Tabara vocationala arte vizuale UK

Arte vizuale | Londra | UK

Dacă ești în căutarea unui program care să îți ofere o experiență practică, dacă îți dorești să lucrezi cu profesioniști specializați în artă plastică, design grafic, ilustrație, animație, curatorie și multe altele, atunci acest curs este pentru tine.

Pentru cursurile oferite, organizatorul taberei colaborează cu specialiști de la Disney, Ted Baker, Burberry, CNN, BBC, Goldman Sachs, Financial Times, Rolls Royce, KPMG, Morgan Stanley, Deloitte, Boeing, Deutsche Bank, Deloitte, Samsung, NHS, The Guardian, Ernst & Young.

În primele 5 zile îți vei dobândi experiență directă pe sculptură, desen, Art, Archive & Auction, tipografie și legătorie de cărți, ilustrare și animație. Într-un studio de artă plastică vei încerca diferite tehnici de lucru, vei vizita una dintre cele mai importante galerii publice din Londra, vei desena, vei face cunoștință cu creatori din lumea ilustrației și designului grafic independent și vei avea o mai bună înțelegere a procesului curatorial. Un fotograf profesionist te va ajuta să îți fotografiezi lucrările pentru portofoliul pe care îl vei prezenta unor profesioniști. Coaching-ul de care vei beneficia te va ajuta să conștientizezi ce trebuie să faci pentru a avea o carieră de success în domeniul artelor vizuale.

În următoarele 5 zile vei experimenta arta dintr-o nouă perspectivă. Vei păși în tărâmul virtual și vei contribui la crearea unui joc video, vei învăța cum să dai viață personajelor și vei produce propria animație. Înțelegând diferența dintre artă și design și descoperind latura creativă a marketingului, vei crea conceptul de branding, posterul și invitațiile pentru propria expoziție de artă. Vei organiza o expoziție într-o galerie de top din Londra și îți vei prezenta portofoliul unui grup de artiști de la Royal Academy of Art.

Orele de curs sunt completate de activități recreative, sociale și culturale.

Contactează-ne pentru informații suplimentare referitoare la cazare, mese, activități și procedura de înscriere.

Vârstă: 15 -18 ani
Cazare: campusul UCL
Perioadă:
22 – 31 iulie 2022

Costuri suplimentare:
Bilet de avion 
Asigurare medicală și de călătorie
Bani de buzunar

Preț curs + cazare + mese:
£1950 pentru primele 5 zile 
£3950 pentru 10 zile
£100/direcție transfer aeroport (opțional)

Preț curs:
£1350 pentru primele 5 zile 
£2600 pentru 10 zile

Serviciile de consultanță oferite de Your Education Shape, pentru înscrierea în această tabără, sunt gratuite. 

RO

ES