Banner_Tabără pregătire pentru medicină_Oxford or Cambridge_UK_Your Education Shape

Pregătire pentru medicină

Oxford, Cambridge | UK

Vârstă: 15-17 ani

Pătrunde în lumea patologiilor, procedurilor și practicilor medicale, dobândind o înțelegere aprofundată a acestora.

 • Seminare medicale interactive;
 • Module de proiect de cercetare și prezentare;
 • Experiență activă într-un spital universitar;
  Curs certificat de prim ajutor;
 • Îndrumare din partea medicilor;
 • Redactarea scrisorii de motivație și pregătire pentru interviu pentru admiterea la universitate.

Incursiune autentică în lumea medicinei

Pe parcursul celor două săptămâni:

 • Îți vei lărgi înțelegerea patologiilor, procedurilor și practicilor medicale;
 • Vei analiza critic și vei discuta o varietate de probleme medicale contemporane;
 • Îți vei dezvolta abilități cheie esențiale pentru îngrijirea cu succes a pacienților;
 • Vei dobândi abilități medicale practice vitale în timpul unui curs certificat de prim ajutor;
 • Vei dezvolta și aplica abilitățile de bază ale secolului 21 prin lecții distractive și atractive, inclusiv gândirea critică, comunicarea, creativitatea și colaborarea.

INTRODUCERE ÎN MEDICINĂ

În cadrul acestui modul de bază, vei porni într-o explorare cuprinzătoare a științelor medicale. Vei aprofunda conceptele fundamentale ale anatomiei, fiziologiei și biologiei umane. Prin prelegeri interactive și activități practice de laborator, vei dobândi o înțelegere solidă a structurii și funcției corpului uman. De asemenea, vei învăța despre principiile eticii medicale și despre importanța îngrijirii pacienților.

COMPETENȚE CLINICE ȘI ÎNGRIJIREA PACIENȚILOR

Modulul 2 se concentrează pe abilitățile clinice și îngrijirea pacienților. Vei învăța abilități esențiale pentru evaluarea pacienților, inclusiv întocmirea istoricului medical, efectuarea de examinări fizice și înțelegerea testelor de diagnosticare. De asemenea, vei explora principiile medicinei bazate pe dovezi și rolul comunicării în asistența medicală. Prin intermediul atelierelor practice și al simulărilor, îți vei dezvolta abilitățile clinice și vei dobândi cunoștințe despre îngrijirea plină de compasiune și etică a pacienților.

EXPLORAREA SPECIALIZĂRILOR

În acest modul, vei avea ocazia să explorezi diverse specializări medicale. Vei aprofunda domenii precum cardiologia, neurologia, pediatria și chirurgia. Prin intermediul prelegerilor invitaților, a vizitelor la instituții medicale și a discuțiilor cu profesioniști din domeniul sănătății, vei dobândi o înțelegere mai profundă a diverselor cariere din domeniul medical. De asemenea, vei avea șansa de a participa la proiecte de cercetare medicală și prezentări, extinzându-ți cunoștințele și expunerea la lumea în continuă evoluție a medicinei.

Această tabără de pregătire pentru medicină organizată atât în Oxford cât și Cambridge te ajută să dezvolți abilități practice, cunoștințe medicale și abilități specifice ce îți vor fi de folos în parcursul tău de a deveni doctor sau de a lucra în industria sănătății.

Cursurile sunt organizate după modelul orelor de curs ale universităților Oxford/Cambridge, pentru a experimenta viața de student.

Vei avea parte de o experiență activă într-un spital universitar unde, sub îndrumarea medicilor, vei vedea cum se practică medicina în situații reale.

Vei primi sfaturi referitoare la studierea medicinei la universitate, vei vedea rolul medicinei într-un context mai larg pentru a înțelege problemele importante în sănătatea publică și pentru a îți îmbunătăți abilitățile de gândire critică. De asemenea, vei urma un curs complet de prim ajutor.

Pentru o experiență completă vei avea parte și de prelegeri de la invitați speciali, de excursii tematiceworkshop-uri specializate și sesiuni de coaching pentru admiterea la universități competitive. Pregătirea interviului de admitere și a scrisorii de motivație precum și îmbunătățirea abilităților de vorbire în public și gândire critică te vor ajuta să abordezi procesul de admitere la universitate cu mult mai multă încredere.

Excursiile, activitățile sociale și culturale vin în completarea fiecărui cursului pentru a-ți oferi o experiență de neuitat!

Contactează-ne pentru informații suplimentare referitoare la cazare, mese, activități și procedura de înscriere.

Vârstă: 15-17 ani
Cazare: campusul Oxford College sau Cambridge College

Perioadă Oxford:
30 iunie – 13 iulie 2024
14 – 27 iulie 2024
28 iulie – 10 august 2024

Perioadă Cambridge:
07 – 20 iulie 2024
21 iulie – 03 august 2024
04 – 17 august 2024

Preț curs + cazare + mese:
£5995 pentru 2 săptămâni, Oxford
£4900 pentru 2 săptămâni, Cambridge

£130/direcție transfer aeroport Heathrow, în intervalul orar recomandat (06:00 – 17:00 sosire, 11:00 – 18:00 plecare).

Costuri suplimentare:
Bilet de avion 
Asigurare medicală și de călătorie
Bani de buzunar

Serviciile de consultanță oferite de Your Education Shape, pentru înscrierea în această tabără, sunt gratuite.