Tabara de vara Sevenoaks School in UK

Tabăra de vară Sevenoaks School| Sevenoaks| UK

Tabăra de vară organizată de Sevenoaks School este potrivită pentru tine dacă vrei să vezi cum e să studiezi la un liceu de top din UK, sau dacă ești în căutarea unui curs care să te ajute să îți îmbunătățești nivelul de stăpânire al limbii engleze. Prin participarea la unul din cele două cursuri ai ocazia să vezi cum e să studiezi și să locuiești în campusul unuia dintre cele mai renumite licee din UK, avându-i profesori chiar pe cei care predau la Sevenoaks School.

În funcție de preferințe, îți poți alege unul din cele două cursuri oferite: The Summer Programme sau English Language Course. Cursurile taberei sunt concepute și predate de către profesorii Sevenoaks School. La finalul taberei vei primi un raport detaliat din partea profesorilor pe care i-ai avut la orele de curs.

The Summer Programme

Este un curs special de dezvoltare academică format din patru module, și anume: gândire critică, leadership social, creativitate și abilități digitale. Fiecare modul se desfășoară pe durata a zece ore.

Acest curs își propune să te ajute să îți dezvolți acele abilități necesare atât pentru viitoarele studii cât și pentru viață, învățându-te, printre altele:

  • Să distingi știrile false de realitate, să fii capabil să echilibrezi diferitele perspective cu propriile opinii, și să îți dezvolți abilitățile de interogare critică;
  • Să ai o mai bună înțelegere a lumii din jur prin studierea anumitor teme sociale. Vei avea ocazia să vii cu soluții inovatoare pentru o problema socială actuală care prezintă interes pentru tine;
  • Să te gândești la ceea ce însemnă creativitate și să aprofundezi diferitele forme ale acesteia, inclusiv teatru, scriere creativă, film;
  • Să îți dezvolți abilități precum munca în echipă, rezolvarea de probleme și răbdarea în cadrul modulului de abilități digitale. Vei folosi tehnologiile de ultimă oră de care dispune școala studiind coding, design și robotică.

Clasele sunt formate în funcție de vârstă, iar cursanții trebuie să aibă un nivel avansat de limba engleză.

English Language Course

Este un curs gândit atât pentru cei ce vor să își îmbunătățească nivelul general de limba engleză (citire, scriere, vorbire și ascultare), cât și pentru cei ce vor să se concentreze pe engleza academică, ce îi va ajuta la examenele și studiile viitoare. Aceste cursuri sunt personalizate și sunt concepute astfel încât fiecare cursant să plece din tabără cu un nivel crescut de cunoștințe și de încredere în folosirea limbii engleze, atât formal, cât și informal.

Clasele sunt formate în funcție de nivelul de stăpânire al limbii engleze.

Indiferent de cursul pentru care optezi, vei avea ocazia să comunici și să interacționezi cu elevii britanici ce studiază la Sevenoaks School. Aceștia vor participa în fiecare după-amiază la proiecte de colaborare, având astfel posibilitatea să aplici în situații reale ceea ce ai studiat la orele de curs și să afli mai multe informații despre viața unui elev într-o școală de top din UK.

Dacă îți dorești continuarea studiilor liceale la Sevenoaks School sau la o altă școală de top din UK, interacțiunea cu elevii britanici îți poate fi extrem de utilă, având posibilitatea să înveți din experiența lor.

După terminarea orelor de curs vei participa la activitățile de după-amiază, având o gamă variată de activități din care să-ți alegi activitatea săptămânală pe care vrei să o aprofundezi: diferite sporturi, curs de gătit, curs de fotografie și videografie, artă, dans, golf, survival skills, tenis, enumerând doar câteva.

Seara este încheiată cu diferite activități organizate de școală, cum ar fi: karaoke, futsal, mindfulness sau sesiuni de shopping. De asemenea, în pachet sunt incluse și excursii în diverse locații precum Thorpe Park, Londra, sau Cambridge.

Contactează-ne pentru informații suplimentare referitoare la cazare, mese, activități și procedura de înscriere.

Vârstă:11-17 ani
Cazare: campusul Sevenoaks School
Perioadă:
05 iulie – 19 iulie 2023
19 iulie – 2 august 2023

Preț curs + cazare + mese:
£4700 pentru 2 săptămâni, The Summer Programme
£3700 pentru 2 săptămâni, English Language Course

Costuri suplimentare:
Bilet de avion 
Asigurare medicală și de călătorie
Bani de buzunar

Serviciile de consultanță oferite de Your Education Shape, pentru înscrierea în această tabără, sunt gratuite. 

RO

ES