Tabara de vara Haileybury

Haileybury Summer School | Haileybury | UK

Dacă ești în căutarea unei tabere de vară focusată pe învățarea limbii engleze ce combină orele de predare cu diferite proiecte, activități și excursii ce contribuie la ridicarea nivelului lingvistic, atunci aceasta este ceea ce cauți. Pe lângă îmbunătățirea nivelului de stăpânire al limbii engleze îți vei dezvolta și anumite abilități transferabile precum cercetarea, planificarea, dezvoltarea de proiecte și idei, comparând, evaluând, prezentând, colaborând, discutând și dezbătând.

În funcție de vârstă, poți alege între:

 • English Plus (11 – 16 ani), nivelul minim de limba engleză este A2;
 • Academic English Plus (12 – 17 ani), nivelul minim de limba engleză este B1;
 • International Study Preparation (15 – 17 ani), nivelul minim de limba engleză este B2.

Fiecare opțiune oferă un total de 28.5 ore pe săptămână, concentrându-se pe:

 • 13.5 ore de engleză pe săptămână cu accent pe dezvoltarea vocabularului și îmbunătățirea gramaticii prin lecții captivante construite pe o varietate de subiecte, dacă ai vârsta cuprinsă între 11 și 16 ani.
  Dacă ai vârsta cuprinsă între 12 și 17 ani îți poți alege o direcție: fie STEM (știință, tehnologie, inginerie și matematică), fie arte, afaceri și științe umaniste.
  Dacă te situezi în intervalul de vârstă 15-17 ani te vei familiariza cu diferite tipuri de texte academice și cu procesul de cercetare și redactare a lucrărilor academice. Vei studia texte academice, îți vei dezvolta înțelegerea și utilizarea vocabularului academic și îți vei îmbunătăți abilitățile de scriere academică.
 • 7 ore de engleză pe săptămână bazate pe proiecte.
  Dacă ai vârsta cuprinsă între 11 și 16 ani vei lucra în grup pentru a crea un proiect.
  Dacă ai vârsta cuprinsă între 12 și 17 ani vei alege un Expert Class pentru a lucra la un proiect specific, cum ar fi Dragon’s Den, relații internaționale și dezbateri, proiectare și producție, științe, pregătire IELTS. Vei avea ocazia să aplici cu încredere ceea ce ai învățat la orele de curs, dezvoltându-ți abilitățile practice de comunicare pe subiectul ales.
  Dacă te situezi în intervalul de vârstă 15-17 ani vei participa la diverse discuții academice pentru a-ți dezvolta abilitățile de comunicare în limba engleză. Vei învâța să construiești strategii pentru pregătirea de seminare și prezentări academice.
 • 8 ore pe săptămână, Focus Activity. Toți participanții aleg o activitate pe săptămână. Iată câteva exemple de activități: Glee Club (talent/musical show), hochei, fotbal, Great British Bake Off, tenis, Arts & Crafts, Stage & Screen Acting, Krav Maga, Street Dance.

Fiecare zi se încheie cu activitățile de seară, ce pot fi uneori pentru toți cei înscriși în tabără, iar în alte seri activități independente de sport sau meșteșugit.

Pe durata desfășurării taberei vei avea parte și de diferite excursii în care te vei bucura de asemenea de activități interactive, unele ce vin în completarea orelor de curs, precum și excursii de o zi în care vei vizita diferite obiective culturale și istorice în Londra, Greenwich, Oxford și Cambridge.

Contactează-ne pentru informații suplimentare referitoare la cazare, mese, activități și procedura de înscriere.

Vârstă: 11-16 ani; 12-17 ani; 15-17 ani
Cazare: campusul Haileybury School
Perioadă:
9 – 22 iulie 2023 (English Plus, Academic English Plus)
23 iulie – 5 august 2023 (English Plus, Academic English Plus)
6-19 august 2023 (English Plus, Academic English Plus, International Study Preparation)

Preț curs + cazare + mese:
£3600 pentru 2 săptămâni
£7100 pentru 4 săptămâni
£10500 pentru 6 săptămâni
Transferul de la aeroporturile Heathrow și Stansted este inclus în preț.

Costuri suplimentare:
Bilet de avion 
Asigurare medicală și de călătorie
Bani de buzunar

Serviciile de consultanță oferite de Your Education Shape, pentru înscrierea în această tabără, sunt gratuite.

RO

ES