Tabara vocationala inginerie aerospatiala UK

Inginerie aerospațială | Cambridge | UK

Ești în clasa a 10-a, a 11-a sau a 12-a și îți dorești să studiezi inginerie aerospațială la universitate? Atunci acest curs aplicat și interactiv este pentru tine. Este un program potrivit tinerilor independenți, care vor să experimenteze viața de student.

Cursul de inginerie aerospațială acoperă o gamă variată de subiecte, cum ar fi aerodinamică, electronică, mecanică, sisteme de operare, statistică și termodinamică, ce îți vor dezvolta și îmbogăți cunoștințele legate de crearea unei aeronave.

Cursul se va încheia cu o simulare de proiectare de tipul celei realizate în birourile unei companii din domeniu. Vei trece prin fiecare etapă în dezvoltarea unui nou vehicul, inclusiv profilare aerodinamică, dimensionare motor și design structural.

Învățarea experiențială, vizitele la muzee, invitații speciali și proiectele la care vei lua parte îți vor oferi posibilitatea să studiezi cursul de inginerie aerospațială într-un format diferit de cel cu care te-ai obișnuit la liceu.

De asemenea, pe durata programului vei explora orașul și te vei folosi de resursele pe care ți le oferă, vei învăța de la profesori care au absolvit universități de top, de la profesioniști creativi, pasionați de inginerie aerospațială și dornici să își împărtășească cunoștințele.

Contactează-ne pentru informații suplimentare referitoare la cazare, mese, activități și procedura de înscriere.

Vârstă: 15 -18 ani
Cazare: Campusul Jesus College, University of Cambridge
Perioadă:
9 – 22 iulie 2023
24 iulie – 06 aug. 2023

Preț curs + cazare + 2 mese/zi:
$6785 pentru 2 săptămâni
$11750 pentru 4 săptămâni

Costuri suplimentare:
Bilet de avion 
Asigurare medicală și de călătorie
Bani de buzunar
Bani pentru masa de prânz

Serviciile de consultanță oferite de Your Education Shape, pentru înscrierea în această tabără, sunt gratuite. 

RO

ES