Banner_Antreprenoriat_Londra_UK_Tabara vocationala_Your Education Shape

Antreprenoriat

Londra | UK

Vârstă: 15-18 ani

Experimentează antreprenoriatul în mod practic și realist, dezvoltându-ți abilitățile de leadership, comunicare și rezolvare a problemelor.

Curs intensiv de antreprenoriat: de la idee la start-up multimiliardar

Dacă ești în căutarea unui program care să îți ofere o experiență practică și o imagine realistică asupra antreprenoriatului, atunci acest curs este pentru tine. Vei avea parte de activități interactive, seminare inspiraționale, vizite la companii și instituții relevante, coaching de carieră 1 la 1, oportunitatea de a învăța de la profesioniști din industrie și de a-ți construi relații cu aceștia.

Vei experimenta proiectarea unei strategii de business în vederea creării unei companii multimiliardare, vei vizita unele din companiile cu cea mare creștere și vei putea prezenta propriile idei unor investitori în capital de risc în cadrul unui eveniment gen Arena Leilor.

Vei testa cariera dorită îmbinând cunoștințele teoretice cu cele practice, ca mai apoi să poți lua decizia potrivită ȚIE.

În primele 5 zile vei descoperi care sunt aspectele fundamentale ale antreprenoriatului și pașii pe care trebuie să îi parcurgi pentru a deveni un antreprenor de succes, vei lucra în echipă pentru a dezvolta propriul start-up, vei prezenta planul de afaceri unui grup de investitori și vei primi feedback-ul lor. Coaching-ul, oferit de antreprenori cu experiență, te va ajuta să conștientizezi ce poți face acum pentru a ieși în evidență în viitor.

În următoarele 5 zile vei explora totul la un nivel mai aprofundat. Vei lucra alături de profesioniști din diverse industrii, inclusiv marketing, finanțe și consultanță, vei vizita start-up-uri de succes, vei fi în contact cu giganți ai afacerilor, vei descoperi viața de zi cu zi a unui antreprenor. Vei lucra în echipă pe diverse proiecte, le vei prezenta în fața specialiștilor și vei primi feedback.

În ultimele 5 zile vei beneficia de sesiuni speciale pentru dezvoltarea abilităților pe care universitățile și angajatorii le caută, precum vorbire în public, leadership, lucru în echipă, rezolvare a problemelor, comunicare, managementul timpului și negociere. Vei participa la diferite activități practice și interactive conduse de experți în domeniu, activități cum ar fi: lucrul cu propria echipă pentru a gândi un mod de creare a unui oraș potrivit pentru locuire pe Marte, îți vei folosi abilitățile de comunicare pentru a ghida un membru al echipei legat la ochi într-o cursă de obstacole, vei analiza critic activități de vorbire în public, vei lucra cu echipa pentru a rezolva situația simulată a unei luări de ostatici prin folosirea a diferite tehnici de negociere, vei trece prin rezolvarea unei serii de probleme complexe sub presiunea timpului. De asemenea, vei participa la simularea unei crize umanitare unde va trebui să identifici obiectivele, să decizi și să execuți prioritățile sub presiunea timpului.

Orele de curs sunt completate de activități recreative, sociale și culturale.

Contactează-ne pentru informații suplimentare referitoare la cazare, mese, activități și procedura de înscriere.

Vârstă: 15 -18 ani
Cazare: campusul UCL
Perioadă:
28 iulie – 11 aug 2023

Costuri suplimentare:
Bilet de avion 
Asigurare medicală și de călătorie
Bani de buzunar

Preț curs + cazare + mese:
£2375 pentru primele 5 zile
£4500 pentru primele 10 zile
£6350 pentru 15 zile
£150/direcție transfer aeroport (opțional)

Preț curs:
£1475 pentru primele 5 zile
£2850 pentru primele 10 zile
£3950 pentru 15 zile

Serviciile de consultanță oferite de Your Education Shape, pentru înscrierea în această tabără, sunt gratuite.