Banner_Software engineering_Londra_UK_Tabara vocationala_Your Education Shape

Software engineering

Londra | UK

Vârstă: 15-18 ani

Descoperă fascinantul univers al tehnologiei și dezvoltă-ți abilitățile pentru o carieră de succes în domeniul IT. Înscrie-te acum și transformă codul în ceva magic!

Descoperă magia din spatele tehnologiei

Pe durata celor 10/15 zile vei acoperi următoarele arii: front-end engineering & UX/UI, back-end engineering, hardware & network security, software & data science, robotics & AI, cyber security, game jam, software architecture & medtech și fintech.

În primele 5 zile vei vedea ce înseamnă să fii un software engineer, vei experimenta inteligența artificială și robotica, vei vedea roboți de top și te vei întâlni cu inginerii acestora. Vei crea o aplicație unică pentru robotică și automatizare și vei identifica impactul pozitiv pe care îl poate avea asupra societății precum și potențialele dezavantaje ale unei forțe de muncă din ce în ce mai automatizate. De asemenea, vei lua contact cu domeniul de front-end engineering, unde vei descoperi cele mai importante softuri folosite, vei descoperi aspecte legate de UX și UI și vei lucra pe proiecte specifice. Vei studia back-end engineering, unde vei lua contact cu elementele sale de bază și vei face un proiect, vei descoperi cum sunt folosite software & data science in domeniul schimbărilor climatice unde vei avea ocazia să dezvolți propriile idei și să le prezinți experților în domeniu. Vei explora care sunt cele mai mari riscuri pentru rețelele de computere și tehnicile sofisticate pe care infractorii cibernetici le folosesc pentru a le viza.

În următoarele 5 zile vei lucra într-o echipă multidisciplinară și vei înțelege cum software-ul, programarea și datele au influențat industriile, inclusiv medicina și tehnologia financiară. Vei lucra contra cronometru în echipe participând la o activitate captivantă timp de două zile pentru a dezvolta un joc video. Vei intra în pielea unui expert în securitate cibernetică ocazie cu care vei descoperi și înțelege amenințările atacurilor cibernetice și etapele cheie pe care le poți parcurge pentru te autoproteja, vei conduce o analiză a sistemelor de securitate ale unei companii pentru a-i identifica vulnerabilitățile. Vei descoperi aspecte legate de dezvoltarea de software, vei lucra la un proiect pe care vei avea ocazia să-l prezenți în fața unor profesioniști din domeniu și să primești feedback.

În cele din urmă vei participa la un eveniment în cadrul căruia vei întâlni ingineri softwareQA testersprofesioniști UX/UI și manageri de produs. Vei putea pune întrebări și vei primi sfaturi de la experți în domeniu.

În ultimele 5 zile vei beneficia de sesiuni speciale pentru dezvoltarea abilităților pe care universitățile și angajatorii le caută, precum vorbire în publicleadershiplucru în echipărezolvare a problemelorcomunicaremanagementul timpului și negociere. Vei participa la diferite activități practice și interactive conduse de experți în domeniu, activități cum ar fi: lucrul cu propria echipă pentru a gândi un mod de creare a unui oraș potrivit pentru locuire pe Marte, îți vei folosi abilitățile de comunicare pentru a ghida un membru al echipei legat la ochi într-o cursă de obstacole, vei analiza critic activități de vorbire în public, vei lucra cu echipa pentru a rezolva situația simulată a unei luări de ostatici prin folosirea a diferite tehnici de negociere, vei trece prin rezolvarea unei serii de probleme complexe sub presiunea timpului. De asemenea, vei participa la simularea unei crize umanitare, unde va trebui să identifici obiectivele, să decizi și să execuți prioritățile sub presiunea timpului.

Orele de curs sunt completate de activități recreative, sociale și culturale.

Contactează-ne pentru informații suplimentare referitoare la cazare, mese, activități și procedura de înscriere.

Vârstă: 15 -18 ani
Cazare: campusul UCL
Perioadă:
28 iulie – 11 aug 2023

Costuri suplimentare:
Bilet de avion 
Asigurare medicală și de călătorie
Bani de buzunar

Preț curs + cazare + mese:
£2375 pentru primele 5 zile
£4500 pentru primele 10 zile
£6350 pentru 15 zile
£150/direcție transfer aeroport (opțional)

Preț curs:
£1475 pentru primele 5 zile
£2850 pentru primele 10 zile
£3950 pentru 15 zile

Serviciile de consultanță oferite de Your Education Shape, pentru înscrierea în această tabără, sunt gratuite.