Banner_Tabara vocationala_Medicină, genetică și neuroștiințe_Cambridge_UK_Your Education Shape

Medicină, genetică și neuroștiințe

Cambridge | UK

Vârstă: 15-18 ani

De la cursuri și workshop-uri interactive, până la prelegeri captivante și experimente practice, această tabără oferă nu doar cunoștințe teoretice, ci și oportunități reale de învățare și descoperire. Indiferent de cursul ales, vei fi ghidat de profesioniști pasionați, gata să împărtășească din experiența lor și să te inspire.

Descoperă lumea medicală și a științelor

Ești în căutarea unei experiențe de învățare care să îți transforme pasiunea pentru medicină și științe într-o adevărată aventură academică? 

Ești motivat și vrei să îți aprofundezi cunoștințele în domeniul ales pentru facultate studiind într-un format diferit de cel cu care te-ai obișnuit la liceu? Atunci cursurile de mai jos pot fi potrivite pentru tine.

Sunt cursuri introductive pentru ceea ce urmează să studiezi la universitate. Vei învăța de la profesori care au absolvit universități de top, de la profesioniști creativi, pasionați de domeniul ales și dornici să își împărtășească cunoștințele.

Învățarea experiențială, vizitele la diferite obiective, excursiile pe teren, invitații speciali și proiectele la care vei lua parte îți vor oferi cadrul potrivit pentru dobândirea de noi cunoștințe.

Îți poți alege un curs pentru fiecare 2 săptămâni de tabără.

Genetică

Vei descoperi disciplinele interesante care transformă medicina. Lucrând la proiecte alături de cercetători, studiezi bolile moștenite și descoperi genetica medicală, legăturile genetice, manipularea ADN-ului și secvențierea genomică. Analizezi factorii care stau la baza bolilor și explorezi semnificația și problemele etice din jurul ingineriei genetice, clonării și terapiei genetice.

Medicină

Îți vor fi introduse aspecte cheie referitoare la medicina și practica medicală modernă prin intermediul prelegerilor de specialitate, experimentelor și discuțiilor din clasă. Astfel vei putea studia aspectele principale ale anatomiei și fiziologiei umane, ale patologiei și importanței anumitor boli, principalele provocări ale științei medicale și varietatea carierelor în medicină.

Medicine and the Brain

Vei examina dezvoltarea medicinei focusându-te pe neuroștiințe, vei studia aspectele principale ale psihologiei cognitive, ale neuroanatomiei și neuropsihologiei, practici și metode clinice, precum și tehnologia din spatele unor instrumente de diagnosticare cum ar fi scanerele CT și RMN.

Este o tabără potrivită tinerilor independenți, care vor să studieze cursurile alese într-un mod aplicat și interactiv.

Workshop-urile, invitații speciali, excursiile și activitățile recreative și sociale sunt parte din program.

Contactează-ne pentru informații suplimentare referitoare la cazare, mese, activități și procedura de înscriere.

Vârstă: 15-18 ani (clasele 10-12)
Cazare: campusul Jesus College, Cambridge University

Perioadă:
07 – 20 iulie 2024
22 iulie – 04 aug. 2024

Preț curs + cazare + 2 mese/zi:
$7125 pentru 2 săptămâni
$12335 pentru 4 săptămâni

Costuri suplimentare:
Bilet de avion 
Asigurare medicală și de călătorie
Bani de buzunar
Bani pentru masa de prânz

Serviciile de consultanță oferite de Your Education Shape, pentru înscrierea în această tabără, sunt gratuite.