Tabara vocationala drept UK

Drept | Londra | UK

Pe durata celor 10/15 zile ale acestei tabere vei avea cele mai diverse experiențe din domeniul juridic pe care ți le poți imagina: vei susține un caz referitor la drepturile omului în Curtea Supremă din Londra, te vei ocupa de un caz de crimă de la început până la sfârșit sub supravegherea unor avocați experți și vei participa la o sesiune privată de networking cu avocați corporativi într-unul din zgârie-norii Londrei.

De asemenea, sunt disponibile vizite captivante la Houses of Parliament, la o organizație nonprofit renumită din domeniul drepturilor omului și la University of Oxford.

În primele 5 zile ale cursului vei trăi experiența unui proces de crimă, ce include: interogarea martorilor, analiza probelor criminalistice, susținerea discursurilor de deschidere și de închidere. Cu această ocazie vei experimenta dreptul corporativ și al familiei.

Următoarele 5 zile vor continua cu susținerea unui caz de drepturi ale omului și vei avea parte de sesiuni de îmbunătățire a vorbitului în public, sub supervizarea unor avocați. Vei lucra în echipă pentru a efectua analize juridice asupra unui caz complex care a fost contestat până la Curtea Supremă. Se vor aloca roluri și fiecare își va prezenta cazul în fața avocaților cu experiență. De asemenea, în aceste zile te vei bucura de sesiuni private de networking cu avocați care au văzut unele dintre cele mai importante cazuri din Marea Britanie.

În ultimele 5 zile te pregătești pentru admiterea la universitate și îți vei putea crea planul de dezvoltare personală sub îndrumarea unui expert, plan ce te va ajuta atât în procesul de admitere la universitate cât și în cariera pe care ți-o vei construi după absolvire. UCAS-ul, scrisoarea de motivație, și pregătirea pentru interviu cu responsabili cu admiterea de la universități de top din UK îți vor maximiza șansele de reușită la universitatea dorită. Vei vedea cum e să fii student la University of Oxford pentru o zi.

Orele de curs sunt completate de activități recreative, sociale și culturale.

Contactează-ne pentru informații suplimentare referitoare la cazare, mese, activități și procedura de înscriere.

Vârstă: 15 -18 ani
Cazare: campusul UCL
Perioadă:
08 – 22 iulie 2022;
22 iulie – 05 aug 2022;
19 aug – 02 sep 2022

Costuri suplimentare:
Bilet de avion 
Asigurare medicală și de călătorie
Bani de buzunar

Preț curs + cazare + mese:
£1950 pentru primele 5 zile 
£3950 pentru primele 10 zile
£5850 pentru 15 zile 
£100/direcție transfer aeroport (opțional)

Preț curs:
£1350 pentru primele 5 zile 
£2600 pentru primele 10 zile
£3750 pentru 15 zile 

Serviciile de consultanță oferite de Your Education Shape, pentru înscrierea în această tabără, sunt gratuite. 

RO

ES