Tabara vocationala medicina UK

Medicină | Londra | UK

Dacă ești în căutarea unui program care să îți ofere o experiență practică și captivantă și îți dorești să ai oportunitatea de a lucra cu medici profesioniști specializați în oncologie, chirurgie, medicină de urgență, cardiologie și alte specializări, atunci acest curs este pentru tine.

Iată câteva dintre experiențele pe care acest curs ți le oferă: vei consulta pacienți reali într-o clinică de medicină de familie, vei urmări pas cu pas medicii în timpul exercitării meseriei lor și vei practica diferite sarcini medicale într-un spital universitar. De asemenea, vei avea parte de pregătire în vederea aplicării la universitățile de medicină dorite cu ofițeri de admitere și cu actuali studenți la medicină. Pe baza informațiilor primite vei ști cum să îți setezi așteptările pentru a fi în concordanță cu realitatea.

În primele 5 zile ale taberei vei putea să urmărești o operație chirurgicală, să efectuezi diferite proceduri medicale cum ar fi CPR și sutură, să cunoști pacienți reali și istoria lor medicală. În ceea ce privește admiterea la universitate, medici care conduc interviurile de admitere și actuali studenți îți vor oferi informații utile referitoare la structura interviurilor, pregătirea scrisorii de motivație, testele de admitere.

Următoarele 5 zile îți vor permite să îți dezvolți abilitățile clinice necesare pentru a efectua vizite pe secție. Vei petrece două zile într-un spital universitar, unde descoperi utilizarea tot mai mare a tehnologiei în practica medicală. Vei explora modul în care, în calitate de medic, poți juca un rol important în cercetarea și dezvoltarea de noi medicamente. Vei folosi tehnologia VR și vei învăța să monitorizezi pacienții care au nevoie de îngrijiri de urgență. Vei gestiona urgențele medicale simulate, sub supravegherea unui chirurg. Vei revizui datele pacienților (radiografii, analize de sânge, istoric medical) pentru a da un diagnostic și vei preleva sânge dintr-un braț protetic. Vei explora evoluția tehnologiei în domeniul medical și vei face echipă cu inginerii software pentru a-ți proiecta propria aplicație pentru îngrijire medicală de la distanță.

În ultimele 5 zile te pregătești pentru admiterea la universitate și îți vei putea crea planul de dezvoltare personală sub îndrumarea unui expert, plan ce te va ajuta atât în procesul de admitere la universitate cât și în cariera pe care ți-o vei construi după absolvire. UCAS-ul, scrisoarea de motivație, și pregătirea pentru interviu cu responsabili cu admiterea de la universități de top din UK îți vor maximiza șansele de reușită la universitatea dorită. Vei vedea cum e să fii student la University of Oxford pentru o zi.

Orele de curs sunt completate de activități recreative, sociale și culturale.

Contactează-ne pentru informații suplimentare referitoare la cazare, mese, activități și procedura de înscriere.

Vârstă: 15 -18 ani
Cazare: campusul UCL
Perioadă:
08 – 22 iulie 2022;
22 iulie – 05 aug 2022;
19 aug – 02 sep 2022

Costuri suplimentare:
Bilet de avion 
Asigurare medicală și de călătorie
Bani de buzunar

Preț curs + cazare + mese:
£1950 pentru primele 5 zile 
£3950 pentru primele 10 zile
£5850 pentru 15 zile 
£100/direcție transfer aeroport (opțional)

Preț curs:
£1350 pentru primele 5 zile 
£2600 pentru primele 10 zile
£3750 pentru 15 zile 

Serviciile de consultanță oferite de Your Education Shape, pentru înscrierea în această tabără, sunt gratuite. 

RO

ES