Fine Art_tabara de orientare in cariera

Fine Art | Londra | UK

Ești pasionat de artele plastice și istoria artei și vrei să afli cât mai multe despre industria legată de acest domeniu și de ce este nevoie pentru a lucra ca și creator sau curator? Atunci această tabără de vară este ideală pentru a descoperi această lume, prin intermediul proiectelor interactive, a atelierelor și a interacțiunilor cu specialiști.

Vei avea parte de orientare, introducere și familiarizare aprofundată a artelor plastice, ce se bazează pe o tradiție consacrată a educației artistice și vei căpăta o serie de abilități și cunoștințe artistice ce te vor ajuta mai departe în studiile universitare și în carieră.

De-a lungul celor 2 săptămâni de tabără:

  • Vei înțelege imaginea de ansamblu a istoriei artei, explorând mișcările ce au influențat arta de-a lungul timpului, cum ar fi cultura clasică, religia, perioada iluminismului, romantismul și post-colonialismul. Vei afla despre personalități academice, de exemplu Platon, Aquino, Darwin, Freud și Marx. Astfel vei înțelege cum s-a dezvoltat arta de-a lungul timpului, precum și influențele cheie ce au modelat-o și transformat-o.
  • Vei explora istoriile lucrărilor de artă contemporană, urmărind descendența acestora de la modernism la post-modernism. Vei descoperi diferiți artiști ce au avut cea mai mare influență în cele două ere, evaluând influența lor asupra lumii artelor.
  • Vei studia diferite metode de interpretare și analiză vizuală, de interpretare a artei, culturii și produselor culturale. Vei arunca o privire asupra semioticii, iconografiei/iconologiei, genului, marxismului și asupra sistemelor estetice non-europene, ca metode de analiză vizuală.
  • Vei explora și vei înțelege problemele actuale din lumea artelor plastice și vei învăța cum să îți articulezi ideile în mod eficient.
  • Vei studia cum să îți îmbunătățești viziunea creativă prin înțelegerea importanței elementelor scenei, cum ar fi lumină, culoare, textură și vei învăța cum să le utilizezi pentru a îți îmbunătăți fotografia. Vei lucra cu diferite tehnici fotografice, vei examina lucrări profesionale și vei face o analiză informată a tehnicilor aplicate.
  • Vei descoperi tehnici practice de sculptură, explorând metoda Sinclair, precum și abilități și tehnici profesionale de sculptură realistă. Vei lucra la propria sculptură a unei figuri.
  • Vei dezvolta diferite abilități artistice, prin exerciții practice și suport constructiv. Vei experimenta cu diferite materiale, medii și subiecte, lucrând la picturi și desene de peisaje din natură, imagini interioare, portrete și animale.
  • Vei descoperi ce înseamnă instalațiile de artă, explorând diferite lucrări în și în afara Londrei. Vei căpăta o bună înțelegere despre ce sunt acestea și vei începe să dezvolți propriile idei.

Ca o completare a experienței acestui curs de vară vin și excursiile și vizitele la diferite companii și obiective din domeniu, în care vei avea ocazia să vezi cum e lucrul în lumea artei, să cunoști, să discuți și să înveți de la profesioniști din aceste companii și să înțelegi ce oportunități pot fi în acest domeniu. În program sunt incluse și vizite la Tate Modern și Tate Britain, unde poți vedea o serie de lucrări de artă moderne și contemporane, britanice și internaționale.

În completarea orelor de curs bineînțeles că te vei putea bucura și de diferite activități sociale, sportive și distractive, precum și de excursii în care vei vizita diferite obiective din Londra. Cina formală la un restaurant de top din Londra și ceremonia de absolvire vin să completeze experiența.

Contactează-ne pentru informații suplimentare referitoare la cazare, mese, activități și procedura de înscriere.

Vârstă: 15-18 ani
Cazare: campusul UCL

Perioadă:
02 – 15 iulie 2023
16 – 29 iulie 2023

Preț curs + cazare + mese:
£5995 pentru 2 săptămâni

Costuri suplimentare:
Bilet de avion 
Asigurare medicală și de călătorie
Bani de buzunar
Bani pentru masa de prânz
Transfer aeroport

Serviciile de consultanță oferite de Your Education Shape, pentru înscrierea în această tabără, sunt gratuite. 

RO

ES