Banner_Psihologie_Londra_UK_Tabara vocationala_Your Education Shape

Psihologie

Londra | UK

Vârstă: 15-18 ani

Dobândește abilitățile și tehnicile cheie necesare în domenii precum psihologia clinică, criminalistică, educațională, sportivă, sănătate mintală, ocupațională și magie, astfel încât să îți dezvolți competențele într-un mod cât mai diversificat posibil.

Aprofundează-ți cunoștințele în psihologie prin simulări și experiențe practice

Dacă ești în căutarea unui program care să îți ofere o experiență practică și o imagine realistă asupra profesiei de psiholog, atunci acest curs este pentru tine.

În primele 10 zile:

  • Sub îndrumarea unor psihologi clinicieni vei afla care sunt abilitățile și tehnicile cheie necesare pentru a profesa în domeniul psihologiei clinice, vei descoperi aspecte fundamentale ale interacțiunii cu pacienții și vei experimenta diferite activități specifice.
  • Ca psiholog criminalist vei participa la un proces penal, vei efectua o evaluare psihometrică a infractorului, vei acționa ca martor expert în instanță și te vei consulta cu comisia pentru eliberare condiționată. 
  • Vei descoperi domeniul psihologiei educaționale prin studierea unui caz al unui copil cu probleme la școală și efectuarea propriei evaluări, prin participarea la o consultație simulată cu un părinte și prin dezvoltarea de abilități cheie de comunicare necesare.
  • Pe un stadion din Premier League, vei practica tehnici psihologice folosite pe sportivi de performanță în ziua meciurilor. De asemenea, vei putea discuta cu un sportiv de performanță pentru a înțelege importanța psihologiei sportive.
  • Vei vizita secția de sănătate mintală a Bethlem Royal Hospital unde vei descoperi diferite aspecte legate de domeniul sănătății mintale și vei discuta cu specialiști ai instituției pe diferite teme.
  • Vei experimenta rolul unui psiholog ocupațional și vei descoperi modul în care psihologia stă la baza organizațiilor de succes. Vei proiecta propriul experiment comportamental pe care îl vei desfășura cu proprii colegi.
  • Vei intra în domeniul psihologiei magiei, descoperind secretele psihologice ale magicienilor. Vei proba propriile trucuri de magie folosind propriile cunoștințe de memorie, percepție și atenție, înțelegând astfel cum aceste principii sunt critice pentru neuropsihologi și psihologii cognitivi.
  • Vei participa la o sesiune de networking cu psihologi clinicieni, criminaliști și educaționali de top, cu stagiari și actuali studenți la psihologie.

În ultimele 5 zile vei beneficia de sesiuni speciale pentru dezvoltarea abilităților pe care universitățile și angajatorii le caută, precum leadership, lucru în echipă, rezolvare a problemelor, agilitate, comunicare și managementul timpului. Vei participa la diferite activități practice și interactive conduse de experți în domeniu, activități cum ar fi: lucrul cu propria echipă pentru a rezolva izbucnirea unei tulpini mortale de gripă, folosirea propriilor abilități pentru a transmite vești dificile pacienților, lucrul pentru rezolvarea unor probleme complexe pentru a salva vieți în urma unui dezastru natural, lucrul într-un scenariu în care trebuie să revii rapid dintr-o situație foarte dificilă a unui pacient. De asemenea, vei vedea cât mai mulți pacienți în 60 minute, acordând prioritate celor ce au nevoie de cea mai urgentă atenție.

Orele de curs sunt completate de activități recreative, sociale și culturale.

Contactează-ne pentru informații suplimentare referitoare la cazare, mese, activități și procedura de înscriere.

Vârstă: 15 -18 ani
Cazare: campusul UCL
Perioadă:
07 – 21 iulie 2023
28 iulie – 11 aug. 2023

Costuri suplimentare:
Bilet de avion 
Asigurare medicală și de călătorie
Bani de buzunar

Preț curs + cazare + mese:
£2375 pentru primele 5 zile
£4500 pentru primele 10 zile
£6350 pentru 15 zile
£150/direcție transfer aeroport (opțional)

Preț curs:
£1475 pentru primele 5 zile
£2850 pentru primele 10 zile
£3950 pentru 15 zile

Serviciile de consultanță oferite de Your Education Shape, pentru înscrierea în această tabără, sunt gratuite.