Tabara franceza intensiv Valbonne Franta

Franceză intensiv | Valbonne | Franța

Învață limba franceză pe Coasta de Azur! Pe durata desfășurării taberei îți vei îmbunătăți nivelul de stăpânire al limbii franceze, îți vei face prieteni din întreaga lume, vei vizita locuri minunate și te vei bucura de activități interesante și distractive.

Programul taberei se bazează pe trei domenii: academic, activități și excursii. Săptămânal vei avea 16 ore de limba franceză plus 8 ore practice (Hands-On) și 8 ore alocate workshop-urilor.

Vei învăța limba franceză în clase cu număr mic de elevi (în medie 7-8, maximum 10 elevi), vei participa la activități după ore și vei explora împrejurimile. Vei avea o excursie în timpul săptămânii și două excursii în weekend.

Programul acceptă toate nivelurile, de la începător absolut la avansat. Există 2 grupe de vârstă: Juniori (între 10 și 13 ani) și Seniori (între 14 și 18 ani).

Cursurile practice sunt un alt aspect important al pregătirii academice. Într-un mediu relaxat și distractiv poți revizui noțiunile învățate prin jocuri și activități. Având 2 x 45 de minute dedicate zilnic, cursurile practice sunt o ocazie excelentă pentru a profita la maximum de experiența ta în sala de curs.

Workshop-urile sunt o parte foarte importantă a experienței din tabăra de vară, motiv pentru care 2 x 45 de minute sunt dedicate zilnic workshop-urilor. Acestea permit o învățare activă în care poți interacționa și comunica folosind limba franceză. Participi la workshop-ul ales pentru o perioadă de 1 săptămână, după care îl poți schimba. Workshop-urile vor fi selectate la fața locului, având următoarele opțiuni: teatru, repertoriu francez, atelier de gătit, pregătire pentru examenul DELF, producție de film, franceză academică, franceză pentru afaceri, atelier de scriere.

Excursiile sunt parte integrantă a programului academic. Tabăra de vară îți îmbunătățește cunoștințele și experiențele culturale în timp ce îți exersezi abilitățile de comunicare în limba franceză. Vei avea ocazia să explorezi unele dintre principalele atracții ale Rivierei franceze. Vei avea 1 excursie la mijlocul săptămânii (Nisa, parfumeria din Grasse, sticlăria Biot) și 2 excursii în weekend (St Tropez, Cannes, Île Sainte-Marguerite), incluse în pachetul taberei.

Există și excursii opționale, care nu sunt incluse în prețul taberei. Aceste excursii opționale au loc în fiecare săptămână, în zilele de joi și duminică. Se recomandă rezervarea locurilor în timpul etapei de înscriere pentru a evita dezamăgirile. Există opțiunea de a face rezervări la fața locului, dar locurile sunt limitate, în funcție de disponibilitate. Prima joi – navigație, prima duminică – aventura parc (accrobranche), a doua joi – Monaco, a doua duminică – tiroliană. Prețurile sunt disponibile la cerere.

 Activitățile incluse în programul taberei de vară îți oferă posibilitatea de a practica franceza într-un mediu de vorbitori nativi. În fiecare zi vei avea posibilitatea de a alege o activitate. Dacă vrei, poți alege o activitate diferită în fiecare zi. Iată câteva exemple de activități: baschet, înot, arte și meserii, jocuri olimpice, quiz, tenis, fotbal, alte sporturi.

Cu siguranță nu te vei plictisi pe durata celor 2 – 3 săptămâni de tabără!

Contactează-ne pentru informații suplimentare referitoare la cazare, mese, activități și procedura de înscriere.

Vârstă: 10 – 13 ani; 16 -18 ani
Cazare: Campus școlar Valbonne. Cazarea se face în camere single, cu baie proprie.

Perioadă:
09 – 22 iulie 2023
15 – 29 iulie 2023
09 – 29 iulie 2023

Preț curs + cazare + mese:
€3000 pentru 2 săptămâni
€4500 pentru 3 săptămâni
€100 pe direcție, transferul de la/până la aeroportul Nice Côte d’Azur

Costuri suplimentare:
Bilet de avion
Asigurare medicală și de călătorie
Bani de buzunar
Excursii opționale (€120 – €150/excursie)

Serviciile de consultanță oferite de Your Education Shape, pentru înscrierea în această tabără, sunt gratuite. 

RO

ES