Tabara academica STEM Eton College UK

Tabără STEM | Canford School | UK

Pasionat de științe, tehnologie și inginerie? Această tabără de vară este ideală pentru tine dacă:

  • Îți dorești să îți îmbunătățești nivelul de limba engleză prin explorarea domeniilor științei, tehnologiei, ingineriei și matematicii (STEM) și
  • Vrei să înțelegi cum aceste 4 discipline de studiu pot fi combinate pentru a rezolva provocările din lumea reală. Vei avea parte de diferite proiecte creative de lucru în echipă în care vei pune în practică teoriile și principiile STEM, proiecte ce implică design-ul și execuția de prototipuri inovative ce pot fi folosite în diferite domenii reale, cum ar fi protecția mediului, dispozitive biomedicale, robotică, construcții și arhitectură.

De-a lungul celor 2 săptămâni:

  • Vei analiza studii de caz reale legate de inovare, design și inventică și cum știința, tehnologia, ingineria și matematica sunt folosite în fiecare;
  • Studiind design-ul arhitecturii și inovația tehnologică, vei învăța cum disciplinele STEM sunt utilizate împreună;
  • Vei studia și vei descoperi care este impactul automatizării în industria manufacturieră, cum roboții sunt utilizați în medii periculoase, precum și despre dezvoltarea roboților umanoizi;
  • Vei afla cum disciplinele STEM sunt folosite pentru a ajuta la rezolvarea unei probleme globale, cu ajutorul echipei vei elabora o soluție ce va fi prezentată unei echipe de experți. .

Lucrând îndeaproape cu colegii tăi vei folosi limba engleză într-un mod proactiv și creativ. Îți vei îmbunătăți capacitatea de comunicare în timp ce îți vei dezvolta abilități esențiale precum colaborarea, gândirea critică și rezolvarea de probleme, ce îți vor fi de folos mai departe. Proiectul pe care îl vei prezenta la fiecare final de săptămână va contribui și el la dezvoltarea acestor abilități.

De asemenea, tabăra de vară include:

  • 3 excursii la diferite obiective din UK;
  • Diferite activități distractive și sociale, cum ar fi activități sportive, vizite la muzee, evenimente de seară și shopping.

Contactează-ne pentru informații suplimentare referitoare la program, cazare, mese, activități și procedura de înscriere.

Vârstă: 11 -15 ani
Cazare: campusul Canford School
Perioadă:
10 – 24 iulie 2023
24 iulie – 07 august 2023

Preț curs + cazare + mese:
£3700 pentru 2 săptămâni
£7400 pentru 4 săptămâni
£90/direcție transfer aeroport Heathrow, în intervalul orar recomandat

Costuri suplimentare:
Bilet de avion 
Asigurare medicală și de călătorie
Bani de buzunar

Serviciile de consultanță oferite de Your Education Shape, pentru înscrierea în această tabără, sunt gratuite. 

RO

ES