Tabara vocationala data science UK

Data Science | Cambridge | UK

Cursul de Data Science este potrivit tinerilor independenți, care vor să studieze într-un mod aplicat și interactiv. Învățarea experiențială, invitații speciali și proiectele la care vei lua parte îți vor oferi posibilitatea să studiezi cursul ales într-un format diferit de cel cu care te-ai obișnuit la liceu.

Data Science sau Big Data revoluționează fiecare aspect al vieții noastre. Cum îi valorificăm potențialul pentru a ajuta la dezvoltarea de produse, de afaceri, pentru a îmbunătăți serviciile medicale și pentru a construi orașe mai inteligente?

Pe parcursului celor 2/4 săptămâni de curs vei vedea cum Big Data câștigă pe fiecare disciplină: de la tranzacționarea algoritmică pe piețele financiare până la prezicerea tipurilor de picturi ce vor fi expuse la Metropolitan Museum of Art, și la modul în care rețelele de socializare creează bule de filtrare în consumul de știri. Vei vedea și care sunt noile provocări tehnice generate de Big Data.

Vei fi echipat cu setul de instrumente al cercetătorilor de date: de la tehnici statistice pentru analiză predictivă până la cartografiere și achiziționarea de date prin intermediul API-urilor și web scraping.

Vei învăța de la profesori care au absolvit universități de top, de la profesioniști creativi pasionați de domeniul ales și dornici să își împărtășească cunoștințele.

Workshop-urile, invitații speciali, excursiile, activitățile recreative și sociale sunt parte din programul taberei.

Contactează-ne pentru informații suplimentare referitoare la cazare, mese, activități și procedura de înscriere.

Vârstă: 15-18 ani
Cazare: campusul Jesus College, Cambridge University
Perioadă:
9 – 22 iulie 2023
24 iulie – 06 aug. 2023

Preț curs + cazare + 2 mese/zi:
$6785 pentru 2 săptămâni
$11750 pentru 4 săptămâni

Costuri suplimentare:
Bilet de avion 
Asigurare medicală și de călătorie
Bani de buzunar
Bani pentru masa de prânz

Serviciile de consultanță oferite de Your Education Shape, pentru înscrierea în această tabără, sunt gratuite. 

RO

ES