Banner tabără_Tabără recreativă engleză plus activități_Bromsgrove School_UK_Your Education Shape

TABĂRĂ RECREATIVĂ engleză + activități

Bromsgrove | UK

Vârstă: 8-11 ani, 12-15 ani

Descoperă o lume a cunoașterii și a distracției cu ajutorul acestei tabere de vară. Învață limba engleză într-un mod captivant, explorează tainele științei și tehnologiei sau lasă-ți creativitatea să prindă viață pe scenă.

Explorează, învață și bucură-te de o vară de neuitat!

Această tabără îți oferă posibilitatea să combini învățarea și distracția într-un cadru sigur și stimulativ, oferindu-ți o experiență de neuitat.

Indiferent de categoria de vârstă în care te încadrezi, juniori 8-11 ani sau seniori 12-15 ani, combini cursul de limba engleză potrivit ție cu unul dintre cursurile suplimentare care te atrage cel mai mult: activități multiple, STEM, artele spectacolului.

În fiecare săptămână vei avea 20 de lecții de limba engleză, predate de profesori nativi, specializați în predarea limbii engleze copiilor și tinerilor internaționali. La începutul taberei vei susține un test de limba engleză pentru a fi în grupa de studiu potrivită nivelului tău.

Engleză intensiv

Acest curs este destinat celor care au un nivel începător sau intermediar și se axează pe consolidarea cunoștințelor gramaticale, dobândirea încrederii și acurateții în vorbire și îmbunătățirea abilităților de scriere, citire și ascultare.

Engleză avansat

Acest curs este destinat celor care au deja un nivel bun de engleză vorbită și scrisă.

Activități multiple

Dacă optezi pentru acest curs, vei petrece jumătate de zi la lecțiile de engleză și cealaltă jumătate de zi vei participa la activități precum arte creative, sporturi, tehnologie și multe altele. Această opțiune oferă o gamă variată de activități pentru a răspunde intereselor și preferințelor individuale ale participanților.

Materii STEM (Știintă, Tehnologie, Inginerie și Matematică)

Acest curs îți oferă oportunitatea a explora subiecte precum robotică, programare, chimie, fizică și multe altele, îmbinând astfel învățarea cu experiențele practice și experimentele.

Artele spectacolului

Acest curs te ajută să îți dezvolți abilitățile de canto, compoziție muzicală, dans și teatru, indiferent dacă ești începător sau ai deja cunoștințe și experiență anterioară.

  • Atelierele de teatru te vor ajuta să îți îmbunătățești comunicarea, iar punerea în scenă a spectacolelor îți vor stimula creativitatea și imaginația.
  • Vei învăța cum să îți folosești vocea și vei cânta într-un cor.
  • Vei lucra cu un compozitor pentru a-ți crea propria muzică.
  • Vei învăța cum să îți găsești propriul stil în cadrul atelierelor de dans.

Pregătire pentru admiterea la universitate | seniori 13 – 15 ani

Cursul include profilarea cu ajutorul testului Morrisby, pregătirea scrisorii de motivație, prelegeri în stil universitar și practică pentru interviuri.

Testul Morrisby te ajută să-ți descoperi interesele, aptitudinile și abilitățile. Rezultatele testului îți oferă o bază solidă pentru explorarea diferitelor opțiuni de carieră și pentru luarea unei decizii informate în ceea ce privește viitorul tău academic și profesional.

Cursul de pregătire pentru admiterea la universitate este un curs independent. Îți oferă oportunitatea de a primi sfaturi privind procesul de admitere la universitate și de a vizita unele dintre cele mai bune universități din Marea Britanie.

Programul de activități de seară și de weekend este centrat pe crearea prieteniilor și include o varietate largă de activități distractive, precum talent shows, discoteci, seri de karaoke, seri de film, concursuri, jocuri de societate și multe altele.

Excursiile de o zi sunt includ destinații precum Alton Towers, Drayton Manor, Stratford-ul lui Shakespeare, Castelul Warwick, Oxford și Londra.

Contactează-ne pentru informații suplimentare referitoare la cazare, mese, activități și procedura de înscriere.

Vârstă: 8-11 ani, 12-15 ani
Cazare: campusul Bromsgrove School
Perioadă:
02 – 16 iulie 2024
16 – 30 iulie 2024

Preț curs + cazare + mese:
£2425 pentru 2 săptămâni
£1212 pentru 1 săptămână suplimentară

Costuri suplimentare:
Bilet de avion
Asigurare medicală și de călătorie
Bani de buzunar

Serviciile de consultanță oferite de Your Education Shape, pentru înscrierea în această tabără, sunt gratuite.