Tabara de vara engleza plus activitati

Engleză + activități | Radley | UK

Dacă îți dorești o tabără în care să îți îmbunătățești nivelul limbii engleze și totodată să îți faci prieteni din întreaga lume, să ai o multitudine de activități sportive și creative din care să poți alege, atunci tabăra organizată în campusul Radley College este pentru tine. Aici ai posibilitatea să înveți și să te distrezi împreună cu britanici de vârstă apropiată (English Student Hosts). Ei participă la întregul program astfel încât progresul tău lingvistic să fie unul accelerat.

Orele de curs sunt concepute de așa natură încât să îți stimuleze comunicarea în limba engleză și să îți îmbunătățească abilitățile de lucru în echipă prin intermediul proiectelor. Săptămânal vei explora teme noi și îți vei dezvolta gândirea critică și abilitatea de rezolvare a problemelor prin intermediul discuțiilor, a componentei de documentare și creare de prezentări, precum și a colaborării cu ceilalți cursanți cu care vei face echipă pe diverse proiecte. Iată câteva exemple de subiecte care vor fi abordate pe durata orelor de curs: cultura britanică, digital media, teatru, muzică, ecologie, știință și tehnologie.

După orele de curs te vei bucura de un program complet și variat, de exemplu Mystery Nights, jocuri pe echipe, talent shows, jocuri tradiționale britanice, dansuri tradiționale, tir cu arcul, pool party. Iată câteva dintre activitățile de după-amiază oferite pe durata taberei: arts & crafts, badminton, baschet, dans, fotbal, disco, teatru, film making, vânătoare de comori, lacrosse, netball, fotografie, tenis, înot, survival skills, volei, yoga.

Toate acestea, împreună cu excursiile organizate săptămânal, îți vor oferi o experiență de neuitat.

Contactează-ne pentru informații complete referitoare la tabără, la modul în care este organizat programul, la activitățile pe care le poți adăuga contra cost (tenis, scrimă) și la procedura de înscriere.

Vârstă:11-14 ani, 14-17 ani
Cazare: campusul Radley College
Perioadă:
05 iulie – 09 aug. 2023
Durata minimă: 2 săptămâni

Preț curs + cazare + mese:
£3600 pentru 2 săptămâni
£5400 pentru 3 săptămâni
£7200 pentru 4 săptămâni

Costuri suplimentare:
Bilet de avion 
Asigurare medicală și de călătorie
Bani de buzunar

Serviciile de consultanță oferite de Your Education Shape, pentru înscrierea în această tabără, sunt gratuite. 

RO

ES