Tabara academica_Mini-MBA_UK

Mini-MBA | Folkestone | UK

Te gândești să urmezi o carieră în domeniul administrării și managementului afacerilor și îți dorești să urmezi un curs de vară care să te introducă în această lume dinamică și productivă? Sau vrei să studiezi la liceu sau la universitate materii precum business, finanțe, management, economie sau contabilitate? De la identificarea și rezolvarea problemelor, până la învățarea modului în care evenimentele globale au impact asupra afacerilor locale, tabăra de Mini-MBA poate fi o opțiune de pregătire excelentă pentru tine.

Această tabără îți oferă o introducere intensivă și cuprinzătoare în lumea afacerilor prin urmarea unei varietăți de proiecte, dezbateri și prezentări, în urma cărora îți vei dezvolta abilitățile, vocabularul, cunoștințele și încrederea pentru a putea analiza diferite probleme de business, pentru a putea pregăti proiecte, pentru a cerceta studii de caz despre o companie și pentru a face prezentări.

Vei studia diferite aspecte cheie, cum ar fi:

  • Antreprenoriat, tehnologie și startup-uri;
  • Marketing și produse;
  • Management, organizare și leadership;
  • Economie și afaceri globale.

În programul taberei de Mini-MBA este inclusă și vizita la Muzeul Băncii Angliei sau la Muzeul de Branduri.

De asemenea, vei descoperi oportunități și modele de afaceri digitale relevante, precum și dezvoltarea organizațională și cum aceasta a influențat leadership-ul și managementul modern în organizațiile de business. Prin intermediul proiectelor de cercetare și al temelor vei căpăta experiență practică în prezentare și în lucrul în echipă.

Prelegerile inspiraționale, seminarele de dezbateri și discuțiile de pe durata cursului te vor familiariza cu metodele de predare folosite la nivel universitar.

Cunoștințele și abilitățile acumulate pe durata desfășurării taberei de Mini-MBA te ajută să îți construiești un CV mai puternic și să îți optimizezi aplicația la universitatea dorită.

Vei avea parte de 20 de ore de curs pe săptămână, în clase de maximum 15 cursanți, și vei fi cazat în camere duble sau triple recent renovate. Din program fac parte și câte două excursii pe săptămână în diferite locații culturale și turistice, care pot fi Londra cu diferitele sale obiective turistice importante, și Canterbury (plimbare cu barca pe râu, patinaj pe gheață, centru comercial, parc tematic), sau Castelul Windsor.

Diferite activități distractive și sociale, precum karaoke, cinema, popice, laser tag, fotbal, volei, baschet, vin în completarea cursului pentru a-ți oferi o experiență de neuitat. Excursiile frecvente pe plajă sunt o componentă apreciată a activităților săptămânale.

Contra cost, îți poți completa programul cu activități suplimentare: paddle boarding, paintball, excursie în cartierul West End al Londrei pentru a asista la o piesă de teatru, și un tur al studioului Warner Bros. în care s-a filmat filmul Harry Potter.

Contactează-ne pentru informații suplimentare referitoare la cazare, mese, activități și procedura de înscriere.

Vârstă: 15-17 ani
Cazare: campusul Earlscliffe College

Perioadă:
25 iunie – 8 iulie 2023
8 iulie – 22 iulie 2023
22 iulie – 5 august 2023

Preț curs + cazare + mese:
£3275 pentru 2 săptămâni

Costuri suplimentare:
Bilet de avion 
Asigurare medicală și de călătorie
Bani de buzunar

Serviciile de consultanță oferite de Your Education Shape, pentru înscrierea în această tabără, sunt gratuite. 

RO

ES