Banner_Drept_Londra_UK_Tabara vocationala_Your Education Shape

Drept

Londra | UK

Vârstă: 15-18 ani

Bucură-te de o experiență practică și diversă în domeniul juridic. Fă primul pas spre o carieră de succes în drept!

O experiență practică pentru viitorii profesioniști

Pe durata celor 2 săptămâni vei avea cele mai diverse experiențe din domeniul juridic pe care ți le poți imagina: vei susține un caz referitor la drepturile omului în Curtea Supremă din Londra, te vei ocupa de un caz de crimă de la început până la sfârșit sub supravegherea unor avocați experți și vei participa la o sesiune privată de networking cu avocați corporativi într-unul din zgârie-norii Londrei.

De asemenea, sunt disponibile vizite captivante la Curtea Supremă, la o organizație nonprofit renumită din domeniul drepturilor omului (Amnesty International) și la UCL.

În prima săptămână  vei trăi experiența unui proces de crimă, ce include: interogarea martorilor, analiza probelor criminalistice, susținerea discursurilor de deschidere și de închidere. Cu această ocazie vei experimenta dreptul corporativ și al familiei.

A doua săptămână va continua cu analizarea unui caz de drepturi ale omului și vei avea parte de sesiuni de îmbunătățire a vorbitului în public, sub supervizarea unor avocați. Vei întâlni specialiști din cadrul organizației Amnesty International, unde vei aborda aspecte legate de drepturilor omului și vei participa la un proiect de echipă pe o problemă specifică. Vei cunoaște experți în dreptul public și vei lucra în echipă la un caz suspect de deces în custodia poliției. Vei cunoaște aspecte ale dreptului internațional și ale negocierii de tratate participând la un proiect de echipă unde va trebui să găsești soluții și să negociezi cei mai buni termeni ai tratatului de pace pentru țara alocată în cazul unui scenariu de conflict. De asemenea, în aceste zile te vei bucura de sesiuni private de networking cu avocați de top din Marea Britanie.

Pentru a doua săptămână există posibilitatea de a alege varianta premium, ce include, pe lângă cele oferite în varianta standard, și 15 ore de pregătire a propriului portofoliu cu profesioniști din domeniu, ce te vor învăța cum să construiești propriul CV in mod profesionist, cum să creezi un profil de LinkedIn de excepție, vei primi propriul profil de personalitate prin intermediul testării psihometrice și al profilării de personalitate și vei participa la o provocare competitivă în echipă în urma căreia vei primi un raport de feedback personalizat. De asemenea, vei avea parte de discursuri și networking cu lideri de succes, precum și de o cină de gală privată, cu profesioniști, pe râul Tamisa.

Orele de curs sunt completate de activități recreative, sociale și culturale.

Contactează-ne pentru informații suplimentare referitoare la cazare, mese, activități și procedura de înscriere.

Vârstă: 15 -18 ani
Cazare: campusul UCL
Date de începere curs:
08 iulie 2024
29 iulie 2024 
19 august 2024

Perioade pentru 2 săptămâni cu cazare:
07 – 20 iulie 2024
28 iulie – 10 aug. 2024
18 – 31 august 2024

Preț curs + cazare + mese:
£3150 pentru 1 săptămână
£5550 pentru 2 săptămâni standard
£6550 pentru 2 săptămâni premium
£150/direcție transfer aeroport (opțional)

Preț curs:
£1950 pentru 1 săptămână
£2950 pentru 2 săptămâni standard
£3950 pentru 2 săptămâni premium

Costuri suplimentare:
Bilet de avion 
Asigurare medicală și de călătorie
Bani de buzunar

Serviciile de consultanță oferite de Your Education Shape, pentru înscrierea în această tabără, sunt gratuite.