Banner_Arte vizuale_Londra_UK_Tabara vocationala_Your Education Shape

Arte vizuale

Londra | UK

Vârstă: 15-18 ani

Descoperă lumea artei vizuale prin intermediul unui program practic și interactiv. Alătură-te profesioniștilor și transformă-ți pasiunea pentru artă într-o carieră de succes. Înscrie-te acum pentru a fi parte dintr-o experiență unică și inspirațională!

O călătorie interactivă în lumea artelor vizuale

Dacă ești în căutarea unui program care să îți ofere o experiență practică, dacă îți dorești să lucrezi cu profesioniști specializați în artă plastică, design grafic, ilustrație, animație, curatorie și multe altele, atunci acest curs este pentru tine.

 

În primele 5 zile vei dobândi experiență directă pe sculptură, desen, Art, Archive & Auction, tipografie și legătorie de cărți, ilustrare și animație. Într-un studio de artă plastică vei încerca diferite tehnici de lucru, vei vizita una dintre cele mai importante galerii publice din Londra, vei desena, vei face cunoștință cu creatori din lumea ilustrației și designului grafic independent și vei avea o mai bună înțelegere a procesului curatorial. Un fotograf profesionist te va ajuta să îți fotografiezi lucrările pentru portofoliul pe care îl vei prezenta unor profesioniști. Coaching-ul de care vei beneficia te va ajuta să conștientizezi ce trebuie să faci pentru a avea o carieră de success în domeniul artelor vizuale.

 

În următoarele 5 zile vei experimenta arta dintr-o nouă perspectivă. Vei păși în tărâmul virtual și vei contribui la crearea unui joc video, vei învăța cum să dai viață personajelor și vei produce propria animație. Vei descoperi ce trenduri sunt în artă și cum ar putea arăta în viitor, experimentând realitatea virtuală și augmentată, moduri în care arta poate influența societatea și vei crea propria piesă de artă de avangardă sub supravegherea unui artist profesional. Vei învăța cum să îți promovezi propriile creații, descoperind elemente de bază cum ar fi reprezentarea, selecția și rolul unui agent. Înțelegând diferența dintre artă și design și descoperind latura creativă a marketingului, vei crea conceptul de branding, posterul și invitațiile pentru propria expoziție de artă. Vei organiza o expoziție într-o galerie de top din Londra și îți vei prezenta portofoliul unui grup de artiști de la Royal Academy of Art.

 

În ultimele 5 zile vei beneficia de sesiuni speciale pentru dezvoltarea abilităților pe care universitățile și angajatorii le caută, precum vorbire în public, leadership, lucru în echipă, rezolvare a problemelor, comunicare, managementul timpului și negociere. Vei participa la diferite activități practice și interactive conduse de experți în domeniu, activități cum ar fi: lucrul cu propria echipă pentru a gândi un mod de creare a unui oraș potrivit pentru locuire pe Marte, îți vei folosi abilitățile de comunicare pentru a ghida un membru al echipei legat la ochi într-o cursă de obstacole, vei analiza critic activități de vorbire în public, vei lucra cu echipa pentru a rezolva situația simulată a unei luări de ostatici prin folosirea a diferite tehnici de negociere, vei trece prin rezolvarea unei serii de probleme complexe sub presiunea timpului. De asemenea, vei participa la simularea unei crize umanitare, unde va trebui să identifici obiectivele, să decizi și să execuți prioritățile sub presiunea timpului.

 

Orele de curs sunt completate de activități recreative, sociale și culturale.

 

Contactează-ne pentru informații suplimentare referitoare la cazare, mese, activități și procedura de înscriere.

Vârstă: 15 -18 ani
Cazare: campusul UCL
Perioadă:
28 iulie – 11 aug. 2023

Costuri suplimentare:
Bilet de avion 
Asigurare medicală și de călătorie
Bani de buzunar

Preț curs + cazare + mese:
£2375 pentru primele 5 zile
£4500 pentru primele 10 zile
£6350 pentru 15 zile
£150/direcție transfer aeroport (opțional)

Preț curs:
£1475 pentru primele 5 zile
£2850 pentru primele 10 zile
£3950 pentru 15 zile

Serviciile de consultanță oferite de Your Education Shape, pentru înscrierea în această tabără, sunt gratuite.