmată de întrebări din partea audienței și de discuții mai ample despre anumite puncte de interes. Profesorul poate include un feedback despre prezentare în evaluarea scrisă pe care o vei primi după finalizarea taberei.

Pentru ca experiența să fie completă, ți se va aloca o “familie” de mentori, formată dintr-un grup de aproximativ 10 cursanți și un mentor. Mentorii sunt studenți sau absolvenți ai universităților Cambridge și Oxford, de la care poți afla informații practice și utile atât despre admiterea cât și despre viața de student la o astfel de universitate.

În completarea orelor de curs bineînțeles că te vei putea bucura și de diferite activități sociale, sportive și distractive, precum și de excursii în Oxford, Cambridge sau Londra. De asemenea, vei lua parte și la 2 cine formale, în sala de mese a Universității Oxford și a Universității Cambridge, pentru o experiență completă.

Contactează-ne pentru informații suplimentare referitoare la cursuri, cazare, mese, activități și procedura de înscriere.

Vârstă: 13 -15 ani
Cazare: unul dintre campusurile Universității Oxford/Cambridge

Perioadă:
Oxford:
2 – 15 iulie 2023

16 – 29 iulie 2023
30 iulie – 12 august 2023

Cambridge:
2 – 15 iulie 2023
23 iulie – 5 august 2023
6 – 19 august 2023

Preț curs + cazare + 2 mese/zi:
£5995 pentru 2 săptămâni

Costuri suplimentare:
Bilet de avion
Asigurare medicală și de călătorie
Bani de buzunar
Bani pentru masa de prânz
Transfer aeroport, oferit de școală contra cost.

Serviciile de consultanță oferite de Your Education Shape, pentru înscrierea în această tabără, sunt gratuite. 

RO

ES