tabara de vara in Spania_pentru copii si tineri_Sotogrande

Tabără de vară în Spania | Sotogrande | Andaluzia, Spania

Îți dorești să petreci vacanța de vară învățând o limbă străină și explorând diferite activități distractive și sportive într-o locație ideală din sudul Spaniei? Atunci tabăra organizată de Sotogrande International School este ceea ce cauți, concepută pentru a oferi oportunități de învățare și dezvoltare personală într-un mediu sigur și prietenos.

Tabăra este organizată și structurată în funcție de vârsta și interesele participanților și este condusă de personal calificat și experimentat. Limba oficială a taberei este engleza.

În funcție de vârsta ta, poți alege una dintre următoarele variante:

Junior camp (8-13 ani)

  • Dimineața o vei petrece practicând sport, având de ales între golf, sporturi acvatice, tenis, sporturi combinate, fotbal, echitație.
  • După-amiaza o vei petrece învățând una dintre cele două limbi străine oferite (engleză, spaniolă, franceză) sau participând la clubul de inginerie, unde vei pătrunde tainele designului și imprimării 3D, codării, vei participa la proiecte STEM/STEAM, de creație multimedia și chiar la activități VR/AR. Pentru clubul de inginerie se percepe o taxă suplimentară de 150€.
  • Seara vei avea parte de un program suplimentar de socializare și distracție, ce include și diferite jocuri și exerciții captivante.

Masters camp (14-17 ani)

  • Dimineața o vei petrece practicând sport sub îndrumarea unor antrenori cu experiență, având astfel ocazia de a îți îmbunătăți abilitățile la sportul preferat. Poți alege între: echitație, sporturi acvatice, polo pe iarbă, tenis, golf.
  • După-amiaza o vei petrece învățând una dintre cele două limbi străine oferite (engleză, spaniolă, franceză) în mod intensiv, cu profesori nativi și cu experiență.
  • Seara vei parte de un program suplimentar de socializare și distracție, ce include și diferite jocuri și exerciții captivante.

Tennis camp (12-17 ani)

Vei avea parte de antrenamente profesionale de tenis în care vei avea ocazia să îți îmbunătățești abilitățile tehnice, performanța în joc și să îți crești încrederea în forțele proprii și independența. În afara programului de antrenament te vei bucura și de diferite activități sociale și distractive, ieșiri la plajă, jocuri și excursii.

Golf camp (12-17 ani)

Combină antrenamentele profesioniste cu activitățile distractive. Scopul principal al acestei tabere este îmbunătățirea abilităților de joc, prin învățarea a diferite tehnici ale jocului, cum să te pregătești fizic, nutrițional și mental, precum și dezvoltarea încrederii în forțele proprii. După evaluarea inițială a nivelului tău de joc, vei primi un program personalizat nevoilor tale pentru performanță fizică, tehnică și mentală. În afara programului de antrenament te vei bucura și de diferite activități sociale și distractive, ieșiri la plajă, jocuri și excursii.

Polo pe iarbă (14-17 ani)

Gândit pentru cei ce vor să experimenteze un program tipic de antrenament la o academie de polo pe iarbă. Vei avea parte de sesiuni teoretice, tehnice, fizice și practice, organizate într-un program personalizat.

Tabere de zi pentru copii (2-4 ani, 5-7 ani)

Sunt disponibile două tabere de zi pentru copiii cu vârsta între 2-4 ani și 5-7 ani, ideale pentru familiile ce merg în vacanță în zonă și vor ca și cei mici să aibă parte de experiențe de neuitat într-un mediu sigur și protejat. Dacă aceste tabere prezintă interes, contactează-ne pentru informații referitoare la program, perioade disponibile și preț.

Locația de desfășurare a taberei este situată într-o zonă rezidențială superbă pe coasta andaluză, cu vederi uluitoare către Marea Mediterană și zona verde din jur. Programul taberei include, pe lângă activitățile explicate anterior, și diferite excursii în afara campusului la parcul acvatic din zonă, la plajă, destinații culturale și piețele locale.

Contactează-ne pentru informații suplimentare referitoare la cazare, mese, activități și procedura de înscriere.

Vârstă: 2-4 ani, 5-7 ani, 8-13 ani, 12-17 ani, 14-17 ani
Cazare: campusul Sotogrande International School
Perioadă:
02 iulie – 15 iulie 2023
16 iulie – 29 iulie 2023

Preț curs + cazare + mese:
€2670 Junior camp
€2950 Masters camp
€3250 Tennis camp
€3750 Golf camp
Polo pe iarbă
Transfer aeroport inclus pentru zilele de sosire/plecare în intervalul orar 10:00 – 13:00

Costuri suplimentare:
Bilet de avion 
Asigurare medicală și de călătorie
Bani de buzunar

Serviciile de consultanță oferite de Your Education Shape, pentru înscrierea în această tabără, sunt gratuite. 

RO

ES