Tabere de specializare in New York_pentru tineri de liceu

Tabere de specializare în New York | New York| SUA

Îți dorești să urmezi cursuri de vară academice și creative în vibrantul New York, bucurându-te în același timp de varietatea de opțiuni pe care orașul le oferă: muzee, companii renumite și spectacole? Sau ce zici să experimentezi viața de student în cea mai veche universitate din acest oraș, Columbia University? Atunci aceste tabere de specializare sunt ceea ce cauți.

Pe durata desfășurării taberei îți poți alege 2 materii pe care să le studiezi de-a lungul întregii luni:

  • O specializare (major), pentru care vei avea ore în fiecare zi;
  • Un workshop, pentru care vei avea cursuri de trei ori pe săptămână.

Pentru alegerea specializării și a workshop-ului ai următoarea selecție de opțiuni academice și creative, toate predate de experți și concepute pentru a folosi orașul și resursele sale extraordinare ca instrument de predare: publicitate și media, scriere creativă, criminologie, inginerie, modă, finanțe și business, artă, economie globală și piețe internaționale, științe medicale, teatru muzical, fotografie, politică și drepturile omului, psihologie, discurs și dezbateri, sports business.

Publicitate și media (major, workshop)*

Prin intermediul acestui curs vei descoperi puterea sugestiei, a persuasiunii și a plasării produselor, iar cutreierând orașul în căutare de studii de caz și exemple creative vei explora diferite tipuri de publicitate și vei afla cum noile mijloace de comunicare transformă acest domeniu. Folosind propriile abilități creative vei studia o serie de tehnici de design și vei proiecta și produce propriile campanii publicitare. Pentru acest curs studiat în modul major se percepe o taxă suplimentară pentru materiale de $50.

Scriere creativă (major, workshop)

Lucrând cu un autor publicat vei compune ficțiune și poezie, în timp ce vei explora propriul potențial și vei experimenta noi forme și stiluri de scriere. Vei participa la ateliere specializate predate de poeți și scriitori profesioniști în care vei discuta despre procesul și despre aspectele practice ale publicării. În plus, îți vei crea un portofoliu cu cele mai bune scrieri ale tale și vei colabora pentru a concepe, edita și publica o revistă literară.

Criminologie (major, workshop)

Prin intermediul acestui curs vei încerca să înțelegi factorii determinați ai un infractor și ce anume dezvăluie răspunsul societății la comportamentul infracțional despre comunitatea însăși, folosindu-te de aspecte din criminologie, drept, psihologie și criminalistică. Vei petrece timp cu ofițeri de poliție din New York, avocați, vei vizita tribunale și vei afla cum se adaptează autoritățile la provocări precum criminalitatea informatică și terorismul pentru a examina toate aspectele sistemului de justiție penală.

Inginerie (major, workshop)

Prin intermediul unor studii de caz și experimente vei afla despre unele dintre carierele din domeniul ingineriei, cum ar fi inginerie mecanică, electrică și a construcțiilor civile. Vei descoperi ce însemnă să studiezi aceste discipline la universitate și te vei întâlni cu profesioniști activi pentru a înțelege mai bine industria în sine. De asemenea, lucrând în echipă, vei concepe un model de proiect de inginerie.

Modă (major, workshop)*

Vei vizita și interacționa cu unele dintre cele mai cunoscute magazine emblematice și cu furnizorii lor pentru a înțelege drumul modei de la prima idee până la podiumul de prezentare. Vei analiza strategia de brand și experiența consumatorului și vei cunoaște și vei aborda elementele fundamentale ale designului de haine și accesorii. La final vei participa la o prezentare de modă în care vei avea ocazia de a prezenta propriile creații. Pentru acest curs studiat în modul major se percepe o taxă suplimentară pentru materiale de $100, iar pentru workshop $50.

Finanțe și business (major, workshop)

Folosind resursele acestui oraș, capitală financiară a lumii, vei descoperi instrumentele și instituțiile ce alcătuiesc finanțele moderne și ce sunt vitale pentru antreprenorii în devenire. Vei aborda cele mai importante principii de afaceri ale planificării strategice, ale marketingului, economiei, finanțelor și contabilității, cum ar fi: analiza SWOT, dezvoltarea unei strategii de marketing, lucrul la modul de creare a unei companii centrate pe produs și elaborarea unui plan de afaceri. Proiectul final va consta în crearea unei companii simulate pe care o vei prezenta în cadrul unui eveniment gen „Shark Tank”, oglindind prezentările sub presiune și cu ritm rapid din universități, școli de afaceri și incubatoare de start-up-uri.

Arte plastice (major, workshop)*

Indiferent de nivelul tău, vei explora o varietate de instrumente prin intermediul cărora vei interacționa în mod creativ cu orașul New York. Vei primi instruire formală în ulei, acuarelă, pastel, creion, cărbune, lut, video, fotografie și colaj, dar îți vei petrece cea mai mare parte a timpului în afara atelierului, capturând splendoarea vizuală a New York-ului. La final vei avea ocazia de a-ți expune cele mai bune lucrări. Pentru acest curs studiat în modul major se percepe o taxă suplimentară pentru materiale de $250, iar pentru workshop $150.

Economie globală și piețe internaționale (major, workshop)

Vei analiza bazele teoretice ale politicii economice și comerciale internaționale, folosind New York-ul, gazdă a sediului ONU și centru mondial al băncilor și finanțelor, ca și propria sală de curs. La finalul cursului vei fi capabil să explorezi modelele de comerț internațional și de producție, să examinezi tarifele și obstacolele în calea comerțului, să discuți despre implicațiile comerțului internațional și ale politicilor comerciale asupra bunăstării, precum și despre valoarea piețelor de schimb valutar.

Științe medicale (major, workshop)

Prin intermediul acestui curs practic vei explora aspectele cheie ale științei medicale și ale practicii medicale moderne. Prin intermediul unei combinații de prelegeri de specialitate, experimente și discuții în sala de curs, vei învăța principiile anatomiei și fiziologiei umane, patologia și semnificația anumitor boli și principalele provocări cu care se confruntă știința medicală în prezent. De asemenea, vei afla despre gama variată și în continuă creștere a posibilelor cariere în medicină.

Teatru muzical (major, workshop)*

Vei participa la diferite ateliere și masterclass-uri, de la improvizație și tehnică vocală la analiză de scenariu și mimică. Vei trece prin toate etapele unei producții, de la audiții și casting, repetiții și până la spectacolul final. Vei avea ocazia de a îi vedea pe profesioniști în acțiune prin asistarea la o selecție de spectacole de pe Broadway. Dacă participi la acest curs în modul major, vei avea ocazia de a repeta și a pune în scenă un spectacol complet. Pentru acest curs studiat în modul major se percepe o taxă suplimentară pentru materiale de $300, iar pentru workshop $150.

Fotografie (workshop)*

Vei învăța să folosești setările manuale ale aparatului foto pentru a controla viteza de declanșare, diafragma și setările ISO, pentru a controla expunerea și efectele. Vei descoperi elementele fundamentale ale compoziției și iluminării și vei experimenta cu unghiul, încadrarea, alegerea obiectivului și expunerea. Îți vei prezenta lucrările și vei învăța cum să oferi și să primești critici. La final vei realiza o selecție de fotografii pe care le vei expune într-o expoziție. Îți vei aduce propriul aparat foto DSLR cu cablu USB, încărcător, manual și cel puțin un card de memorie de 8GB. Pentru acest curs se percepe o taxă suplimentară pentru materiale de $75.

Politică și drepturile omului (major, workshop)

Prin intermediul acestui curs, ce se concentrează pe istoria gândirii politice și pe evoluția concepției despre drepturile omului de-a lungul timpului, vei aborda diferite probleme contemporane precum disparitățile economice, migrația, noile tehnologii, elaborarea politicilor, puterea politică și terorismul. Mai mult, vei explora modul în care diferite guverne, ONG-uri și organisme precum Uniunea Europeană abordează în practică problemele legate de drepturile omului.

Psihologie (major, workshop)

Prin intermediul unor lucrări de cercetare de ultimă oră în domeniul psihologiei experimentale, vei aborda câte o temă diferită pentru fiecare oră de curs, cum ar fi: procesele mentale și rezolvarea problemelor, psihologie evoluționistă, psihologie clinică, behaviorism și psihanaliză. Vei învăța, de asemenea, cum se elaborează proiectele de cercetare și cum să concepi propriile experimente.

Discurs și dezbateri (workshop)

Prin intermediul acestui curs vei dobândi o gamă practică și diversă de abilități de vorbire în public, de la pronunție la formarea unui argument convingător. Orele de curs se concentrează pe pregătirea și prezentarea unor dezbateri regulate pe o varietate de subiecte legate de New York și Statele Unite, iar la final vei participa la o dezbatere formală evaluată de o echipă de profesioniști.

Sports Business (major, workshop)

Prin intermediul acestui curs vei descoperi mecanismele interne ale domeniului de sports business la nivel global, în valoare de 65 de miliarde de dolari, și vei studia o gamă largă de subiecte, inclusiv marketingul și vânzările de bilete, loialitatea fanilor, sponsorizările corporative, managementul mărcii, acționariatul și structurile juridice și financiare. Vei studia aceste aspecte legate atât de sporturile americane, cum ar fi NFL, NBA și NHL, dar și de modelele globale, cum ar fi campionatul național de fotbal Premiership, Jocurile Olimpice și Cupa Mondială FIFA. În plus, vei vizita arene sportive bine-cunoscute, inclusiv Yankee Stadium și Madison Square Garden.

Pe lângă excursiile din cadrul programului și multele oportunități de ieșiri la spectacole, competiții sportive sau Coney Island, poți opta să participi și la un program complet de vizite la universități, incluzând NYU, Yale, UPenn, precum și la un târg de universități

Contactează-ne pentru informații suplimentare referitoare la cazare, mese, activități și procedura de înscriere.

Vârstă: 15-18 ani
Cazare: campusul Barnard College, Columbia University

Perioadă:
26 iunie – 23 iulie 2023

Preț curs + cazare + mese:
$10075 pentru toată perioada
$50 ÷ $300 pentru materialele necesare derulării cursului*

Costuri suplimentare:
Bilet de avion
Asigurare medicală și de călătorie
Bani de buzunar
Bani pentru masa de prânz

Serviciile de consultanță oferite de Your Education Shape, pentru înscrierea în această tabără, sunt gratuite. 

RO

ES