Tabara recreativa engleza plus activitati pentru copii si tineri_Bromsgrove School

Tabără recreativă engleză + activități | Bromsgrove | UK

Dacă îți dorești o tabără de vară în care orele de limba engleză să fie completate de activități distractive și excursii, atunci această tabără recreativă este pentru tine.

În acest an, pe lângă studiul limbii engleze, organizatorul taberei extinde programul academic pentru a include zile sau jumătăți de zile de studiu săptămânal opțional în: astromomie și fizică, programare pe calculator și organizarea bugetului, investiții și aspecte legate de bani (Money Matters).

Pe durata celor 2 săptămâni de tabără jumătate din zi este alocată orelor de curs, cealaltă jumătate este dedicată activităților, participării la unul dintre cursurile suplimentare opționale sau excursiilor.

Te vei bucura de un program distractiv și vei putea interacționa cu copii și tineri britanici pe durata activităților și a excursiilor.

În fiecare săptămână vei avea 15 ore de limba engleză, predate de profesori nativi, specializați în predarea limbii engleze copiilor și tinerilor internaționali. La începutul taberei vei susține un test de limba engleză pentru a fi în grupa de studiu potrivită nivelului tău. Orele sunt interactive și te vor ajuta să îți îmbunătățești vocabularul, gramatica, comunicarea în limba engleză și abilitățile de prezentare.

  • Cursuri opționale suplimentare ce pot fi accesate în perioada 4 iulie – 18 iulie (săptămânile 1 și 2): programare pe calculator, Money Matters, fizică și astromomie.
  • Cursuri opționale suplimentare ce pot fi accesate în perioada 18 iulie – 1 august (săptămânile 3 și 4): Money Matters, fizică și astromomie.

Vei avea o multitudine de activități din care să alegi ce vrei să faci în fiecare zi: artă, ore de gătit, camping, dezbateri, prezentări de modă, gimnastică, dans, plimbări în natură, activități de orientare, origami, înot, experimente științifice, observarea stelelor, prim ajutor, tenis, camping, trambulină, volei, hărți de comori, zorbing, zumba, ateliere de scriere creativă și multe altele.

Te vei bucura și de excursii de o zi către destinații precum Warwick Castle, parcul tematic și grădina zoologică Drayton Manor, Shakespeare’s Stratford, West Midlands Safari Park, Liverpool City și Manchester Football Clubs, Stonehenge, Cadbury World, Longleat Safari Park, Bath Spa, Oxford și Londra.

Cu siguranță nu te vei plictisi pe durata celor 2, 3 sau 4 săptămâni de tabără!

Contactează-ne pentru informații suplimentare referitoare la cazare, mese, activități și procedura de înscriere.

Vârstă: 8-11 ani, 12-15 ani
Cazare: campusul Bromsgrove School
Perioadă:
04 – 18 iulie 2023
18 iulie – 01 aug. 2023

Preț curs + cazare + mese:
£2300 pentru 2 săptămâni
£1150 pentru 1 săptămână suplimentară

Costuri suplimentare:
Bilet de avion 
Asigurare medicală și de călătorie
Bani de buzunar

Serviciile de consultanță oferite de Your Education Shape, pentru înscrierea în această tabără, sunt gratuite. 

RO

ES