Banner_Drept_Londra_UK_Tabara vocationala_Your Education Shape

Drept

Londra | UK

Vârstă: 15-18 ani

Bucură-te de o experiență practică și diversă în domeniul juridic. Fă primul pas spre o carieră de succes în drept!

O experiență practică pentru viitorii profesioniști

Pe durata celor 10/15 zile ale acestei tabere vei avea cele mai diverse experiențe din domeniul juridic pe care ți le poți imagina: vei susține un caz referitor la drepturile omului în Curtea Supremă din Londra, te vei ocupa de un caz de crimă de la început până la sfârșit sub supravegherea unor avocați experți și vei participa la o sesiune privată de networking cu avocați corporativi într-unul din zgârie-norii Londrei.

De asemenea, sunt disponibile vizite captivante la Curtea Supremă, la o organizație nonprofit renumită din domeniul drepturilor omului (Amnesty International) și la UCL.

În primele 5 zile ale cursului vei trăi experiența unui proces de crimă, ce include: interogarea martorilor, analiza probelor criminalistice, susținerea discursurilor de deschidere și de închidere. Cu această ocazie vei experimenta dreptul corporativ și al familiei.

Următoarele 5 zile vor continua cu analizarea unui caz de drepturi ale omului și vei avea parte de sesiuni de îmbunătățire a vorbitului în public, sub supervizarea unor avocați. Vei întâlni specialiști din cadrul organizației Amnesty International, unde vei aborda aspecte legate de drepturilor omului și vei participa la un proiect de echipă pe o problemă specifică. Vei cunoaște experți în dreptul public și vei lucra în echipă la un caz suspect de deces în custodia poliției. Vei cunoaște aspecte ale dreptului internațional și ale negocierii de tratate participând la un proiect de echipă unde va trebui să găsești soluții și să negociezi cei mai buni termeni ai tratatului de pace pentru țara alocată în cazul unui scenariu de conflict. De asemenea, în aceste zile te vei bucura de sesiuni private de networking cu avocați de top din Marea Britanie.

În ultimele 5 zile vei beneficia de sesiuni speciale pentru dezvoltarea abilităților pe care universitățile și angajatorii le caută, precum leadership, lucru în echipă, rezolvare a problemelor, agilitate, comunicare și managementul timpului. Vei participa la diferite activități practice și interactive conduse de experți în domeniu, activități cum ar fi: lucrul cu propria echipă pentru a gândi un mod de creare a unui oraș potrivit pentru locuire pe Marte, îți vei folosi abilitățile de comunicare pentru a ghida un membru al echipei legat la ochi într-o cursă de obstacole, vei analiza critic activități de vorbire în public, vei lucra cu echipa pentru a rezolva situația simulată a unei luări de ostatici prin folosirea a diferite tehnici de negociere, vei trece prin rezolvarea unei serii de probleme complexe sub presiunea timpului. De asemenea, vei participa la simularea unei crize umanitare, unde va trebui să identifici obiectivele, să decizi și să execuți prioritățile sub presiunea timpului.

Orele de curs sunt completate de activități recreative, sociale și culturale.

Contactează-ne pentru informații suplimentare referitoare la cazare, mese, activități și procedura de înscriere.

Vârstă: 15 -18 ani
Cazare: campusul UCL
Perioadă:
07 – 21 iulie 2023
28 iulie – 11 aug. 2023
18 aug. – 01 sept. 2023

Costuri suplimentare:
Bilet de avion 
Asigurare medicală și de călătorie
Bani de buzunar

Preț curs + cazare + mese:
£2375 pentru primele 5 zile
£4500 pentru primele 10 zile
£6350 pentru 15 zile
£150/direcție transfer aeroport (opțional)

Preț curs:
£1475 pentru primele 5 zile
£2850 pentru primele 10 zile
£3950 pentru 15 zile

Serviciile de consultanță oferite de Your Education Shape, pentru înscrierea în această tabără, sunt gratuite.