Tabara recreativa engleza plus activitati

Tabără recreativă engleză + activități | Bromsgrove | UK

Dacă îți dorești o tabără de vară în care orele de limba engleză să fie completate de activități distractive și excursii, atunci această tabără recreativă este pentru tine.

Pe durata celor 2 săptămâni te vei bucura de un program distractiv și vei putea interacționa cu copii și tineri britanici pe durata activităților și a excursiilor.

În fiecare săptămână vei avea 15 ore de limba engleză, predate de profesori nativi, specializați în predarea limbii engleze copiilor și tinerilor internaționali. La începutul taberei vei susține un test de limba engleză pentru a fi în grupa de studiu potrivită nivelului tău. Orele sunt interactive și te vor ajuta să îți îmbunătățești vocabularul, gramatica, comunicarea în limba engleză și abilitățile de prezentare.

Vei avea o multitudine de activități din care să alegi ce vrei să faci în fiecare zi: artă, ore de gătit, camping, dezbateri, prezentări de modă, gimnastică, dans, plimbări în natură, activități de orientare, origami, înot, experimente științifice, observarea stelelor, prim ajutor, tenis, camping, trambulină, volei, hărți de comori, zorbing, zumba, ateliere de scriere creativă și multe altele.

Te vei bucura și de excursii de o zi către destinații precum Alton Towers, Drayton Manor, Shakespeare’s Stratford, Oxford și Londra.

Cu siguranță nu te vei plictisi pe durata celor 2 săptămâni de tabără!

Contactează-ne pentru informații suplimentare referitoare la cazare, mese, activități și procedura de înscriere.

Vârstă: 8-11 ani, 12-15 ani
Cazare: campusul Bromsgrove School
Perioadă:
05 – 19 iulie 2022
19 iulie – 02 aug 2022
02 – 16 aug 2022

Preț curs + cazare + mese:
£2020 pentru 2 săptămâni
£1010 pentru 1 săptămână suplimentară

Costuri suplimentare:
Bilet de avion 
Asigurare medicală și de călătorie
Bani de buzunar

Serviciile de consultanță oferite de Your Education Shape, pentru înscrierea în această tabără, sunt gratuite. 

RO

ES