Banner tabără_English, Sports, and Dance Academies_Shrewsbury School_UK_Your Education Shape

English, Sports, and Dance Academies

Shrewsbury | UK

Vârstă: 11-16 ani

Indiferent dacă îți dorești să-ți îmbunătățești mișcările pe ringul de dans, să îți perfecționezi abilitățile sportive sau să-ți dezvolți încrederea și comunicarea în limba engleză, această tabără îți oferă posibilitatea de a-ți explora și dezvolta pasiunile și interesele.

Intră în ritmul verii alături de noi!

Educația se împletește armonios cu aventura și distracția

Organizată în campusul școlii Shrewsbury, această tabără de vară îți oferă atât programe academice stimulative cât și activități distractive, fiecare zi fiind o nouă oportunitate de a învăța și de a te distra alături de tineri din întreaga lume.

3 programe academice

Ai 3 programe academice diferite din care poți să alegi:

English Academy | 20 de ore de engleză + activități multiple

Acest program îți oferă oportunitatea de a-ți îmbunătăți abilitățile lingvistice în timp ce te implici într-o varietate de activități recreative. Vei vizita centrul orașului Shrewsbury pentru a explora cultura britanică și pentru a practica limba engleză în interacțiunea cu localnicii.

Aceste proiecte practice pot include:

 • Scavenger Hunt: vizitezi castelul, intri în bibliotecă, explorezi străzile medievale.
 • Aventuri locale: descoperi locul de naștere al lui Darwin și înveți despre stilurile arhitecturale din epoca normandă până în prezent.
 • Artă și cultură: vizitezi o expoziție la o galerie locală, compari lucrările, scrii propriile recenzii.
 • Gastronomie: vei explora un supermarket și vei planifica o masă britanică folosind ingrediente locale.

Coding & Tech Academy | 12 de ore de Coding & Tech + 15 ore de engleză

Potrivit pentru toate nivelurile, de la începători la avansați, acest program îți oferă posibilitatea să înveți despre coding, robotică și design într-un mod aplicat și interactiv.

 • Turtle Graphics – nivel începător. Creezi animații colorate folosind modulul Turtle din Python și înțelegi conceptele de programare într-un mod distractiv.
 • Brațe robotice – nivel începător/Intermediar. Utilizând echipamente de robotică, înveți principiile designului mecanic, electronicii și integrării senzorilor. Asambleazi componente mecanice, programezi senzorii și aplici abilitățile de programare JavaScript.
 • Oglinda inteligentă – nivel intermediar/avansat. Construiești o oglindă inteligentă cu widget-uri personalizabile, pentru a afișa ora, data, vremea și știrile.
 • Sisteme de securitate pentru locuințe – nivel avansat. În acest proiect de codare avansat, înveți despre dezvoltarea de software, integrarea hardware și securitatea cibernetică folosind Python pentru a explora domeniul captivant al automatizării locuințelor.

Sports/Dance Academy | 12 de ore de Sports/Dance + 15 ore de engleză

Toate antrenamentele sunt concepute pentru a îmbunătăți abilitățile și încrederea în sine, condiția fizică și performanța.

Poți alege același sport sau un sport diferit în fiecare săptămână. De asemenea, poți să combini acest program cu 1 săptămână la English Academy sau Coding & Tech Academy.

 • Golf – Potrivit atât pentru începători cât și pentru jucători experimentați, programul este organizat la Shrewsbury Golf Club de către un profesionist cu experiență. Toate aspectele jocului sunt predate pe terenul de antrenament acoperit, pe terenurile de practică și pe traseele cu 3, 9 și 18 găuri.
 • Echitație – Acest program provocator pentru călăreți de toate abilitățile este organizat la un excelent centru ecvestru local. Sunt acoperite toate aspectele legate de gestionarea cailor și este conceput astfel încât să câștigi încredere în manevrarea calului în diverse situații, de exemplu hacking, sărituri, dresaj.
 • Sporturi de aventură – Conceput pentru cei cu adevărat aventuroși, programul este organizat la un centru de aventuri în aer liber din apropierea școlii. În fiecare dimineață, încerci diferite activități, de exemplu: mountain boarding, coborâre în rapel, tir cu arcul, tir cu pușca și tir la porumbei de lut, supraviețuirea în natură, tiroliană și escaladă.
 • Dans – Condus de profesioniști în domeniul dansului, sesiunile includ, de exemplu, teatru muzical, salsa, hip hop, latino, balet, jazz și coregrafie. Pe parcursul săptămânii sunt introduse diferite genuri, conducând la o reprezentație costumată la sfârșitul fiecărei săptămâni.
 • Tenis – Antrenorii lucrează cu grupuri mici la toate aspectele jocului – tactic, tehnic (cu analiză video), fizic și mental. La sfârșitul fiecărei săptămâni este zi de turneu.

Programul de activități este astfel conceput încât să ofere o varietate de experiențe captivante și educative. De la sporturi și jocuri de echipă, la arte și meserii, tehnologie, și până la jocuri de teatru, fiecare zi este plină de distracție și aventură.

2 excursii pe săptămână sunt organizate în destinații precum Liverpool (Beatles și Tate Liverpool), Black Country Living Museum + cumpărături în Birmingham, Chester Zoo, Drayton Manor Theme Park.

Contactează-ne pentru informații suplimentare referitoare la cazare, mese, activități și procedura de înscriere.

Vârstă:11-16 ani
Cazare: campusul Shrewsbury School
Perioadă:
03 – 17 iulie 2024
03 – 24 iulie 2024
03 – 31 iulie 2024
10 – 31 iulie 2024
17 – 31 iulie 2024

Preț curs + cazare + mese:
£3450* pentru 2 săptămâni
£5175* pentru 3 săptămâni
£6900* pentru 4 săptămâni
*Prețul este pentru English Academy. Pentru celelalte programe, se alege 1 opțiune pe săptămână:
£250/săptămână Golf
£275/săptămână Echitație
£275/săptămână Sporturi de aventură
£150/săptămână Dans
£150/săptămână Tenis

Costuri suplimentare:
Bilet de avion 
Asigurare medicală și de călătorie
Bani de buzunar
Transfer aeroport în afara orarului recomandat (09:00 – 16:00, Heathrow, Manchester sau Birmingham)

Serviciile de consultanță oferite de Your Education Shape, pentru înscrierea în această tabără, sunt gratuite.