Tabara de vara English Plus Lancing

English Plus | Lancing | UK

Acest curs se concentrează în special pe îmbunătățirea abilităților lingvistice și combină orele de limba engleză cu activități distractive, proiecte, excursii și sport, punându-se accent pe comunicare și pe construirea încrederii în forțele proprii atunci când vine vorba de vorbirea în public.

În urma testului de limba engleză pe care îl vei susține la începutul taberei vei fi alocat într-o grupă de studiu corespunzătoare, astfel încât să te bucuri de fiecare oră de curs alături de colegi cu nivel asemănător de limba engleză.

Activitățile care vin în completarea orelor de curs constau în sarcini practice, cum ar fi scrierea unui cântec, ținerea unui jurnal video, webpage design, ore de gătit, ce se desfășoară în grupuri restrânse și sunt coordonate de specialiști. Profesorii care lucrează cu elevii pe proiecte și care se ocupă de excursiile tematice dedicate pregătirii proiectelor sunt diferiți de profesorii care țin orele de curs.

Există competitivitate în cadrul grupurilor atunci când se lucrează pe proiecte, fiecărui cursant fiindu-i recunoscută contribuția la realizarea proiectului și rolul avut în cadrul grupului (strângerea de informații, participarea la dezbateri, etc).

Activitățile sociale oferite sunt variate, de la activități sportive la cele artistice, precum și diferite cluburi, organizatorul încercând astfel să stimuleze curiozitatea fiecărui cursant.

Cu un cost suplimentar, te poți înscrie pentru orele de Commercial Pop Dance, gândire critică*, scriere eseu*, aviație, fotbal, golf, echitație, relații internaționale*, management*, masterchef, prezentare*, tenis. Săptămânal îți poți alege o singură activitate sportivă sau 2 activități academice (marcate cu *). Costurile și datele pentru aceste activități opționale sunt detaliate în formularul de înscriere. Aceste activități se desfășoară în timpul alocat activităților sportive și recreative incluse in program.

Contactează-ne pentru informații suplimentare referitoare la cazare, mese, activități și procedura de înscriere.

Vârstă: 13 -18 ani
Cazare: campusul Lancing College
Perioadă:
02 iulie – 12 aug. 2023
Durata minimă: 2 săptămâni

Preț curs + cazare + mese:
£2790 pentru 2 săptămâni
£1395 pentru 1 săptămână suplimentară

Costuri suplimentare:
Bilet de avion 
Asigurare medicală și de călătorie
Bani de buzunar

Serviciile de consultanță oferite de Your Education Shape, pentru înscrierea în această tabără, sunt gratuite. 

RO

ES