Viitorul arhitect tabara vocationala Londra

Viitorul arhitect - tabără de arhitectură și design | Londra | UK

Această tabără de arhitectură și design se adresează tinerilor care își doresc să studieze arhitectura la o universitate de top și își doresc să testeze mediul de predare universitar. Ești și tu un viitor arhitect? Pe durata desfășurării taberei vei avea parte de o experiență practică și aplicată, cu ateliere, proiecte, precum și cu vizite la companii de profil, seminare și discuții cu specialiști.

Vei studia bazele arhitecturii și principiile de design, interacționând cu tineri din toată lumea și cu profesioniști din domeniu.

De-a lungul celor 2 săptămâni de tabără:

  • Vei studia principiile de bază ale proiectării arhitecturale: balanță, ritm, cu accent pe contrast, vizual, proporție și scară. Vei descoperi legătura dintre design creativ, importanța mediului înconjurător și contextul social istoric și cum acestea influențează un proiect de arhitectură.
  • Vei materializa conceptele de design în detalii tehnice și vizualizări, folosind un program de proiectare arhitecturală și principiile de proiectare studiate deja, având ocazia să îți dezvolți abilități tehnice necesare în domeniu.
  • Vei explora principiile științifice ale materialelor folosite în arhitectură, inginerie și construcții, ceea ce îți va crea o cunoaștere a instrumentelor ce se folosesc și ce anume să iei în considerare când urmărești un concept de design.
  • Vei dobândi abilitățile și cunoștințele necesare pentru a găsi soluții de renovare ce pot îmbunătăți performanța unei clădiri și o pot alinia la nevoile viitoare, vei examina problemele actuale legate de încălzirea globală și vei vedea cum actualii arhitecți găsesc soluții la aceste probleme, în proiectele lor. Vei elabora propriul plan sustenabil de renovare a unei clădiri, la alegere.
  • Vei învăța cum să desenezi de mână un proiect de arhitectură cu reprezentare grafică de bază: planuri de etaj, secțiuni, fațade și diferite perspective.
  • Vei descoperi designul interior, studiind cum măsurile și proporțiile funcționează și stabilind criteriile corecte în alegerea materialelor, luminii, culorilor și texturilor, înțelegând astfel cum să dezvolți un proiect de la viziunea clientului la detaliile proiectului final.
  • Vei învăța cum să generezi o prezentare ilustrată a unui proiect de arhitectură, concentrându-te pe aspectele axonometrice și pietonale, permițându-ți astfel comunicarea eficientă a ideii din spatele proiectului.
  • Vei descoperi și vei studia bazele tehnicii colajului digital, ce te va ajuta în prezentarea propriului proiect de arhitectură, folosind diferite programe și plugin-uri de modelare și editare imagini.

Experiența acestei tabere de arhitectură este completată de vizite la companii ce activează în acest domeniu, unde vei interacționa cu specialiști ai acelor companii și vei observa cum e să activezi în domeniu. De asemenea, vei vizita diferite obiective, cum ar fi: The Design Museum din Londra și The Metropolitan Workshop.

În completarea orelor de curs bineînțeles că te vei putea bucura și de diferite activități sociale, sportive și distractive, precum și de excursii în care vei vizita diferite obiective din Londra. Cina formală la un restaurant de top din Londra și ceremonia de absolvire vin să completeze experiența, pentru a o face una completă.

Contactează-ne pentru informații suplimentare referitoare la cazare, mese, activități și procedura de înscriere.

Vârstă: 15-18 ani
Cazare: campusul UCL
Perioadă:
2 iulie – 15 iulie 2023
16 iulie – 29 iulie 2023

Preț curs + cazare + mese:
£5995 pentru 2 săptămâni

Costuri suplimentare:
Bilet de avion
Asigurare medicală și de călătorie
Bani de buzunar
Bani pentru masa de prânz
Transfer aeroport

Serviciile de consultanță oferite de Your Education Shape, pentru înscrierea în această tabără, sunt gratuite. 

RO

ES