Tabera cu program lingvistic academic sportiv

Tabără cu program lingvistic / academic / sportiv | Leysin | ELVEȚIA

În această tabără de vară poți să-ți construiești un program adaptat intereselor și aspirațiilor tale și să explorezi Elveția cu ajutorul excursiilor incluse în program:

 • Alegi programul de dimineață dorit: lingvistic, academic sau sportiv;
 • Decizi în ce club de după-amiază vrei să te înscrii: sport, gătit, grădinărit, arte vizuale și muzică. Participi la același club pe durata întregii sesiuni;
 • Participi la activitățile de după-amiază și seară: echitație, baschet, înot, surfing, rafting, patinaj pe gheață și multe altele. Vei putea alege ceva diferit în fiecare zi!

Program lingvistic 

Indiferent de limba de studiu aleasă, engleză sau franceză, acest curs intensiv te ajută să-ți îmbunătățești competențele și abilitățile lingvistice și să ai mai multă încredere în tine.

În cadrul fiecărei grupe, cursanții sunt împărțiți în funcție de vârstă și abilități. Acest curs îți va cere, de asemenea, să participi la un club de după-amiază care se concentrează pe dezvoltarea abilităților lingvistice;

Program academic

Aici ai libertatea să îți alegi un curs de leadership sau un curs de dezvoltare.

Leadership

 • Alpine Leadership Program
  Prin activități precum alpinism, camping, drumeții, orientare, prim ajutor și abilități de supraviețuire, vei ieși din zona de confort, îți vei îmbogăți cunoștințele și vei căpăta experiență în ceea ce privește practicile și competențele de outdoor leadership. Aceste abilități sunt apoi puse la încercare în timpul cățărării, a campării peste noapte și a gătitului pe un ghețar.
  Vei reflecta asupra problemelor de mediu cu care se confruntă astăzi munții noștri și vei avea posibilitatea să strângi bani pentru o campanie la alegere, care abordează una sau mai multe probleme pe care le-ai identificat.
 • Inovație, creativitate și antreprenoriat 
  Prin colaborarea cu colegii și liderii din industrie vei explora întrebări de mare importanță și, împreună, veți căuta soluții abordând o gândire critică și creativă.
  Vei descoperi ceea ce este necesar pentru a deveni un inovator social de succes, cum să definești problemele, să concepi soluții de impact, să anticipezi viitorul și să pui ideile în practică.
  Vei participa la diverse excursii orientate spre consolidarea spiritului de echipă și descoperirea unor industrii și organizații inovatoare din Elveția.
  Pentru acest curs se percepe o taxă suplimentară de 500 CHF.

Dezvoltare

 • Creative Writing
  Te vei implica într-o varietate de proiecte care îți vor permite să îți dezvolți curiozitatea intelectuală, analizând în același timp modul în care omenirea a transformat și explorat lumea (și universul) din jurul tău prin intermediul scrierii creative.
  Pe parcursul cursului, vei examina diverse stiluri de scriere și exemple de succese și strategii ale altor scriitori. În plus, vei învăța să citești și să discuți texte ca un scriitor și vei exersa scrierea în diferite genuri.
  În cele din urmă, îți vei îmbunătăți abilitățile de scriere transferabile în timpul anului școlar, cum ar fi dactilografierea tactilă, luarea de notițe și citarea, și vei avea numeroase oportunități de a-ți perfecționa abilitățile de vorbire în public.
 • Da Vinci Lab
  Dacă îți place să construiești, să dezmembrezi lucruri, să îți folosești mâinile și să folosești tehnologia, te vei bucura să ai timp să îți cultivi interesele prin proiecte individuale și de echipă, într-un mediu dedicat STEAM (știință, tehnologie, inginerie, artă și matematică).
  Vei învăța să faci modelare 3D folosind Tinkercad pentru imprimarea 3D și vei învăța cum să reciclezi materiale pentru a crea piese de artă unice sau obiecte practice.
  Proiectele anterioare au inclus o catapultă, o hartă a lumii, cercei și un suport pentru animale de companie, pentru a numi doar câteva!
 • Programul de natură și matematică 
  În cadrul acestui curs, vei merge dincolo de formule și calcule pentru a explora matematica din spatele modelelor, relațiilor și problemelor din lumea reală.
  Îți dezvolți abilități creative și de comunicare prin investigarea matematicii atât ca artă, cât și ca instrument. Cel mai important, acest curs urmărește să crească gradul de conștientizare a matematicii, ca un efort uman valoros ale cărui beneficii pot fi folosite și apreciate.
  Acest curs interactiv de matematică include activități precum rezolvarea de puzzle-uri, găsirea de dovezi ale matematicii în lumea înconjurătoare, construirea de forme tridimensionale și jocuri care explorează concepte matematice.
  Discuțiile din cadrul orelor de curs implică subiecte precum a patra dimensiune și infinitul. Vor fi încurajate proiectele creative care exprimă idei matematice prin artă vizuală, muzică, povestiri scurte, construcții, gătit și multe altele.

Program sportiv

Vei alege între tenis sau fotbal și îți vei petrece diminețile îmbunătățindu-ți abilitățile și ducându-ți pasiunea pentru joc la următorul nivel. 

Contactează-ne pentru informații suplimentare referitoare la cazare, mese, activități și procedura de înscriere.

Vârstă: 9 – 12 ani; 13 – 16 ani
Cazare: campusul LAS
Perioadă:
26 iunie – 14 iulie 2023
16 iulie – 04 aug. 2023

Preț curs + cazare + mese:
8100 CHF pentru o sesiune
15000 CHF pentru ambele sesiuni

500 CHF taxă suplimentară pentru cei care se înscriu la cursul de inovație, creativitate și antreprenoriat.

Costuri suplimentare:
Bilet de avion 
Asigurare medicală și de călătorie
Bani de buzunar

Serviciile de consultanță oferite de Your Education Shape, pentru înscrierea în această tabără, sunt gratuite. 

RO

ES