Tabara vocationala medicina genetica si neurostiinte UK

Medicină, genetică și neuroștiințe | Cambridge | UK

Îți dorești o carieră în domeniul medical? Ești motivat și vrei să îți aprofundezi cunoștințele în domeniul ales pentru facultate studiind într-un format diferit de cel cu care te-ai obișnuit la liceu? Atunci cursurile de mai jos pot fi potrivite pentru tine.

Sunt cursuri introductive pentru ceea ce urmează să studiezi la universitate. Vei învăța de la profesori care au absolvit universități de top, de la profesioniști creativi, pasionați de domeniul ales și dornici să își împărtășească cunoștințele.

Învățarea experiențială, vizitele la diferite obiective, excursiile pe teren, invitații speciali și proiectele la care vei lua parte îți vor oferi cadrul potrivit pentru dobândirea de noi cunoștințe.

Îți poți alege un curs pentru fiecare 2 săptămâni de tabără:

  • Genetică: vei descoperi disciplinele interesante care transformă medicina. Lucrând la proiecte alături de cercetători, studiezi bolile moștenite și descoperi genetica medicală, legăturile genetice, manipularea ADN-ului și secvențierea genomică. Analizezi factorii care stau la baza bolilor și explorezi semnificația și problemele etice din jurul ingineriei genetice, clonării și terapiei genetice.
  • Medicină: îți vor fi introduse aspecte cheie referitoare la medicina și practica medicală modernă prin intermediul prelegerilor de specialitate, experimentelor și discuțiilor din clasă. Astfel vei putea studia aspectele principale ale anatomiei și fiziologiei umane, ale patologiei și importanței anumitor boli, principalele provocări ale științei medicale și varietatea carierelor în medicină.
  • Medicine and the Brain: vei examina dezvoltarea medicinei focusându-te pe neuroștiințe, vei studia aspectele principale ale psihologiei cognitive, ale neuroanatomiei și neuropsihologiei, practici și metode clinice, precum și tehnologia din spatele unor instrumente de diagnosticare cum ar fi scanerele CT și RMN.

Este o tabără potrivită tinerilor independenți, care vor să studieze cursurile alese într-un mod aplicat și interactiv.

Workshop-urile, invitații speciali, excursiile și activitățile recreative și sociale sunt parte din program.

Contactează-ne pentru informații suplimentare referitoare la cazare, mese, activități și procedura de înscriere.

Vârstă: 15-18 ani
Cazare: campusul Jesus College, Cambridge University
Perioadă:
9 – 22 iulie 2023
24 iulie – 06 aug. 2023

Preț curs + cazare + 2 mese/zi:
$6785 pentru 2 săptămâni
$11750 pentru 4 săptămâni

Costuri suplimentare:
Bilet de avion 
Asigurare medicală și de călătorie
Bani de buzunar
Bani pentru masa de prânz

Serviciile de consultanță oferite de Your Education Shape, pentru înscrierea în această tabără, sunt gratuite. 

RO

ES