Tabara vocationala software engineering UK

Software engineering | Londra | UK

Pe durata celor 10/15 zile vei acoperi următoarele arii: front-end engineering & UX/UI, back-end engineering & network security, software & data, robotics & AI, cyber security, game jam, software architecture & medtech și fintech.

În primele 5 zile vei vedea ce înseamnă să fii un software engineer, vei experimenta inteligența artificială și robotica, vei vedea roboți de top și te vei întâlni cu inginerii acestora. Vei explora cele mai mari riscuri pentru rețelele de computere și tehnicile sofisticate pe care infractorii cibernetici le folosesc pentru a le viza. Vei crea o aplicație unică pentru robotică și automatizare și vei identifica impactul pozitiv pe care îl poate avea asupra societății precum și potențialele dezavantaje ale unei forțe de muncă din ce în ce mai automatizate.

În următoarele 5 zile vei lucra într-o echipă multidisciplinară și vei înțelege cum software-ul, programarea și datele au influențat industriile, inclusiv medicina și tehnologia financiară. Apoi vei lucra contra cronometru în echipe participând la o activitate captivantă timp de două zile cu experți în jocuri indie, pentru a dezvolta un joc video. Vei intra în pielea unui expert în securitate cibernetică și vei finaliza un exercițiu captivant Red Team/Blue Team pentru a securiza rețeaua unui gigant tehnologic.

În cele din urmă vei organiza un eveniment de rețea privată într-o locație din centrul Londrei și vei întâlni lideri din industria de software, securitate cibernetică și știința datelor. Proiectul echipei va fi prezentat experților. Vei fi evaluat, vei primi răspunsuri la întrebări și sfaturi valoroase de la aceștia.

În ultimele 5 zile te pregătești pentru admiterea la universitate și îți vei putea crea planul de dezvoltare personală sub îndrumarea unui expert, plan ce te va ajuta atât în procesul de admitere la universitate cât și în cariera pe care ți-o vei construi după absolvire. UCAS-ul, scrisoarea de motivație, și pregătirea pentru interviu cu responsabili cu admiterea de la universități de top din UK îți vor maximiza șansele de reușită la universitatea dorită. Vei vedea cum e să fii student la University of Cambridge pentru o zi.

Orele de curs sunt completate de activități recreative, sociale și culturale.

Contactează-ne pentru informații suplimentare referitoare la cazare, mese, activități și procedura de înscriere.

Vârstă: 15 -18 ani
Cazare: campusul UCL
Perioadă:
22 iulie – 05 aug 2022

Costuri suplimentare:
Bilet de avion 
Asigurare medicală și de călătorie
Bani de buzunar

Preț curs + cazare + mese:
£1950 pentru primele 5 zile 
£3950 pentru primele 10 zile
£5850 pentru 15 zile 
£100/direcție transfer aeroport (opțional)

Preț curs:
£1350 pentru primele 5 zile 
£2600 pentru primele 10 zile
£3750 pentru 15 zile 

Serviciile de consultanță oferite de Your Education Shape, pentru înscrierea în această tabără, sunt gratuite. 

RO

ES