Tabara vocationala antreprenoriat UK

Antreprenoriat | Londra | UK

Dacă ești în căutarea unui program care să îți ofere o experiență practică și o imagine realistică asupra antreprenoriatului, atunci acest curs este pentru tine. Vei avea parte de activități interactive, seminare inspiraționale, vizite la companii și instituții relevante, coaching de carieră 1 la 1, oportunitatea de a învăța de la profesioniști din industrie și de a-ți construi relații cu aceștia.

Pentru cursurile oferite, organizatorul taberei colaborează cu specialiști de la Goldman Sachs, Financial Times, Rolls Royce, KPMG, CNN, BBC, Morgan Stanley, Ted Baker, Deloitte, Burberry, Boeing, Deutsche Bank, Disney, Samsung, NHS, The Guardian, Ernst & Young.

Vei testa cariera dorită îmbinând cunoștințele teoretice cu cele practice, ca mai apoi să poți lua decizia potrivită ȚIE.

În primele 5 zile vei descoperi care sunt aspectele fundamentale ale antreprenoriatului și pașii pe care trebuie să îi parcurgi pentru a deveni un antreprenor de succes, vei lucra în echipă pentru a dezvolta propriul start-up, vei prezenta planul de afaceri unui grup de investitori și vei primi feedback-ul lor. Coaching-ul, oferit de antreprenori cu experiență, te va ajuta să conștientizezi ce poți face acum pentru a ieși în evidență în viitor.

În următoarele 5 zile vei explora totul la un nivel mai aprofundat. Vei lucra alături de profesioniști din diverse industrii, inclusiv marketing, finanțe și consultanță, vei vizita start-up-uri de succes, vei fi în contact cu giganți ai afacerilor, vei descoperi viața de zi cu zi a unui antreprenor. Vei lucra în echipă pe diverse proiecte, le vei prezenta în fața specialiștilor și vei primi feedback.

În ultimele 5 zile te pregătești pentru admiterea la universitate și îți vei putea crea planul de dezvoltare personală sub îndrumarea unui expert, plan ce te va ajuta atât în procesul de admitere la universitate cât și în cariera pe care ți-o vei construi după absolvire. UCAS-ul, scrisoarea de motivație, și pregătirea pentru interviu cu responsabili cu admiterea de la universități de top din UK îți vor maximiza șansele de reușită la universitatea dorită. Vei vedea cum e să fii student la University of Oxford pentru o zi.

Orele de curs sunt completate de activități recreative, sociale și culturale.

Contactează-ne pentru informații suplimentare referitoare la cazare, mese, activități și procedura de înscriere.

Vârstă: 15 -18 ani
Cazare: campusul UCL
Perioadă:
22 iulie – 05 aug 2022

Costuri suplimentare:
Bilet de avion 
Asigurare medicală și de călătorie
Bani de buzunar

Preț curs + cazare + mese:
£1950 pentru primele 5 zile 
£3950 pentru primele 10 zile
£5850 pentru 15 zile 
£100/direcție transfer aeroport (opțional)

Preț curs:
£1350 pentru primele 5 zile 
£2600 pentru primele 10 zile
£3750 pentru 15 zile 

Serviciile de consultanță oferite de Your Education Shape, pentru înscrierea în această tabără, sunt gratuite. 

RO

ES