Tabara vocationala inginerie UK

Inginerie | Oxford | UK

Te gândești să urmezi o carieră în inginerie și ai dori să testezi această carieră? Sau vrei să primești o introducere în acest domeniu pentru a vedea dacă ți se potrivește? Atunci această tabără de vară este ceea ce cauți.

Prin intermediul lecțiilor teoretice și practice vei putea explora diferite ramuri ale ingineriei, cum ar fi inginerie mecanică, inginerie electronică și construcții. Pe durata desfășurării taberei vei studia proprietățile diferitelor materiale, fabricație, desen ingineresc, sisteme structurale statice, sisteme electro-mecanice, acțiunea forțelor și aplicații ale tehnologiei inginerești, cu scopul de a-ți construi baza pentru a avea succes în aplicarea la universitate și dincolo de aceasta.

Atelierele practice la care vei participa, cum ar fi realizarea de mini poduri hidraulice sau de vehicule electrice pe baterie, te vor încuraja să testezi și să aplici noile cunoștințe dobândite pentru a câștiga noi abilități, precum rezolvarea problemelor, munca în echipă și management de proiect.

În afara orelor de curs și a atelierelor te vei bucura și de excursii la diferite obiective, care pot fi fabrica auto Mini, centrul științific We The Curious sau Science Museum London, precum și de activități sociale, distractive și sportive, cum ar fi de exemplu filme, popice, jocuri și plimbări prin Oxford, ce te vor ajuta la exersarea limbii engleze, la apropierea de colegii de curs și, de ce nu, la stabilirea de prietenii durabile.

Contactează-ne pentru informații suplimentare referitoare la cazare, mese, activități și procedura de înscriere.

Vârstă: 13-16 ani; 16-18 ani
Cazare: campusul d’Overbroeck’s/Oxford International College
Perioadă:
11 iulie – 8 aug. 2023 (13-16 ani, d’Overbroeck’s)
4 iulie – 1 aug. 2023 (13-16 ani, 16-18 ani, Oxford International College)

Preț curs + cazare + mese:
£4940 pentru 2 săptămâni
Transferul de la aeroportul Heathrow/Gatwick între orele 10:00 – 20:00, în zilele specifice, este inclus în pachet.

Costuri suplimentare:
Bilet de avion 
Asigurare medicală și de călătorie
Bani de buzunar

Serviciile de consultanță oferite de Your Education Shape, pentru înscrierea în această tabără, sunt gratuite. 

RO

ES