Banner tabara Medicina_Londra_UK_Tabara vocationala_Your Education Shape

Medicină

Londra | UK

Vârstă: 15-18 ani

Descoperă fascinanta lume a medicinei și dezvoltă-ți abilitățile pentru o carieră de succes în domeniul medical. Înscrie-te acum și începe aventura ta în acest domeniu plin de provocări și satisfacții.

O experiență practică pentru viitorii profesioniști

Dacă ești în căutarea unui program care să îți ofere o experiență practică și captivantă și îți dorești să ai oportunitatea de a lucra cu medici profesioniști specializați în oncologie, chirurgie, medicină de urgență, cardiologie și alte specializări, atunci acest curs este pentru tine.

Iată câteva dintre experiențele pe care acest curs ți le oferă: vei consulta pacienți reali, vei urmări pas cu pas medicii în timpul exercitării meseriei lor și vei practica diferite sarcini medicale într-un spital universitar. De asemenea, vei avea parte de pregătire în vederea aplicării la universitățile de medicină dorite cu ofițeri de admitere și cu actuali studenți la medicină. Pe baza informațiilor primite vei ști cum să îți setezi așteptările pentru a fi în concordanță cu realitatea.

În primele 5 zile ale taberei vei putea să urmărești o operație chirurgicală, să efectuezi diferite proceduri medicale cum ar fi CPR și sutură, să cunoști pacienți reali și istoria lor medicală. În ceea ce privește admiterea la universitate, medici care conduc interviurile de admitere și actuali studenți îți vor oferi informații utile referitoare la structura interviurilor, pregătirea scrisorii de motivație, testele de admitere.

Următoarele 5 zile îți vor permite să îți dezvolți abilitățile clinice necesare pentru a efectua vizite pe secție. Vei petrece două zile într-un spital universitar, unde descoperi utilizarea tot mai mare a tehnologiei în practica medicală. Vei explora modul în care, în calitate de medic, poți juca un rol important în cercetarea și dezvoltarea de noi medicamente. Vei folosi tehnologia VR și vei învăța să monitorizezi pacienții care au nevoie de îngrijiri de urgență. Vei gestiona urgențele medicale simulate, sub supravegherea unui chirurg. Vei revizui datele pacienților (radiografii, analize de sânge, istoric medical) pentru a da un diagnostic și vei preleva sânge dintr-un braț protetic. Vei explora evoluția tehnologiei în domeniul medical și vei afla informații despre aplicații reale din tehnologia biomedicală.

În ultimele 5 zile vei beneficia de sesiuni speciale pentru dezvoltarea abilităților pe care universitățile și angajatorii le caută, precum leadership, lucru în echipă, rezolvare a problemelor, agilitate, comunicare și managementul timpului. Vei participa la diferite activități practice și interactive conduse de experți în domeniu, activități cum ar fi: lucrul cu propria echipă pentru a rezolva izbucnirea unei tulpini mortale de gripă, folosirea propriilor abilități pentru a transmite vești dificile pacienților, lucrul pentru rezolvarea unor probleme complexe pentru a salva vieți în urma unui dezastru natural, lucrul într-un scenariu în care trebuie să revii rapid dintr-o situație foarte dificilă a unui pacient și, de asemenea, vei vedea cât mai mulți pacienți în 60 minute, acordând prioritate celor ce au nevoie de cea mai urgentă atenție.

Orele de curs sunt completate de activități recreative, sociale și culturale.

Contactează-ne pentru informații suplimentare referitoare la cazare, mese, activități și procedura de înscriere.

Vârstă: 15 -18 ani
Cazare: campusul UCL
Perioadă:
07 – 21 iulie 2023
28 iulie – 11 aug. 2023
18 aug. – 01 sept. 2023

Costuri suplimentare:
Bilet de avion 
Asigurare medicală și de călătorie
Bani de buzunar

Preț curs + cazare + mese:
£2375 pentru primele 5 zile
£4500 pentru primele 10 zile
£6350 pentru 15 zile
£150/direcție transfer aeroport (opțional)

Preț curs:
£1475 pentru primele 5 zile
£2850 pentru primele 10 zile
£3950 pentru 15 zile

Serviciile de consultanță oferite de Your Education Shape, pentru înscrierea în această tabără, sunt gratuite.