Tabara de vara Haileybury

Haileybury Summer School | Haileybury | UK

Dacă ești în căutarea unei tabere de vară focusată pe învățarea limbii engleze ce combină orele de predare cu diferite proiecte, activități și excursii ce contribuie la ridicarea nivelului lingvistic, atunci aceasta este ceea ce cauți. Pe lângă îmbunătățirea nivelului de stăpânire al limbii engleze îți vei dezvolta și anumite abilități transferabile precum cercetarea, planificarea, dezvoltarea de proiecte și idei, comparând, evaluând, prezentând, colaborând, discutând și dezbătând.

În funcție de vârstă, poți alege între programul English Plus (11 – 13 ani) și Academic English Plus  (12 – 16 ani). Nivelul minim de limba engleză este A2 pentru categoria 11-13 ani și B1 pentru categoria 12 – 16 ani.

Ambele opțiuni oferă un total de 28.5 ore pe săptămână, concentrându-se pe:

  • 13.5 ore de engleză pe săptămână cu accent pe dezvoltarea vocabularului și îmbunătățirea gramaticii prin lecții captivante construite pe o varietate de subiecte, dacă ai vârsta cuprinsă între 11 și 13 ani. Dacă ai vârsta cuprinsă între 12 și 16 ani îți poți alege o direcție: fie STEM (știință, tehnologie. Inginerie și matematică), fie arte, afaceri și științe umaniste.
  • 7 ore de engleză pe săptămână bazate pe proiecte. Copiii (11 – 13 ani) vor lucra în grupuri pentru a crea un proiect, în timp ce tinerii (12 – 16 ani) vor alege un Expert Class pentru a lucra la un proiect specific, cum ar fi Dragon’s Den, relații internaționale și dezbateri, proiectare și producție, științe, pregătire IELTS. Vei avea ocazia să aplici cu încredere ceea ce ai învățat la orele de curs, dezvoltându-ți abilitățile practice de comunicare pe subiectul ales.
  • 8 ore pe săptămână, Focus Activity. Toți participanții aleg o activitate pe săptămână. Iată câteva exemple de activități: Glee Club (talent/musical show), hochei, fotbal, Great British Bake Off, tenis, Arts & Crafts, Stage & Screen Acting, Krav Maga, Street Dance.

Fiecare zi se încheie cu activitățile de seară, ce pot fi uneori pentru toți cei înscriși în tabără, iar în alte seri activități independente de sport sau meșteșugit.

Pe durata desfășurării taberei vei avea parte și de diferite excursii în care te vei bucura de asemenea de activități interactive, unele ce vin în completarea orelor de curs, iar alte excursii de o zi în care vei vizita diferite obiective culturale și istorice în Londra, Greenwich, Oxford și Cambridge.

Contactează-ne pentru informații suplimentare referitoare la cazare, mese, activități și procedura de înscriere.

Vârstă: 11-13 ani; 12-16 ani
Cazare: campusul Haileybury School
Perioadă:
10 – 23 iulie 2022
24 iulie – 6 august 2022

Preț curs + cazare + mese:
£3400 pentru 2 săptămâni

Costuri suplimentare:
Bilet de avion 
Asigurare medicală și de călătorie
Bani de buzunar

5% REDUCERE
pentru înscrierile efectuate până pe 10 iulie

Serviciile de consultanță oferite de Your Education Shape, pentru înscrierea în această tabără, sunt gratuite.

RO

ES