Tabara vocationala psihologie UK

Psihologie | Londra | UK

Dacă ești în căutarea unui program care să îți ofere o experiență practică și o imagine realistă asupra profesiei de psiholog, atunci acest curs este pentru tine.

În primele 10 zile:

  • Sub îndrumarea unor psihologi clinicieni experimentați vei participa la consultații live simulate ale pacienților;
  • Ca psiholog criminalist vei participa la un proces penal, vei efectua o evaluare psihometrică a infractorului, vei acționa ca martor expert în instanță și te vei consulta cu comisia pentru eliberare condiționată.
  • Pe un stadion din Premier League, vei practica tehnici psihologice folosite pe sportivi de performanță în ziua meciurilor.
  • Vei vizita o firmă PsychTech care revoluționează practica psihologică utilizând realitatea virtuală pentru a trata afecțiuni precum fobiile, PTSD sau anxietatea.
  • Vei vizita secția de sănătate mintală a Bethlem Royal Hospital și vei colabora cu o echipă de psihologi, asistente și medici pentru a diagnostica și trata pacienții alocați ție.
  • Vei experimenta rolul unui psiholog ocupațional și vei descoperi modul în care psihologia stă la baza organizațiilor de succes.
  • Vei participa la o sesiune de networking cu psihologi clinicieni, criminaliști și educaționali de top, membri ai British Psychological Society.

În ultimele 5 zile te pregătești pentru admiterea la universitate și îți vei putea crea planul de dezvoltare personală sub îndrumarea unui expert, plan ce te va ajuta atât în procesul de admitere la universitate cât și în cariera pe care ți-o vei construi după absolvire. UCAS-ul, scrisoarea de motivație, și pregătirea pentru interviu cu responsabili cu admiterea de la universități de top din UK îți vor maximiza șansele de reușită la universitatea dorită. Vei vedea cum e să fii student la University of Oxford pentru o zi.

Orele de curs sunt completate de activități recreative, sociale și culturale.

Contactează-ne pentru informații suplimentare referitoare la cazare, mese, activități și procedura de înscriere.

Vârstă: 15 -18 ani
Cazare: campusul UCL
Perioadă:
08 – 22 iulie 2022;
22 iulie – 05 aug 2022;
19 aug – 02 sep 2022

Costuri suplimentare:
Bilet de avion 
Asigurare medicală și de călătorie
Bani de buzunar

Preț curs + cazare + mese:
£1950 pentru primele 5 zile 
£3950 pentru primele 10 zile
£5850 pentru 15 zile 
£100/direcție transfer aeroport (opțional)

Preț curs:
£1350 pentru primele 5 zile 
£2600 pentru primele 10 zile
£3750 pentru 15 zile 

Serviciile de consultanță oferite de Your Education Shape, pentru înscrierea în această tabără, sunt gratuite. 

RO

ES